Calcati rufele ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

calc doar cand am nevoie de ele in general seara pregatesc hainele pentru a doau zi si le calc...lenjerii calc doar cand am chef dar in general le cam calc...hainele pt casa in nici un caz nu le calc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioi, io calc doar camasi in caz de forta majora ... atat. In rest, nimic.
Calcatorul are doo dejte de praf pe el
Fac orice numa` sa nu calc

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Aoleu fetelor ,sarutmana ,ati fost pe sufletul meu cu raspunsurile astea,pt ca nu vreau sa spun ca de cand am postat si pana acum am stat si am calcat la rufe ca ma mustra constiinta de ce mi-a zis mama...mai rau e ca am decat 2-3 prietene si ele la fel calca inainte de a baga in sifonier...deci eram unica si singura putoare de pe pamant dejaaa ...ma gandeam ca daca mai vad si de la voi ca le calacati ,api urma sa ma spanzur.Deci a fost pt ultima oara cand am facut reseala asta ...le calc cand le pun pe mne si gata.
Ahhh m-am distrat enorm fetele care se plang ca nu le intra hainele in sifonier...pai mai fetelor aveti arsenal sau ce naiba?mai dati si la amarati.Eu sunt o timpa care ma imbrac sport .Ce nu e de vara sunt inchesuite intr-un dulap in care nu umblu ...iar sifonierul pe care il folosesc e plin cu tricouri ,pantaloni subtirei de vara si altele care nu ocupa extrordinar de mult loc ,atat ca noi nu folosim costume sau camasi pt ca nu mergem la birou .Iar pitica mea are ghainele in sifonierul ei in cam. la ea...tot ce i-a ramas mic ,am plasat la finuta noastra.
Pupici si inca o dfata merci mult pt raspunsuri ...cat pt fetele care calca...mai multi pupici ca sunteti vrednicute...dar eu prefer sa raman putoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si eu le calc doar daca e neaparata nevoi. Urasc calcatul rufelor! Mai ales pe caldura asta!
Si, sincer, asternuturi nu mai calc de vreo 3 ani. Daca am bani le duc la o curatarie unde le si calca, daca nu le pun fff intinse pe sarma si apoi le impaturesc artistic...spre deosebire de mama care le scrobeste bine si le calca!

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

CAND VINE VORBA DE CALCAT RUFE, IMI VINE SA MA SPANZUR.
DE OBICEI CALC CAMASI PT SOT SI TRICOURI PT COPII, EU AM BLUZE CARE NU SE SIFONEAZA. SI DE OBICEI, CALC TOTUL ODATA, CA SA SCAP TOATA SAPTTAMANA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Le calc atunci cand ma imbrac cu ele. Nu va rostul calcatului inainte de a le baga in sifonier. Timpul e foarte pretios pentru mine, mi se pare o pierdere de vreme.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Oare eu nu intru in categoria fetelor normale? Eu calc tot ce misca in materie de haine,mai putin sosetele.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

luna draga, calca si sosetele sa fie tacamul complet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bmagdaro spune:

Pe caldurile astea nu mai calc nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

mie imi place sa calc...dar pana ma apuc e crancen..mai bine platesc bilet lu' tata sau mamei sa vina din ro sa mi le calce
Eu procedez asa: spal vreo 20-30 de masini de rufe (cam o luna) si le trantesc in dulap pe un raft mare special pentru scopul asta rezervat,sau pe masa de calcat,sau ..pe covor.
Cand se golesc dulapurile incep sa injur si sa caut cate o soseta sau un tricou prin morman,pana ma nerfez si iau hotararea sa le rezolv cumva.Dureaza vreo doua ore sortarea si impaturirea(lenjeriile si prosoapele direct in dulap) apoi cam 2 zile calc practic non-stop si imi jur ca o sa calc fiecare cos de rufe in parte.
Si peste o luna-o luna jumate am iar mormanul in fata

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput