Calcati rufele ?
Raspunsuri - Pagina 5
ancamironiuc spune:
quote:
Originally posted by Caroline
Fetele cumparati-va masina de uscat. Le puneti la uscat, le scoateti calde din masina de uscat si le puneti pe umeras. Nu trebuiesc calcate.
Am masina cu uscator dar le scot creponate!!!! Drept urmare le calc de urgenta...
ANCA si EMA
EMANUEL
Caroline spune:
quote:
Originally posted by ancamironiucquote:
Fetele cumparati-va masina de uscat. Le puneti la uscat, le scoateti calde din masina de uscat si le puneti pe umeras. Nu trebuiesc calcate.
Am masina cu uscator dar le scot creponate!!!! Drept urmare le calc de urgenta...
ANCA si EMA
EMANUEL
Nu stiu cum e masina cu uscator, dar din masina de uscat, daca le pui la uscat bucata cu bucata, scuturate si pliate, impanate cu servetelele cu softner (speciale pentru uscat rufe) si le scoti imediat ce s-a terminat uscarea, calde. Le pui pe umeras si nu-i nevoie de calcat. Aici in Canada lumea nu calca rufe. Poate doar camasa sotului inainte de a merge la o intalnire importanta, dar si aia mai mult pentru linistea mea ca in masina isi trage centura peste camasa si asta-i
Edit: daca nu le scoti imediat sau daca nu reglezi corect temperatura de uscare, ai toate sansele sa le scoti "creponate"
april spune:
quote:
Originally posted by iulissaquote:
Originally posted by oanaiasi
Doar camasile si pantalonii la dunga! da' tot dupa ce le iau din dulap (nu dupa ce le iau de pe sarma). Am mai auzit eu de oameni care calca si chilotii da nu pot sa-i inteleg
Oana
Si eu am fost de-a dreptul uimita de astfel de "gospodine", pana cand nu am mai duportat curiozitatea si mi-am intrebat o prietena de ce isi calca chilotii?...raspunsul:
In felul asta, aburul fierbinte ii dezinfecteaza...si hainele copilului la fel...inainte de purtare le dezinfecteaza cu fierul la temperatura mare.
Logic, ilogic, eu tot nu o sa-mi calc chilotii niciodata..mai ales ca am foarte putini din bumbac 100%.
Floricica lu' Taticu'
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551117007&security=ZavRUA
Eu calc si chilotii, asa ma simt eu bine. Fiecare face cum se simte bine. Nu inseamna ca toti trebuie sa fim la fel.
Desi nu-mi place sa calc si imi ia prea mult timp, dar sunt cam fixista cu unele lucruri.
Parere personala.
serbari gradi
puiut de om
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by Carolinequote:
ANCA si EMA
EMANUEL
Nu stiu cum e masina cu uscator, dar din masina de uscat, daca le pui la uscat bucata cu bucata, scuturate si pliate, impanate cu servetelele cu softner (speciale pentru uscat rufe) si le scoti imediat ce s-a terminat uscarea, calde. Le pui pe umeras si nu-i nevoie de calcat. Aici in Canada lumea nu calca rufe. Poate doar camasa sotului inainte de a merge la o intalnire importanta, dar si aia mai mult pentru linistea mea ca in masina isi trage centura peste camasa si asta-i. Noroc cu sacoul
Edit: daca nu le scoti imediat sau daca nu reglezi corect temperatura de uscare, ai toate sansele sa le scoti "creponate"
Ai vreo poza cu uscatorul? Ca pe aici nu prea am vazut..cred..
Daniella, mama lu' Alexis
mnarcisa spune:
Eu le calc doar atunci inaite sa le imbrac si coar cele care au nevoie sau daca am facut greseala sa le usuc in masina trebuie sa le calc pe toate ca ies ca si cum le-ar fi rumegat o vacuta
.
Nu am timp suficinet sa le calc pe toate, sa le pun pe umerase si tot asa.
Narcis George
si Narcisa
"Cu cat e mai intuneric cu atat stelele stralucesc mai tare."
http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos
sheherezada spune:
Da!Toate inclusiv lenjeria intima!
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Caroline spune:
quote:
Originally posted by daniella4quote:
Originally posted by Carolinequote:
ANCA si EMA
EMANUEL
Nu stiu cum e masina cu uscator, dar din masina de uscat, daca le pui la uscat bucata cu bucata, scuturate si pliate, impanate cu servetelele cu softner (speciale pentru uscat rufe) si le scoti imediat ce s-a terminat uscarea, calde. Le pui pe umeras si nu-i nevoie de calcat. Aici in Canada lumea nu calca rufe. Poate doar camasa sotului inainte de a merge la o intalnire importanta, dar si aia mai mult pentru linistea mea ca in masina isi trage centura peste camasa si asta-i. Noroc cu sacoul
Ai vreo poza cu uscatorul? Ca pe aici nu prea am vazut..cred..
Daniella, mama lu' Alexis
Uite www.thebrick.com/Application/StoreFronts/LeafCategory.asp?items=999&categoryID=AB0F0603%2D913D%2D4803%2DA216%2DBF2E0CDF53B1&SiteCode=EN&CategoryTracking=FBD48ED5%2D7389%2D4A02%2DAFD8%2D01DD8490B4D4%2CAB0F0603%2D913D%2D4803%2DA216%2DBF2E0CDF53B1" target="_blank">aici un link cu toate uscatoarele. Clik pe fiecare si ai mai multe info despre ele
roxanik spune:
Eu "nu stiu"
sa calc, iar sotul meu isi calca singur camasi/pantaloni. Nici nu cred ca as incerca pt ca are un serviciu unde se imbraca in fiecare zi business-casual si ar fi prea mult de "lucru" pentru mine chiar daca ma pricep. Nu vreau sa fiu mamica lui,iar pe el nu-l deranjeaza sa faca asta si oricum are grija ca hainele lui sa fie puse la spalat la optiunea "wrinkle guard" ca sa nu munceasca prea mult la calcat cand este nevoie.
Fiecare participa la treburile casei, dar calcatul nu este o prioritate si o facem doar cand este nevoie; preferam sa mergem la ocean in fiecare weekend decat sa alocam timp special pentru asta.
viata e scurta!!! distreaza-te!!
mazzel spune:
fetelor, haideti sa va recunosc, eu nu prea calc...
, dau asa ca americanul cu mana, tzac pac, sa intind putin materialul si gata.
la sotu-meu ii cumpar tricouri si camasi de in care sunt mai faine cica necalcate.la ocazii, pantaloni, stofa, aia calc si eu...dar nu blugi, nu tricouri, nu asternuturi, etc.sunt f putoare dar asta e...
, tot zic ca scuza ca nici americanii nu-si calca hainele.![]()
mazzel spune:
quote:
Originally posted by oanaiasi
Doar camasile si pantalonii la dunga! da' tot dupa ce le iau din dulap (nu dupa ce le iau de pe sarma). Am mai auzit eu de oameni care calca si chilotii da nu pot sa-i inteleg
Oana
ba eu pot sa-i inteleg, si mama calca tot si prietena mea , adevarul ca altfel simti pe piele daca e calcata haina, se moaie, nu stiu, e mai faina la purtat, asta-i drept.
si asternuturile, daca sunt calcate si cu cocolino acela, e fain tare.
dar eu nu am rabdare.