Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (22)
Raspunsuri - Pagina 18
lbelciug spune:
Si eu m-am amuzat cu recitalul, Bubu! Haiosi si taticul si baiatul. ![]()
Patrica, si noi avem aceeasi impresie, ca nu e indicat sa luam de la alimentarele de cartier, dar uite ca uneori nu avem de ales. In conditiile in care ajungem seara acasa, cine mai sta sa alerge prin oras la supermarketuri? In masura in care putem, incercam sa cumparam de la supermarketurile din zona serviciilor noastre. Oricum, am scris mesajul anterior, caci stiu ca sunt fete care nu fierb laptele. Eu de obicei incerc intr-un ibric laptele la cutie, dar tati il pune pe tot la fiert. ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006
Shobo spune:
Bubu, super scumpi baietii tai. unde exact la Obor este salonul? cat a costat? parca 200k ziceai? mersi.
Liviana, pai el nu face nimic la olita inca, nu l-am pus. si de aceea cred ca nu stie ce e pipi... sau mai stii
.
ma duc la nani
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
bubu05 spune:
Shobo, multumesc de compliment! Ciufoliciul este pana in parcul Obor, pe colt, cum vii dinspre Iancului si e 220.000 tunsoarea. Eu am fost incantata ca Vlad a stat f. cuminte iar tipele de acolo stiu cum sa-i ia. Salonul nu e cine stie ce, nu m-a incantat deloc!
Mai fetelor, dar mai puneti si voi filmulete haioase, ca sunt in minoritate!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
ana maria spune:
Fetelor noi va pupam. Maine plecam la mare pana pe 23. Asa ca lipsim motivat si va mai scriem cand ne intoarcem. vacanta placuta si celorlalti care pleaca in concediu.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
lbelciug spune:
Vacanta placuta, AnaMaria! Sa va intoarceti sanatosi si sa ne arati pozeeee! ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006
lavinia345 spune:
Salutare fetelor!
Iaca si noi trecem pe aici,am fost la plaja zilele trecute si intentionam sa mergem si astazi,dar am lasat-o balta din cauza bombardamentelor israelienilor.Natalia s-a distrat pe cinste la plaja,a stat in apa in piscina pt copii si apoi s-a jucat cu nisip pe plaja.
Apropos de fructe,Natalia mananca de toate,la mare cautare sunt ciresele si piersicile,pepenele galben si cel rosu.
Lavinia
poze Natalia
danielai spune:
Crinuta, daca mai e de actualitate, in Carrefour au adus Huggies speciali pt apa. Sunt destul de scumpi (peste 300.000 pt un pachet cu 11 buc). Eu mi-am luat, dar nu i-am incercat inca (luni plecam in concediu).
Coraly, Parmalatul este special pt 1-3 ani. Este imbogatit cu minerale si vitamine. De fapt este cam acelasi lucru cu laptele praf pt copii, doar ca este preparat. Insa mie mi se pare mai comod cu laptele praf.
Ubi spune:
Lavinia - ce nasol suna asta cu bombardamnetele...Imi pare rau ca tb sa traiti intr-o zona de conflict. Cum se mai simte tata? Noi am fost in we asta la Mangalia dar fara Alex. Cu ocazia asta am vizitat si noi muzeul de istorie din oras...
Chiar, cum e viata la voi acolo? Cum te simti tu printre straini? Pupici Nataliei!
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos