Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Lavinia, acum am vazut la stiri ca e razboi acolo, nu e periculos, nu ti-e frica? Mai bine va intoarceti in Ro...Doamne ajuta sa se termine cu bombardamentele!

Ana Maria, concediu placut si relaxant!

Danielai, si eu vreau sa iau pampersi din aia de apa, i-ai desfacut, cum sunt? Sunt pe marimi?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Actiunea OLITA

De ceva vreme ii tot repet copilei: "uite, mami face la olita (WC) si pp si kk. Vezi? Nu foloseste pampersi". Am si pus-o de cateva ori pe oala dar fara succes.
Azi a zis kk. Am pus-o rapid pe olita, s-a scremut si surpriza: a facut pipi!!!.
Da dragi mamici, am inaugurat olita.
Bun, peste 5 minute zice iar kk. Dau pampi jos, pun copilul pe oala...DAR...copilul se ridica, ia pampi si-l duce (asa gol cum era) la punga de pampi folositi.
Eu: nu mami, ca abia ti l-am pus.
Degeaba...a ramas copilul chilotei. Din 2 in 2 minute ii repetam: daca vrei sa faci kk sau pp faci la olita, da?
Ce privire inteligenta avea copilul meu...am zis ca sigur a inteles. Dupa alte repetitii la nesfarsit a fazei cu pp si kk la olita, copilul face pe covor (e a treia oara pe covor).
Asta seara a zis kk dupa ce facuse in pampi. E un inceput.
Dar totusi, dragi mamici cum ati procedat voi?

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Ubi, eu l-am lasat, cu canicula aia de acum 2 saptamani, in chilotei prin casa vreo 4 zile. A facut numai pe el, mai zicea kk cand se vedea ud, se mai aseza pe olita cu chilotei pe el, dar nu facea nimic si il si stresam din juma in juma de ora, il puneam cand pe wc cand pe olita. O data l-am vazut ca se screme si l-am pus repede si a facut kk si pipi, de am inaugurat si noi olita. Dar apoi s-a racorit afara si nu l-am mai pus pe olita deloc de atunci. Daca va mai fi asa cald mai repet figura. Oricum, pana nu va cere singur sa faca la olita eu nu ma stresez.

Oricum, felicitari pt. inaugurare!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Salut fetelor,noi suntem bine,in zona noastra abia de se aud bombardamentele.Doar ca toata lumea s-a aprovizionat,paine nu s-a mai gasit de la pranz si benzina s-a terminat in zona.In rest au bombardat in seara asta iarasi aeroportul,deci ramane inchis,s-au inchis si granitele asa ca deocamdata nu prea putem fugi.Exista 2 posibilitati,sa plecam cu feribotul spre Cipru si de acolo sa luam avionul,asta daca or sa permita trupele israeliene sa iesim(ca au inconjurat tara pe mare) sau prin Siria cu masina,apoi spre Turcia.Noi inca nu ne-am hotarat daca sa plecam sau nu,am facut aprovizionarea cu alimente cam pentru 2 saptamani si stam in casa sa vedem ce se mai intampla.Am vazut scene groaznice la tv,1o persoane ale aceleeasi familii au murit azi noapte,printre care si 5 copii,intre 2 ani si ceva pana la 11 parca.Au aratat imagini cu jumatate de copil,cap,maini si burtica,restul nu stiu daca au mai recuperat.Dar e graoznic sa vezi jumatate de copil!!!!Stiu ca sunt romani din filarmonica de aici care pleaca maine cu masina,sper sa reuseasca.In seara asta ziceau ca cer 500$ de persoana ca sa-i scoata in siguranta din tara.

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Doamne, Lavinia, groznic! Doamne fereste!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

doamnelor, scuze, sunt off topic

Lavinia, dar chiar nu pot returna amaritii aia de doi soldati?

edit: vorba ceea, intrebare fara raspuns. aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Kris, m-am facut de ris. abia in seara asta am vazut. multumesc mult.
esti o draguta.

te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Fetelor nu am apucat sa citesc prea mult din ce ati scris dar am vazut ca discutati despre caise.Rebeca mea tocmai si-a revenit dupa o gastroenterocolita urata, urata facuta din cauza caiselor(cei drept a mancat cam multe).Asa ca eu am renuntat cel putin pt anul asta sa mai dau caise copiilor.

"Cu noroi aruncă cei care poartă noroi în suflet."
Valeriu Butulescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Lavinia, este ingrozitor ceea ce traiti voi acolo.Bine ca macar sunteti mai departe de zona de conflict.Ma rog pentru voi sa nu aveti probleme si sa gasiti calea cea mai buna pt a scapa de acolo.

"Cu noroi aruncă cei care poartă noroi în suflet."
Valeriu Butulescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

draga lavinia am intrat special sa vad daca sint mesaje de la tine, ma bucur ca sinteti bine, sa va protejeze CelDeSus si sa nu mai auzim in veci de asemenea orori...
crinuta, eu am cumparat huggies pt apa dar nu mi s-au parut buni de nimic, doar retineau kk, in rest se umflau de apa. pina la urma i-am luat slip
va pup si sa ne auzim cu bine

Mergi la inceput