Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Hello, fetelor.

Kris, am intrat si am mai citit pe fuga pt ca nu prea mai am timp, sint la niste cursuri in timpul zilei si ajung la servici pe la 13.30 (pot sa intru de la cursuri pe internet dar nu am timp sa scriu), la birou am mai putin timp, iar de acasa...nici nu mai zic ca nu mai am timp deloc

Incearca sa ii dai Biei increderea in ea cu mersul. eu te inteleg foarte bine, pt ca la fel am procedat si eu, dar cu altceva, tot de teama. chestia cu mincatul singura alimente, biscuiti, fructe, morcovi, oase. abia mult dupa 1 an i-am dat in mina biscuiti, grisine, pufuleti, insa altceva inca nu. Banuiesc ca instinctele noastre ne comunica anumte chestii si de aia procedam asa. Zic si io..caci oricine mi-a zis "da-i draga morcov, oase' eu nu i-am dat pt ca am stiut eu mai bine; eu la capitolul mers am fost foarte degajata si am lasat-o mereu sa faca ce a vrut, intai de-a busilea, pe urma pe mobile, iar in parc, de cum a inceput sa mearga, am lasat-o sa cada, a invatat sa cada, etc.

Shobo, ciufulici este unul linga Obor primarie.

Multumim tutoror care ne-au vizionat pozele si ne-au facum complimente.
eu nu prea am reusit sa ma mai uit pe altele...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kris, parerea mea e sa o lasi mai moale cu caisele...in special caisele pot declansa o diaree, iar 5-6 pe zi mi se par cam multe...e doar parerea mea! iti zic asta ca au mai patit si altii de la caise, iar cand a fost Vlad deranjat la burtica, pe langa danonino mai mancase si o caisa...deci sigur fructele astea fac purgatie! Vlad este bine, multumesc de intrebare, de doua zile mananca si lapte dimineata, insa la pranz tot pilaf i-am facut, de frica...

In legatura cu laptele, eu stiam ca o data ce mananca lapte pasteurizat nu-i nimic daca ii dai marci diferite. Eu i-am dat insa numai Milli UHT.

Shobo, eu l-am tuns pe Vlad la Ciufolici Obor, nu stiu daca mai sunt si alte saloane...

Ana-Maria, tot o sa-si puna si-n cap si pe ei pana vor invata singuri! Riscurile meseriei!

Ma bucur ca v-au placut filmuletele cu Vlad!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Bubu, eu sper sa nu patim nimic in privinta caiselor! Daca nu a avut nimic pana acum....

Coraly, vad ca raspunsul ti l-a dat Anda.

Patri, ma bucur ca sunteti bine.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
apropo de lapte, sa va zic ce-a patit sotul aseara. Cand s-a intors de la servici s-a dus sa-i cumpere feciorului 2 l de lapte. Toate bune, insa dupa ce l-a pus la fiert, s-a taiat. Buuun. Bombaneala de riguare, aruncat laptele (desi branza ramasa era buna), mers din nou la alimentara. Cumparat alti 2 l de lapte, pus la fiert si surprizaaa: povestea se repeta, de asta data eu fiind acasa. Mentionez ca a cumparat Milli pasteurizat (UHT) de la magazine diferite. Se duce saracul sot a treia oara si cumpara lapte la cutie, Zuzu, de asta data bun. V-am povestit ca sa aveti grija, in cazul in care nu obisnuiti sa fierbeti laptele pasteurizat.

Shobo, si eu am scris ca sunt amatoare de intalnire in week-end, in parc cu copiii. In principiu orice parc central e ok. Si Matei zice pipi si stie ce inseamna. Esti convinsa ca baiatul tau nu stie semnificatia?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

Mergi la inceput

si eu i-am dat caisa si nu a avut nimic. in combinatie cu alte fructe, am pus si cite 3-4, dar nu zilnic, e drept.

Mergi la inceput

Liviana, am citit undeva dar mai stiu unde -de curind, poate tot pe forum- ca e bine sa cumparam lapte si alte produse lactate de la magazine de incredere si mari, pt ca sint unele magazine mici care intrerup curentul la vitrine peste noapte sau le transporta cu masini necorespunzatoare (in general buticele care tin asa ceva). scuze daca a zis cineva in grupul nostru, efectiv nu mai stiu unde am citit, dar f recent.

Mergi la inceput

Liviana, eu nu fierb laptele UHT, la cutie, doar il gust.

Patricia, cred ca nu are nimic la cateva zile sa manace caise, insa eu sunt rezervata in privinta lor si nu prea ii dau lui Vlad.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

www.dropshots.com/oana_bubu05" target="_blank">RECITAL

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Bubu- copilul, ca copilul dar si tatal are un ras molipsitor. Da' vorbaret copil mai aveti. Sa va traiasca.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Mersi, Ubi! Am ras aseara cu lacrimi! Tati se joaca mult cu Vlad, e topit dupa el! De vorbaret, nu stiu ce sa zic...nu spune multe cuvinte, dar vorbeste mult pe limba lui si vad ca a inceput sa si coopereze, adica sa repete dupa noi.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput