Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Ana Maria, cum sa ma supar! Dar prin cate am trecut, cu mersul asta, ma mai apuca si pe mine....Oricum ascult tot ce aud in jur si iau ce cred ca ar merge..Oricum iti multumesc pt sfaturi!

Bubu, pt ne-plictiseala. Dragute filmuletele! I-a sa incerc sa pun si eu cateva..Si Bia face cum face Vladutz cu ochisorii de-mi vine sa o mananc toata.

Jone, imi pare rau ca ai avut si tu o experienta neplacuta! Pana la urma cum s-a terminat?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Si noi mai mancam singurele, dar de cele mai multe ori ne cade mancarea pana ajunge la gurita. Trebuie sa ne inarmam cu rabdare si sa-i lasam sa manance singuri. Acum vine varsta gradinitei..!

Banana vrea sa o manance numai tinand-o singura in mana si multe altele enumerate de Bubu. Stim sa desfacem si caisele sa scoatem samburele..Voi le dati caise? eu da, cam 5-6 pe zi. Le-am luat de la tara si nu sunt stropite cu nimic. Profit cat am in casa, pt ca sunt naturale.

Astazi am atins 2 performante:

1)mergem din ce in ce mai bine, deoarece eu nu mai sunt stresata si o las sa mearga pe unde vrea, in casa;
2) am baut aproape 2 bibe de 100ml de lapte, parmalat, prima crestere de la 1-3 ani.

Doamne de s-ar lua si ea de lapte!...

albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Kris dar dupa ce ai scos laptele de tara la ce lapte ai trecut? Intreaba si doctorul daca schimbi laptele pentru ca eu stiu ca pe canicula nu numai ca nu se intarca dar nici laptele nu se schimba. Tot din cauza eneterovirozei. Si feliitari Biancai, este o fetita luptatoare desi au suparat-o doctorii astia ametiti. iar pe tine te inteleg foarte bine ca esti vulnerabila. Asa eram si eu anul trecut cand toata lumea se miunun ce mic e puiul meu.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Mai fetelor la noi nu e mare lauda asta cu mancatul singurel. Oricum pentru asta toata mancarea tre sa fie bucatelele solide, pentru ca nu mananca cu lingurita ci fie cu mana fie cu o furculita de plastic. iar la sfarsitul mesei cand se plictiseste tre sa fiu atenta ca isi poate pune toata mancarea in cap. Ieri asa a procedat cu pepenele galben. Ii pusesem intr-un castronas taiat cubulete, a mancat frumos cu furculita si la sfarsit elegantul mamei a inceput sa-si puna tot ce ramasese in castron drept in par.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Ana MAria, da? Eu ii dau cand Milli, cand Dorna, iar acum i-am luat parmalat, prima crestere..Doamne, acum 3 sapt scaparam de entero...acuta. Sper sa ne fereasca, Cel de Sus, multa vreme de asa ceva..!
Ana Maria, Iti multumim,

Patri, pe unde esti?

Bubu, voi a-ti scapat de scaunele moi? Vladutz e bine? Scuze ca nu am intrebat ieri.

Sa aveti o zi minunata!

albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Kris, cum vine aia, Parmalat prima crestere? E lapte praf?

Si al meu papa singur, felul doi cam tot timpul, cu mana+lingurita, el ar vrea si supa da nu-l las, ca pana ajunge cu lingura la gura jumate supa e pe el...
Mai nou il pasioneaza desenele animate - Bambi si Finding Nemo, cred ca vreo 2 ore pe zi in total se uita la desene :)

Coraly si Sergiu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

nu coraly, e la cutie si scrie pe ea parmalat prima cresciuto sau asa ceva:)
gasesti la supermarketuri.
Buna dimineata doamnelor:)

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Merci Anda. Deci e lapte integral. Dar oare de ce ii zice asa? O fi avand ceva adaugiri? E special pt 1-3 ani? Sau de ce?

Coraly si Sergiu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna fetelor,

ma bucur ca v-a placut Codrin . Am sa incerc sa va pun si eu un filmulet in care el danseaza. nu stiu de unde a invatat, poate de la mami care mai topaie cand aude o melodie buna la radio dar e MORTAL MORTAL. va zic! o sa muriti de ras! si mai nou danseaza si pe melodiile de la tricicleta, apasa pe butoane si incepe sa se bataie . Odata in parc mi-a zis bona ca in timp ce dansa inchisese ochii de i-a zis o doamna, "mah, dar tu si traiesti muzica!"

Am si eu o intrebare pt voi:

Unde il putem tunde pe Codrin? vrem la cineva profi ca data trecuta l-am tuns eu si ziceai ca l-am tuns cu ciobul .
Bubu , unde sunt Ciufolici? este o retea in Buc? sau e un singur salon?

merci mult
pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Bubu, l-am vazut pe Vlad in filmulete. e mortal! Codrin inca nu vb atatea cuvinte. el tot zice, ata (probabil asta), mama, tata (poate cu adresa, nu stiu exact), pipi (nu stiu ce inseamna), apa (cred ca e apa ca aud cand e apa prin zona), si multe alte silabe... pepe, papa, etc...

am vazut si pozele crinutei si Patriciei, ma bucur ca au iesit impreuna cu copilasii, e bine c puii sa petreaca din ce in ce mai mult timp acum cu cei de varsta lor.
De aceea as vrea si eu o intalnire in parc cu carucioarele. in w/end. Astept propuneri!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput