Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (22)
Raspunsuri - Pagina 15

bubu05 spune:
Kris, bine ca te-ai linistit acum si lasa fata sa mearga singura, ca se fereste cat de cat la cazaturi. Cel putin Vlad punea manutele sau isi incetinea cumva cazatura, sau ridica si capul daca era pe spate, intelegi tu...eu nu am stat langa el decat afara, in casa mergea de unul singur, mai cadea, se ridica...
Ma bucur ca v-au placut pozele de la Snagov.
Ubi, la Mogosoaia e iarba verde, poti sa faci un gratar? Si cum ajungi acolo?
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

lbelciug spune:
Kris, am ramas masca cand am citit povestea cu ortopedul. E incredibil cat de ne-profesionisti sunt unii doctori. N-am retinut cine a fost dr care i-a gasit initial fetei displazia la sold?
AnaMaria, m-am distrat teribil la faza cu paiul si tzitzi!
Ubi, spune-mi si mie te rog, cum se ajunge in zona de care spuneai din Mogosoaia? Stiu cum se ajunge in acest sat, mai stiu si palatul, dar nu si unde se poate sta la picnic...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

kris spune:
Ana Maria, ce usor spui tu! Dar Bia mea e mai atenta, calculata, nu repezita cum incep sa mearga alti copii. Se teme mai mereu.. Nu am avut intentia asta, sa o fac sa-i fie frica, dar nu stiu ce sa mai zic.. Ce-i drept cand am fost insarcinata, am fost mai sensibila si sperioasa decat in mod normal.
Mi-e teama de bordurile si aleile din parc. In rest o las si eu sa mearga, sa cada, sa se obisnuiasca. Cel mai adesea ea isi plimba carutul ...
Liviana, Bubu, va multumesc..
Liviana, Dr. "ne- profesionist" este de la spitalul Grigore Alexandrescu si se numeste Borsa Ioan..
Ana Maria, e dulce foc al tau pui cu combinatia: pai-titzi!
Despre Palatul Mogosoaia, ma bag si eu in vorba, dupa cate imi amintesc eu, se face undeva la stanga inainte de a intra in Mogosoaia si se trece peste lac ca sa intri in padure. Spre Mogosoaia se iese din Bucurestii Noi.
Acum 8 ani, ne-am organizat nunta in cadrul taberei Mogosoaia, care este in centrul padurii. A fost o nunta de vis! Am avut la dispozitie totul: dormitoare, padure, lac, sala de mese, bucatarii, tot, tot . Adminstratorul e un bun prieten de familie cu socrii.
Tinerii se plimbau prin padure, altii vizionau campionatul mondial de football...A fost , putem sa-i zicem, o nunta -ralaxare.. In schimb, lautarii, asa era pe vremea aceea, au fost ce-i mai neplacuti. Nu prea stiau ce sa ne cante. Iar cand s-a pus "masa mare" totul a revenit ca la o nunta normala, cu hore, bla,bla si scuze daca cumva v-am obosit cu relatarea nuntii mele.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

bubu05 spune:
Kris, nu ne-ai plictisit deloc! cel putin pe mine! si eu am cateodata impresia ca plictisesc prin "povestile" mele...
Si ca tot veni vorba, va mai plictisesc si eu cu doua www.dropshots.com/oana_bubu05" target="_blank">filmulete
Poze cu Vladutz

ana maria spune:
Pai Kris daca Bianca e prudenta e foarte bine. Eu asa zic. Chiar nu ai de ce sa te temi, ca sigur stie sa si cada. N-am vrut sa para simplu ce am spus, ci chiar asa cred ca e.. In parc e foarte bine sa o lasi libera, mai ales pe iarba unde nu are ce pati.
Oricum intentia mea a fost una buna..Sper ca nu te-am suparat!
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!

Ubi spune:
Liviana si Bubu - Mogosoaia este la iesirea din Bucuresti pe la Chibrit, Bucurestii Noi, 2Cocosi. Va suna ceva cunoscut?
Din satul Mogosoaia, din drumul principal se face un drum la stanga (exista si o placuta indicatoare pe drumul principal dar trebuie sa fii atent ca sa o vezi). Pe straduta aceea, in capat este intrarea la palatul Mogosoaia. Masina o lasi in parcare (10.000 de persoana si parca 10.000 de masina). Daca ai multe bagaje, te lasa sa intri pana in poiana cu masina dar cu conditia ca dupa ce descarci bagajele sa o aduci inapoi in parcare. Este curat, umbra si soare la discretie, loc special pentru gratar la marginea padurii si nu in mijlocul poienii ca sa deranjezi pe ceilalti. In plus, exista un palat in stil Brancovenesc, lacul si labirintul natural din verdeata, mormintele tip mausoleu ale membrilor familiei Bibescu si o bisericuta chiar la intrare pe stanga. Mie personal mi se pare superb acolo. Sunt WC ecologice dar se poate folosi si cel de la restaurant.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

bubu05 spune:
Ubi, suna tare bine, poate ne ducem si acolo!
La Snagov tot asa era un loc amenajat special pt. gratar, pe margine, dar cum se aglomerase tare, romanii incepusera sa faca gratarul si in poiana, deci era un fum la un moment dat de nu te vedeai om cu persoana, pana a venit un gardian si le-a atras atentia.
Poze cu Vladutz

jone spune:
of...kris.
eu am patit altfel.dr a zis ca fata merge un pik leganata din cauza pampersului ori soacramea statea pe capu meu ca sa duk fata la spital sa ii faca radiografie ca sigur are ceva.blablabla!
azi am fost la plaja, pe drum am facut dāra de lucruri, ca de ...am fost cu caruciorul.am recuperat papucul fetii, biscuitii nu i-am mai gasit, uleiul de plaja l-am gasit dupa amiaza.
piersici nu papa acasa deloc dar azi pe plaja daca i-a dat cineva a papat drept urmare, la intoarcere,am luat un kg de piersici iar si i-am zis ca daca nu le papa o sa ii rod eu ei nasu'...si a papat fata.
si alexandra papa ciorba cu mana...pescuieste legumele apoi inmoaie paine si papa. de 2 zile insa ma chinui sa o dezvat si sa pape si cu lingurita ptr ca la un moment dat papa cu lingurita (1/3 se pierdea pe drum, 1/3 era pe ea si 1/3 ajungea in gurita) din nefericire a trecut fata prin mainile socra-mi si a capatat obiceiuri proaste.
va pupam
e uimitor ce repede invata dar sper la fel de repede sa se si dezvete daca nu mai sunt factorii prin preajma.
azi am fost jucaria alexandrei, a carat nisip cu pumni si a turnat pe mine, apoi pasea dus intors peste piciorul meu si iar mai punea un rand de nisip si tot asha.
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

lbelciug spune:
Ubi, multumesc pt detaliile despre Mogosoaia. Sotul zice ca a mai fost acolo, dar demult si cica atunci era mizerie. Din cate zici tu s-au mai schimbat lucrurile, ceea ce nu poate decat sa ma bucure.
Jone, ce frumos ca fata stie sa manance singura. Matei mai are de invatat...
Bubu, m-au distrat filmuletele voastre... I-a gasit Vladut buricul lui tati'?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

bubu05 spune:
Liviana, cred ca da, ca baga degetelul acolo(in buric )
Vlad mananca bucatele de fructe singur, sau banana o tine in mana si musca din ea, nu mai zic de biscuiti, covrigei...rontaieli, iar cand termina iaurtul sau danettul ii dau lui lingurita si mai aduna de pe margini si papa el, mai pe langa gura, bineinteles. Ciorba sau mancare nu l-am lasat inca sa pape singur.
Poze cu Vladutz