Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Bubu, poze o sa pun deseara de acasa, inca nu le-am incarcat. Dumitrana e undeva pe la Magurele.
Frumoase poze! Am vazut-o si pe Alexia. E minunat sa faceti padurea cu cumparaturi comune, unde intr-adevar iesi mai bine ca banii. Noi aducem fiecare ce avem de acasa, cumparam carne si ce ne-ar mai trebui. Iar noi, fiind 4 familii, am mers doar cu 2 masini. Noi am adus si un pavilion, masa care se face valiza, gratar + lemne..si vai de noi ce ne-a mai incaput. Iar cealalta masina si-a permis sa-si puna 2 carucioare sport... Ceilalti nu prea au nimic..
Noi suntem mai dotati pt ca faceam deseori muntele cu cortul.

Liviana, intr-devar voi mergeti cam tot pe acolo, dar intrati cumva pe la Jilava.?

Uitati aici cateva poze de la munte , de acum 3 sapt.

si o sapt minunata!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

multumesc paula.mi-ai luat o piatra de pe inima.

noi am fost la plaja.mi-am zis ca e si pakat sa las copilu in curte sa se joace cu nisipu de constructie si sa se balaceasca in apa d ela robinet care si aia o iau calda gata de la boiler.
asha ca....fuguta la plaja.
dar vai mie...cand am incpeut sa strang cele necesare ptr plaja mi-am dat seama ca numai cu masina pot ajunge

si stau si ma intreb daca eu care stau la doi pasi am incarcat portbagajul dar voi care veniti din alta parte....veniti cu remorca?
pupici.

ps. imi merge netu' tare greu ca sa pun cateva poze de pe plaja.

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kris, noi mergem cu Mihaela, inca o familie cu o fetita de 1 an si 9 luni, iar acum au mers inca 2 familii. E mai bine in gasca si daca au copii de aceeasi varsta e si mai bine. Si fiecare cu masina, ca sunt portbagajele full(carucior, jucarii, lada frigorifica, o geanta a copilului, una a noastra).

Jone, pai noi ne blindam cand plecam la mare. Anul asta mergem peste o luna, dar am fost la munte si caruciorul nu a mai incaput in portbagaj si l-am pus in fata, in dreapta. Hi, hi, era buna o remorca!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Buna seara!

Astazi am fost la Dr. Jianu. In urma studierii celor 3 radiografii si in urma consultului a costatat, ca si un dr. de la Budimex, ca fetita mea nu a avut niciodata nimic (adica, displazie de sold). Va dati seama! Am retinut copilul de la mers incepand cu 8 luni... si ea nu a mai vrut sa mearga deloc pana pe la 12 luni...
Si i-am spus:" cum e posibil ca un dr, cat de cat bun , sa diagnostigheze ceva ce nu e adevarat?" Si dansul a dat din umeri.. nu putea sa denigreze un coleg de breasla..

Ma bucur ca e bine, a consultat-o si la picioruse, chiar si la coloana. Iar raspuns la intrebarea mea de ce nu merge sigura a fost urmatorul: este prea rasfatata, cocolosita, si nu "are muschii formati" Trebuie sa exerseze si eventual masata in fiecare zi. Eu nu am folosit deloc premergatorul si a apreciat acest lucru. Mi-a spus ca este interzis in cele mai multe tari..Eu citisem de mult legat ceva de interzicerea comercializarii de premergatoare in state si de atunci mi-a ramas chestia asta intiparita.
A fost un super dragut, ne-a explicat mai pe intelesul nostru, ne-a aratat si ceva materiale..M-a linistit!

DIN EXPERIANTA MEA NEPLACUTA, VA ROG SA TRAGETI CONCLUZII: NU LASATI UN SINGUR DIAGNOSTIC DAT, mai mergeti macar si la un alt medic.. Imi pare rau pt fetita mea, cred ca daca mai faceam investigatii, la 9 luni era experta in a le mersului...

albume foto

Mergi la inceput

Cand i-am spus ca sta singurica in funduletz de la 5 luni si ceva, mi-a spus cum e posibil sa aibe acest copil displazie!
Baietelui dansului a stat in funduletz de la 8 luni si a mers de la 1 an si 2 luni..Asa ca trebuie sa stau linistita, ca fetita dpdv ortopedic e perfect sanatoasa.

Regret enorm ca nu m-am dus de la incepud la dansul! Abia auzisem de dansul, dar dehh ma duse-i la un Dr. recom de desteapta de dr fetei de familie. Cine se aseamana , se aduna!

albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Buna dimineata!! Braduti haideti pe prima pagina!!!

Kris ma bucur ca e totul in rewgula si imi are rau ca a trebuit sa trecti prin asa ceva.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Kris - imi pare bine ca finalul e fericit. Sa stii ca si eu am mers la Jianu ca Alexandra merge cateodata pe varfuri. Un alt medic mi-a zis ca ii trebuie ghete ortopedice si masaj medical. 3 saptamani pana am mers cu programare la Jianu n-am fost om. Imi era asa de frica sa nu aiba ceva fiica-mea. Si uite ca m-a linistit. Sa ai incredere in el caci am inteles ca e tare bun profesional.

Alina - am vazut pozele. Mandy a crescut maaare si casa din cate imi dau seama a crescut si ea la fel.

Crinuta si Patricia - am vazut pozele. Ce frumos ca v-ati intalnit, mai ales ca ati fost in formula completa (cu taticii)
Bubu - am vazut pozele de la iarba verde. E frumos la Snagov. Puteti sa mai mergeti si la Mogosoaia, la palat. Si acolo e curat, liniste si frumos.
Shobo - ce bine ca ai mai pus poze ca de cate ori ma uitam era doar bebe Bibisor si atat. A crescut mare si seamana cu tine.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

AnaMAria, Ubi, va multumesc,

Dar faptul e consumat deja...Parca prinde mai mult curaj, si incerc sa nu o mai cocolosesc atata..dar pe alee in parc, inima imi e cat un purice- ca nu cumva sa se dezechilibreze.
Vad ca de 2 zile a prins curaj sa mearga singurica si pe gresie, dar nu ceva spectaculos.

si sa aveti o zi minunata!

albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

quote:
Originally posted by kris

AnaMAria, Ubi, va multumesc,

Dar faptul e consumat deja...Parca prinde mai mult curaj, si incerc sa nu o mai cocolosesc atata..dar pe alee in parc, inima imi e cat un purice- ca nu cumva sa se dezechilibreze.
Vad ca de 2 zile a prins curaj sa mearga singurica si pe gresie, dar nu ceva spectaculos.

si sa aveti o zi minunata!

albume foto

Adica ti-e frica sa nu se dezechilibreze si sa cada!?.. Pai cum crezi tu ca invata copiii sa mearga? Nu ma intreba pe mine de cate ori a cazut Victor.

Dar eu am o filozofie mai libera si il las sa incerce singur de toate. Eu il las sa si manance singur si a ajuns sa manace doar asa... E adevarat ca foloseste manuta dar as putea sa-l dau la gradi ca deja nu mai are nevoie de ajutor. Doar la ciorba manaca zeama cu lingura (tinuta de mine) dar legumele le ia singur cu mana.

Apropo de realizari ale copiilor hai sa va distrez putin. Noi am reusit sa renuntam la biberon si la canita cu cioc (bea numai cu paiul sau din canita) dar in schimb nu reusim sa renuntam la tztzi...

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Asta pentru ca tzitzi si paiul functioneaza pe acelasi principiu:)

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea

Mergi la inceput