Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (22)
Raspunsuri - Pagina 13

kita spune:
Kris, da-ne mai multe detalii despre locul unde ati fost cu copii la Neajlov; e misiunea mea de data asta sa gasesc un loc unde sa merg cu prietenele mele (5 familii), fiind in total 5 copii cu varste intre 7 luni si 2 ani si 10 luni; se poate face si gratar pe acolo?
Ana Maria te-am visat azi noapte; parca faceai nunta "maine" si imi explicai cum sa ajung la buserica de langa Mitropolie, care era de fapt domnita Balasa; :))
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

crinuta spune:
Fetele, gasesc la mare pampersi speciali pt apa? Daca nu ii cumpar chiloti normali, dar fara nu il las, chit ca sta in pampers normal.
Crinuta si Rayan

Alina Maria spune:
Buna seara fetele , iata ca acu mi-am facut timp sa va scriu si sa va pun niste poze cu Mandy si cu casa . Albumele se numesc , casa si Mandy un an jumate .
Eu sunt super o.k. de cand am luat carnetul am prins incredere in mine si mi-am luat deja si o masina , un Citroen cu patru usi alb , fain de tot .
Mandy face numai prosti de ceva timp insa mananca si bea bine deci cu asta sunt satisfacuta . Din cand in cand ii apar niste pete mici rosii pe picioare de zici ca e urzicata insa ii vin si ii trec intruna .
Va multumesc pt. felicitatii si ca ati fost alaturi de mine pe decursul anului in care a trebuit sa invat sa conduc , am luat greu insa stiu ca am luat 100 % meritat si nu mi-e frica sa intru pe strada oriunde as fii .
V-am vazut pozele si m-am amuzat , si parca o vedem pe Mandy facand tot asa ca ei , e super ce sa mai !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

lbelciug spune:
Buna seara fetele.
Kris, daca ati fost la Neajlov, inseamna ca ati fost in padurea Calugareni, unde si noi mergem deseori. Ei bine tot acolo au fost azi socrii mei impreuna cu Matei pe la ora pranzului. Noi am ramas acasa sa facem mancare, curat, etc.. Cica praslea s-a amuzat cu niste oratanii libere prin padure: porci cu purcelusi, o vaca, etc.. Le-ati vazut si voi?
Kita, tu pe unde ai mai fost cu prietenele si copiii?
Crinuta, de ce nu-l lasi pe Ryan in funduletul gol? Abia se simte si el mai bine. In Pampers se poate irita de la caldura sau uda de la apa marii. Eu ii faceam dus lui Matei dupa fiecare intoarcere de la plaja si deci nu-l lasam cu funduletul plin de nisip. Treburile mari insa si le faceam de fiecare data in Pampers, cred ca asa se simtea el bine...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

kris spune:
Liviana, probabil in aceeasi padure. Noi o luam de la Stalpu la stanga , trecem prin Epuresti.. Cu siguranta am stat in locuri diferite si nu i-am vazut pe socrii tai, Mateiut, porcusori, vaca..
Kita , e dragut unde mergem, dar astazi, ca niciodata am gasit foarte murdar. Intai sotul cu ceilalti prieteni au curat locul si abia apoi puteam "respira " aer curat. Noroc ca sotul a fost dotat cu manusi, pe care le-a aruncat apoi. Apa este curgatoare, nu mereu curata, depinde de precipiatii... se poate face gratar, nu e numic amenajat... Este cam la 35 de km de Bucuresti cand iesi prin Sos Alexandriei.
Pupici plambaretilor de Rayan si Rebb! Sunteti cu totii frumosi si perfecti!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

kris spune:
Liviana, esti o draguta cu noul look. Sa-ti fie de bine!
AlinaMAria, felicitari si pt noua masina! Mandy e o scumpa foc!
Crinuta, bine ai revenit in Ro! Dupa mare cat mai stai in tara? Rayan cum se mai simte? S-a mai acomodat?
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

bubu05 spune:
Neata fetelor!
Aseara am apucat sa citesc, dar nu si sa scriu...am fost tare obosita, la Snagov a fost super!
Apropo, Kita, noi mergem la Snagov, la Complex Astoria, intrarea este 100.000 de masina si 20.000 de persoana, cu spatiu verde amenajat, copaci, umbra, loc de joaca pt. copii(un parculet cu leagane, tobogane), loc de tenis, fotbal pt. tatici, piscina cu sezlonguri, unde intrarea este separat, inca 100.000 de persoana. Duminica este mai aglomerat, dar sambata este super bine, si la intoarcerea spre casa. Ieri am prins bine drumul, nu f. aglomerat, pana la intrarea in Bucuresti. Partea naspa este ca wc-urile se fac insuportabile, mizerie de nedescris, la cata lume e acolo...si nu-mi explic: sunt renovate, cu faianta noua, termopane, iar la banii pe care ii iau de la toata lumea nu sunt in stare sa-l intretina...ca la romani!!!
In mare, este f. misto! Noi am fost mereu in gasca, cu copiii, ei au dormit la pranz in carucioare(Vlad o ora jumate, deci e bine, ca e harmalaie...), am facut o gustare cum ajuns, la iarba verde, apoi gratarul la amiaza si desertul spre final. Noi am cumparat absolut totul de la Selgros(inclusiv servetele, pahare, sucuri, etc.) si apoi am impartit la cate persoane am fost. Iese super la imparteala, cam 200.000 de pers.
Sper ca nu v-am plictisit cu detaliile, dar daca vreti sa va duceti va veti simti bine!
Hai sa vedeti si poze, Snagov Reloaded!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

bubu05 spune:
Crinuta si Patricia, ma bucur ca v-ati intalnit si s-au jucat copiii, am vazut si pozele!
Alina, e super casa si ce repede ati facut-o! Am vazut-o si Mandy, e o scumpa!
Kris, n-ai poze de la Neajlov? Noi am fost o data cum povestesti tu, dar la Dumitrana, e pe aproape?
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

lbelciug spune:
Kris, merci de compliment. Noi de obicei mergem pana in satul Calugareni iar acolo, inainte de pod facem stanga, mergem pe un drum prin sat, apoi prin padure si la capat ne oprim. Cel mai des alegem partea dreapta caci e mai multa verdeata si curatenie, desi in stanga e rauletul. Apa insa nu e curata, deci nu e nici o pierdere... Se pare ca voi ati mers in alta parte si imi pare rau ca ati gasit murdar. Din pacate lumea la noi nu e deloc civilizata si-si lasa gunoaiele desi vor sa gaseasca curat la sosire...
Bubu, ce frumos v-ati distrat la Snagov! Si ce bine ca aveti cu cine merge. Bravo voua! Frumoase pozele!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

ana maria spune:
Kita ar fi bine sa mai fiu la varsta nuntii!!!
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!