Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, le pun maine ca sint frinta!
FEtelor, noi am reusit sa ne vedem in seara asta si sa iesim la o pizza a fost tare placut si Rayan si Rebecca au fost tare cuminti

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, esti o scumpa, ca intotdeauna de altfel.
Pana una alta vad ca nu are nevoie sa ii curat nasul, adica azi nu i-a curs nasul mai deloc.
Daca o sa am nevoie iti spun. Merci mult.

Patricia, asta vroiam sa spun si eu. Si noi ne-am simtit excelent.
Rad si acum cand imi amintesc cum mergea Rayan pe sub mesele oamenilor. E chiar prima data cand face asa ceva.
A adormit tun, e frant.

http://community.webshots.com/user/crinuta28

Am pus link-ul desi pozele abia se incarca. Eu las deschis si sper sa se incarce toate.

Pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna fetelor!
da lista scrisa de jone e corecta ,asa arata o schema de vaccinari.Acela e antihepatic,jone, de care intrebi.Are denumiri diferite in fct de firma producatoare.
La 1,6 ani se va face ROR pt cei care au prins AR separat,atunci cu epidemia.care au facut ROR la un an nu se mai repeta,cam atat.
Si AP este antipolio,picaturile.Restul sunt injectabile.In varianta privata si AP e combinat si injectabil.
Am raspuns greu ca intru rar din cauza fetitei.
Marinela,eu sunt in 28 sapt de sarcina dar din pacate nu am reusit sa modific la profil.Felicitari pt sarcina si sarcina usoara in continuare!
Felicitari celor care aratati asa bine,eu nici nu am curaj sa spun cum arat!Liviana i-ti sta f bine!
o duminica placuta,noi plecam la iarba verde.

Paula 16 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Hello.
am reusit sa pun si eu pozele de aseara aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, a fost super fain ieri, iar Rebecca e tot mai frumoasa pe zi ce trece, nu doar frumoasa dar foarte finuta.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Paula, ce trece timpul,, deja ai 28 de saptamani... Dar numai la sarcinile celorlalti la noi... trece greu. Tie nu ti se pare ca trecut asa repede!! sarcina si nastere usoara!!!

Fetelor super pozele, mi-ati facut si mie chf de intalnire cu copiii in parc. In Herastrau ati fost nu-i asa?

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Multumesc, Crinuta Nici Rayan nu e mai prejos! o sa fringa multe inimi mai incolo
Ghici ce fac eu acum?? iarasi treaba, poti sa crezi?? nimic nu se vede de ieri
Fetelor, si la voi e la fel sau nu stim noi sa pastram curatenia??? ma dispera chestia asta!!
Ana_Maria, da, am iesi in Herastrau -dar pe seara, dupa 7 cred- a fost foarte frumos si ne-am simtit minunat, asa ca e cazul sa facem totusi adunarea aia demult discutata, nu credeti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bubu, Kita, Crinuta, merci pt compliment. Am o coafeza f buna in cartier si de fiecare data plec multumita de la ea.
Patricia, Crinuta, imi pare nespus de rau ca nu ne-am intalnit si noi cu voi. Culmea e ca tot in Herastrau am fost aseara. :(
Azi iese cineva in parc? Fetele, mai dati beep pe forum cand iesiti in week-end in parc, poate venim si noi in aceeasi zona. Asta desigur numai daca sunteti amatoare de intalneala.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Kita iti multumesc pentru raspuns. medicul nostru de familie ne-a spus ca numai la 2 ani si jumatate se mai face vaccin.cred ca merg sa ilstresez pina ori ii face vaccinul ori imi explica de ce nu mai trebuie facut. problema e ca noi ne-am mutat in oradea cind a implinit fata 1 an si am fost nevoiti sa schimbam si medicul de familie dar se pare ca nu colaboram prea bine cu actualul.
Paulastiu cit timp iti ocupa copilul si iti multumesc ca iti faci timp sa raspunzi la intrebari.
eu profit de ocazie ca fata mea este la bunici si mai intru pe forum. sarcina usoara si tie.
marinela 15+ si andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna seara!

Top, am aparut si eu. Noi suntem bine, cred ca am scapat de afte, dar continuam tratam. cu isoprinosine, pt ridicarea imunitatii pana la 10 zile. Maine de dimneata vom merge la dr. Jianu, la Policlinica Doronanti, unde s-a mutat de la 1 iulie.

Astazi, am fost din nou la padure pe Neajlov, unde am facut si baie, ne-am bronzat.. si a fost minunat. Am fost 4 familii , toate cu copii mici, mai nici unul nu a dormit de pranz, erau numai cu gandul la piscina, apa.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput