Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (22)
Raspunsuri - Pagina 11

bubu05 spune:
Crinuta, bine-ai revenit in Ro! nu stiam eu de ce nu mai scrii...cred ca Rayan e tare obosit dupa drum, daca face fitze...schimbarile astea nu-i convin lui, cred...oricum, sa aveti vreme frumoasa la mare si sa faceti poze! Unde va duceti pana la urma, in ce statiune?
Si lui Vlad i-a crescut parul si trebuie sa-l tundem in curand. Maine mergem iar la Snagov, abia astept!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

crinuta spune:
Mergem la Eforie Nord. Deocamdata vremea din Bucuresti ma sperie. Clima a luat=o total razna, realmente nu stiu la ce sa ma pot astepta cand ies la plimbare. Oricand poate izbucni o furtuna, ca aceea de acum 1 an cand am cresut ca nu mai scapam din Cismigiu....
Crinuta si Rayan

lbelciug spune:
Crinuta, m-ai facut sa rad cu pofta! Referitor la kg, eu am alta parere despre mine. Ma simt grasa mai ales datorita burtii...Ca sa nu ramai complexata, cred totusi ca am mai mult decat tine. 70kg la 1,65m. Eh? Tocmai am facut rost de regimul pe care l-a tinut Teo, sa vad daca se lipeste si de mine ceva.... Cand plecati la mare? Distractie placuta si sa va distrati bine. Lasa fricile si temerile deoparte. Mergi cu incredere in vacanta caci sigur va fi bine. Da, crema de la Elmiplant e f buna, foloseste-o cu incredere.
Shobo, ti-am vazut flacaul! Tare frumusel s-a facut. Sa nu-l mai tii ascuns.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

crinuta spune:
Liviana, eu am 75 de kg si la fel ca tine, am o burta de toata frumusetea, da tre sa ii vin eu de hac, nu se poate.
Dar eu ti-as da 60 de kg si burta n-o prea vad. Serios iti spun, eu te vad super.
Poate imi dai si mie regimul acela, macar sa vad cam despre ce e vorba.
Ma bucur ca te-am facut sa razi.
pupici
Crinuta si Rayan

lbelciug spune:
Merci de compliment, Crinuta. Esti pre-draguta. Ii ziceam lui Shobo ca-l tine "ascuns" pe Codrin caci nu i-am mai vazut pozele de mult. Pe Ryan il vad de fiecare data cand am ocazia. Cat priveste dieta, trebuie sao redactez caci o am doar pe hartie. Practic e o lista cu alimente permise si interzise+cateva reguli de alimentatie. Poate sapt viit. imi fac timp si o scriu pe PC.
Fetele, am un look nou. Iata-ma! M-am tuns+vopsit.
Plecam in parc acum, va pupam.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

Amaya spune:
Crinuta, pai de ce n-ai zis mama asa!?! hai ca iti dau eu celalalt capat de la pompa (stii ca vine cu doua capete si unul nu l-am folosit niciodata). Daca vrei zi-mi cum facem.
Oana 8+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)

bubu05 spune:
Liviana, sa-ti fie de bine, arati super! Sa nu uiti sa scrii regimul ala, ca si eu sunt amatoare!
Mai fetelor, pai si eu am o burta...si sa nu mai vorbesc de aripioare...eu am avut intotdeauna, ca asa e corpul meu, dar acum sunt si mai si, parca imi iau zborul ...cu burta ma mai impac, dar cu fundul nu
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

marinelaf spune:
iti multumesc pentru raspuns Paula. Nu am fisa de vaccinari la mine dar miine o sa caut si pe net si o sa compar cu ce e trecut acolo.
Sa vezi ce ma iau de doctorul de familie daca nu i-a facut vreun vaccin. daca cumva nu ma descurc o sa mai apelez la experienta ta daca nu te superi.
avem copii cam de aceeasi virsta.
si eu sunt 15+ iar Andreea este nascuta in 05 ian 2005

kita spune:
Crinuta bine ai revenit in tara; sa aveti vreme buna la mare; noi am fost la cativa pasi plecati de langa casa si nu mai imi revin din oboseala, as dormi in continuu
Kris mi-ai facut pofta sa merg in Delta; eu nu am ajuns niciodata pe acolo, dar cand o sa fiu pe picior de plecare o sa te pisez cu intrebarile;
Liviana imi place cum te-ai aranjat; tine-o tot asa.....Si ai dreptate, Andrei are un ten foarte sensibil
Bubu , la mare si prietena mea a folosit la fata sprayul Niveea pt copii si era multumita de el; la anul cumpar si eu tot de asta;
Lavinia merci ca ne-ai spus de crema, ca nu se foloseste decat un an de la deschidere; eu am cautat pe cutie sa vad ce scrie dar nu am descoperit decat data expirarii; probabil ca este la fel ca si la vigantol, la care desi nu scrie pe cutie dr. spun ca e mai bine sa il aruncam dupa doua saptamani de la deschidere;
Marinela eu am vorbit cu dr pediatru martea trecuta si mi-a zis ca la un an si sase luni,adica luna viitoare ii facem ROR, in conditiile in care si noi am prins vaccinul antirujeolic separat, facut la inceputul lui dec.
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

crinuta spune:
Liviana, m-am prins dupa ca despre Codrin era vorba, dar cum citesc pe fuga nu m-am prins din prima.
Iti sta foarte bine si tunsa si vopsita. Sunteti o familie foarte frumoasa.
Ma pregatesc sa va pun poze de azi din parc.
Patricia, sa pui si tu pozele.
Crinuta si Rayan