Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
Shobo spune:
Lavinia, bine ca ai zis, ca m-am si uitat pe sticluta de anul trecut si asa e, arata capacul desfacut si scrie pe figura 12M (12 luni), in rest ea asa ar avea garantie si in vara lui 2007, ce sa zic... dar nedesfacuta. Asa ca tocmai am aruncat-o. Oricum avea FP 40 si eu am citit ca ideal e 25 la copii, asa ca voi lua una cu 25.
crinuta, te cred cu drumul. tb sa fie tare greu cu copil asa mic pe avion la drum lung.
Liviana, am citit despre GR, Super! abia asteptam si noi! ma bucur ca v-ati descurcat cu Matei, Bravo! voi ati fost singuri? noi vom mai merge cu inca un cuplu, adica 2 masini.
Ubi, am citit repejor asa despre Cairo, eu am fost in Maroc si imi regasesc trairile / senzatiile in absolut tot ce descrii tu acolo despre ei... Sunt o alta lume!
ti-am vazut si minunea mica, o scumpete! acum ma voi uita si la pozele cu Cairo.
am pus
Poze Codrin la 1,4 ani
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
ana maria spune:
Marinela bine ai venit pe la noi. Nu prea am inteles intrebare si iti spun ce vaccinuri am facut noi. la 12 luni am facut PentactHib (vaccinul care s-a facut la 2, 4 si 6 luni) si la 13 luni priorix (cel care contine si antiorujeolicul).
Crinuta bine ai venit si multa sanatate lui Rayan. Pompa se gaseste la farmaciile 2Na. Iar eu cand am trimis mailul la firma am si fost sunata in vreo 2 ore si m-au intrebat daca e urgenta ca vine cineva repede la mine si imi aduce pompa. La noi nu era o luasem just in case si nu am apelat.
Kita si eu plec cu caruta de medicamente dupa mine. Si ca un facut atunci cand am de toate nu-mi trebuie nimic. Asa ca din superstitie le duc pe toate.
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Shobo spune:
da, Ubi, seamana f mult cu Marocul. dar merita mai mult, aici vezi totusi piramidele! bravo tie ca te-ai descurcat singurica prin oras!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
marinelaf spune:
Ana Maria multumesc de primire si de raspuns. vaccinul antzirujeolic s-a facut la 11 luni pentru ca atunci era epidemie de rujeola si toata lumea s-a speriat dar de atunci fata nu a mai primit nici un alt vaccin.
marinela si andreea 05 ianuarie 2005
kris spune:
Shobo, ti-am vazut si eu flacaul. E un scump foc!
Ubi, ai o minune de fata! Pozele din Cairo sunt superbe! Chiar pare a fi o alta lume, misterioasa! Mare curaj ai avut! sa umbli singurica pe acele meleaguri.
Patri, intr-adevar la Sf. Gge e frumos! Sunt cateva pensiuni, chiar si un hotel, iar preturile sunt identice cu cele de pe litoral. Diferenta e ca iti ofera in acesti bani cel putin o masa de peste pe zi. Apa este f buna, curata, plaja este neamenajata (adica fara chioscuri, manele, tigani, nebuni), putini turisti, linsite. Vin si f multi straini, datorita "virginitatii". Daca vrei mai multe detalii , legate de transport, ma poti intreba. Eu am fost ultima data acum cativa ani buni, dar sora mea a fost sapt cea a trecut. Eu ma cazez la o matusa mai de departe, care este f curata si ma sint excelent la dansa. Vei avea ocazia sa vezi impreunarea bratului sf ghe cu marea, ceva unicat.. Ai si locuri de vizitat: insula Sacalin, unde vei vedea rezervatia Deltei Dunarii,si altele, care nu-mi vin acum in minte. Mijlocul de transport este barca si posibil ca acum sa aibe si salupite, datorita extinderii turismului. Iar in comuna Sf. Ghe, "trocariciul", un biet tractor care te duce la mare.
Pe mine ma intereseaza si drumul de la Tulcea la Sf. Ghe, care e de vis si acela. In anii trecuti se facea un fel de croaziera pt o zi, cu posibilitatea de a sta 4 ore pe plaja. Gata cu laudele! Desi e zona in care m-am nascut si crescut, Tulcea, vorbesc cu deosebita placere si mi-e un dor...
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
alipiticot spune:
Buna dimineata!
Am vazut si eu poze,felicitari pt concedii si concedii placute pt cei ce urmeaza.
Noi vom pleca pe 29iulie,cred la saturn.
am intrat sa raspund Marinelei, dupa Ar de la 11 luni ,trebuia facut pt un an vaccin antipolio si DTP in varianta gratuita,ele au alte denumiri in farmacii.
Si acum la 1,6 luni trebuie facut trivalentul AR ,antirubeolic si oreion (trimovax,priorix..)care ar fi trebuit la un an daca nu era facut AR dar tu l-ai facut la 11 luni.deci ai 2 vaccinari restanta.Stiu sigur ca lucrez cu aceste scheme de vaccinari si probabil daca dai o cautare pe google vei gasi aceste scheme pe undeva.Eu inca nu am incercat sa vad daca sunt pe net,dar cred ca da.
Toate cele bune.pt siguranta suna la sanepid,de unde se ridica vaccinul si raspund de vaccinari.
mai intru cand am timp sa mai povestim
Multa,multa sanatate la copii bolnaviori!
Paula 16 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
jone spune:
buna dimineata.
nu prea am mai intrat pe aici.
nu dati cu rosii in mine va rog.
paula te rog din suflet lamureste-ma si pe mine.
ptr mine cand e vorba de medicamente, vaccinuri si alte din astea sunt pierduta in spatiu.am sunat dr dar nu gasea fisa sa se uite si nici eu nu o aveam la indemana.acum am gasit lista.
am cautat pe net desigur mi-am prins urechile.
iti scriu cum am gasit eu in fisha fetei:
la 2 luni : AP+DTP+AMB (tritanrix?)
la 4 luni : AP+DTP
LA 6 LUNI:AP +DTP+AMB (CE E AP-UL SI CU AMB-UL ASTA?)PROMIT SA mi le notez ca mereu uit.
LA 10 LUNI: VVR
LA 12 LUNI: AP+DTP (AP=e antipolio??)
ACUM ARE UN AN SI 5 LUNI.
saru'mana si iarta o biata nestiutoare.
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
crinuta spune:
Buna fetelor.
Am ramas in urma rau cu raspunsurile si inca nu am timp sa raspund pe larg.
Deci, cu pompa am rezolvat-o printr-o improvizatie ( fata desteapta. Mai precis, am luat furtunul ala mare dar am uitat capatul ala care intra in nas, asa ca, am desfacut capul de la pompa manuala si l-am atasat la partea lunga si a mers perfect.
De ce sa mai alerg sa mai dau bani cand o am in Saudi?
In rest, of, as avea multe de spus de cand m-am intors, dar nu va mai incarc cu energie negativa, ca tot nu rezolv nimic.
Azi noapte Rayan se trezea si plangea la fiecare 5 minute. A fost groaznic. Eu sunt in continuare terminata de oboseala, mai ales ca Rayan nu mai sta nici cu mama. O recunoaste, dar fara mine nu sta si gata. Cum ies din raza lui vizuala incepe sa planga, deci, adio odihna, ce mizam eu.
Nu va spun ca apartamentul meu mi se p[are acum o cutiuta in comparatie cu cel de acolo. Totul mi se pare mic, de la pat, camere, frigider, bucatarie, tot, tot, tot. E o senzatie tare aiurea,si cel mai nasol e ca Rayan are putin loc de joaca.
Ei nu face nimic ca vom iesi mai mult in parc iar luni cica plecam la mare.
Legat de creme, am cumparat 2: una pt noi de la Garnier ( factor de protectie 30) si una pt Rayan de la Elmiplant, tot 30. Liviana, deci zici ca e ok, nu? Nu de alta, dar Rayan inca are usoare semne de la arsura de acum 4 luni si nu vreau sa il arda soarele si apoi sa nu ii mai treaca semnele alea sau mai stiu eu ce, de aia sunt obsedata sa am crema buna pentru el.
Patricia, ieri cand mi-ai scris eram la Carrefour.
Amaya, sper sa vb la telefon.
Fetelor, noi vrem sa mergem in parc azi. Rayan are urgenta nevoie sa iasa din casa, avand in vedere ca acolo sta mai mult in casa, asa ca vom iesi mai mereu.
pupici
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Cory, nu face nimic daca Rayan a intrecut-o pe Amanda, doar e barbatel si trebuie sa fie mai inalt, nu?
Pupici multi scumpei de Amanda, careia ii sta foarte bine tunsa.
Apropos de tuns, lui Rayan iar i-a crescut parul, dar nu am mai apucat sa il tundem acolo. Asta e, ori il vom tunde aici, ori cand ne intoarcem.
Ubi, Liviana si Kita, nu am apucat sa vad pozele si sa citesc cum a fost, dar promit sa recuperez.
Oricum Ubi, am rasfoit putin din jurnalul tau si imi place realmente cum scrii.
Si eu ar trebui ar trebui sa ajung in Cairo soon, dar tot aman.
Ma mai tenta si Sharm El Sheikh, dar de cand cu atentatele de acolo ma lipsesc. Cica e superb!
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Livianaaaaa,te mananc. Mai stii cand ziceai ca ti-e rusine sa ne spui cate kg ai? Pai tu arati perfect mama, tocmai am vazut pozele.
Eu ce sa mai zic? Sa am complexe acum?
Iar de Kita ce sa mai zic, ca ma si supar pe ea la cat de bine arata.
Eu cand ma gandesc ca eu la 172 cm aveam 54 kg, nu imi vine sa cred. Iar acum ma chinui sa ajung la 65.
Noroc ca sunt inalta, altfel...
Crinuta si Rayan