Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Si am uitat sa va mai spun ca eu am fost cam "nebuna" si i-am cumparat de anul trecut o crema de protectie solara cu factor 60de la Vichy; am dat o caruta de bani pe ea dar am folosit-o si anul trecut si anul asta, caci il dadeam la mare pe Andrei numai de doua ori pe zi cu crema, si asta inainte de a pleca din hotel, caci cum ajungea pe plaja Andrei isi baga mainile in nisip si imi era greu sa il mai tin la cremuit;Si din cauza asta Andrei nu e bronzat mai deloc, decat in zonele care erau expuse inainte de plaja, adica maini, picioare si putin fata; spate si burtica mai deloc;

La mare ne-am intersectat cu o prietena de a mea 5 zile, si ea are fetita mai mare ca Andrei cu 7 saptamani (nascuta pe 25 dec) si au stat la hotelul MAlibu avand all inclusive, si arata tare bine si hotelul, si piscina;
In ceea ce priveste imprietenitul pe plaja, eu am avut surpriza sa-mi descopar un coleg care lucra in Craiova, cu care tot vorbisem la telefon, dar pe care nu il cunoscusem personal' Oricum e plaja plina de romani pe acolo;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kris, multumesc de intrebare! Vlad e mai bine, a facut doar de 2 ori pana acum si mai inchegat si i-am facut o oala mare de pilaf cu morcov, pt. ca ii dau si la pranz si seara din el...

Kita, eu i-am luat crema de plaja de la Nivea, factor 30, l-am mai dat cu ea si e f. buna. Lista cu medicamente e buna, si eu iau cu mine cand plec de toate, ca nu se stie...

Ubi, am vazut pozele din Cairo, sunt f. frumoase! Si Alex e o scumpa, ce mare s-a facut!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Daca tot vorbiti de creme de protectie, eu va spun ca am luat de la Elmiplant spray cu factor de protectie 30 si a fost foarte bun. Personal nu am exagerat cu folosirea ei, ii dadeam in special pe umeri, spate si manute. In rest l-am lasat sa bronzeze natural, ceea ce s-a si intamplat. E adevarat ca am respectat cu strictete si orele de plaja: ora 8:30-10:30 si apoi 16-19. Nu l-am tinut cu tricoul pe el decat intr-o zi cand am depasit ora 10:30 cu 1 ora.
Crema cu factor 60 mi se pare cu protectie prea mare, dar cred ca depinde si de calitatea pielii.
Ubi, frumoasa pozele de la Cairo. Intr-adevar acolo esti in alt univers!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, am ajuns in Ro, dar sunt franta, nedormita si de cateva nopti.Calatoria a fost fff grea pentru toti, Rayan a plans mult de tot, iar cum am ajuns am mers pentru diploma de doctorat a lui tati.Nu va spun cat am umblat, tati cu Rayan dormind in brate ( Rayan nu a stat fara mine, cal-as fi lasat cu mama) si eu alergand prin facultatea de medicina de la o sala la alta.Sunt zombi, abia ma adun sa scriu..

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Fetelor, am uitat pompa minune in Saudi si am urgent nevoie de ea, deoarece Rayan tuseste din cauza secretiilor.

Unde o pot procura imediat? Stiti vreo farmacie ceva?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, bine ati revenit...incearca sa comanzi pompa direct de la firma http://www.overland.com.ro/ sau, daca nu, am inteles ca o mai aveau la farmaciile 2NA.

Oana 8+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Amaya, merci. Acolo am cumparat-o prima data, dar fiind vineri nu credf ca mi-o aduc maine, iar noi luni plecam.
O sa incerc la farmacii.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, poti sa incerci sa le dai un tel. si sa le explici situatia...din cate am vazut sunt destul de intelegatori

Oana 8+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Fetelor atentie la cremele pt plaja,scrie pe tub ca nu pot fi folosite mai mult de un an de la deschidere.

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

imi pare rau ca dau buzna, vad ca mai toate va pregatiti sa plecati cu puiutii in concediu. Poate printre pregatiri aveti timp sa imi raspundeti si mie la o intrebare care ma macina de mult: fetita mea are 1 an jumate si ultimul vaccin l-a facut la 11 luni (antirujeolic)stiti cumva la ce virsta se face urmatorul vaccin?
am intrebat medicul de familie cind am fost la un control cam pe la 1an si 3 luni si mi-a spus ca se face la un an si jumatate. am fost acum la control si mi-a spus ca nu se mai face vaccin pina la 2 ani si jumatate. acuma nu mai stiu ce sa cred dar nu as vrea sa ramina copilul fara vreun vaccin.
marinela si andreea

Mergi la inceput