Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
kita spune:
Si am uitat sa va mai spun ca eu am fost cam "nebuna" si i-am cumparat de anul trecut o crema de protectie solara cu factor 60de la Vichy; am dat o caruta de bani pe ea dar am folosit-o si anul trecut si anul asta, caci il dadeam la mare pe Andrei numai de doua ori pe zi cu crema, si asta inainte de a pleca din hotel, caci cum ajungea pe plaja Andrei isi baga mainile in nisip si imi era greu sa il mai tin la cremuit;Si din cauza asta Andrei nu e bronzat mai deloc, decat in zonele care erau expuse inainte de plaja, adica maini, picioare si putin fata; spate si burtica mai deloc;
La mare ne-am intersectat cu o prietena de a mea 5 zile, si ea are fetita mai mare ca Andrei cu 7 saptamani (nascuta pe 25 dec) si au stat la hotelul MAlibu avand all inclusive, si arata tare bine si hotelul, si piscina;
In ceea ce priveste imprietenitul pe plaja, eu am avut surpriza sa-mi descopar un coleg care lucra in Craiova, cu care tot vorbisem la telefon, dar pe care nu il cunoscusem personal' Oricum e plaja plina de romani pe acolo;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bubu05 spune:
Kris, multumesc de intrebare! Vlad e mai bine, a facut doar de 2 ori pana acum si mai inchegat si i-am facut o oala mare de pilaf cu morcov, pt. ca ii dau si la pranz si seara din el...
Kita, eu i-am luat crema de plaja de la Nivea, factor 30, l-am mai dat cu ea si e f. buna. Lista cu medicamente e buna, si eu iau cu mine cand plec de toate, ca nu se stie...
Ubi, am vazut pozele din Cairo, sunt f. frumoase! Si Alex e o scumpa, ce mare s-a facut!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lbelciug spune:
Daca tot vorbiti de creme de protectie, eu va spun ca am luat de la Elmiplant spray cu factor de protectie 30 si a fost foarte bun. Personal nu am exagerat cu folosirea ei, ii dadeam in special pe umeri, spate si manute. In rest l-am lasat sa bronzeze natural, ceea ce s-a si intamplat. E adevarat ca am respectat cu strictete si orele de plaja: ora 8:30-10:30 si apoi 16-19. Nu l-am tinut cu tricoul pe el decat intr-o zi cand am depasit ora 10:30 cu 1 ora.
Crema cu factor 60 mi se pare cu protectie prea mare, dar cred ca depinde si de calitatea pielii.
Ubi, frumoasa pozele de la Cairo. Intr-adevar acolo esti in alt univers!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006
crinuta spune:
Fetelor, am ajuns in Ro, dar sunt franta, nedormita si de cateva nopti.Calatoria a fost fff grea pentru toti, Rayan a plans mult de tot, iar cum am ajuns am mers pentru diploma de doctorat a lui tati.Nu va spun cat am umblat, tati cu Rayan dormind in brate ( Rayan nu a stat fara mine, cal-as fi lasat cu mama) si eu alergand prin facultatea de medicina de la o sala la alta.Sunt zombi, abia ma adun sa scriu..
pupici
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Fetelor, am uitat pompa minune in Saudi si am urgent nevoie de ea, deoarece Rayan tuseste din cauza secretiilor.
Unde o pot procura imediat? Stiti vreo farmacie ceva?
Crinuta si Rayan
Amaya spune:
Crinuta, bine ati revenit...incearca sa comanzi pompa direct de la firma http://www.overland.com.ro/ sau, daca nu, am inteles ca o mai aveau la farmaciile 2NA.
Oana 8+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
crinuta spune:
Amaya, merci. Acolo am cumparat-o prima data, dar fiind vineri nu credf ca mi-o aduc maine, iar noi luni plecam.
O sa incerc la farmacii.
pupici
Crinuta si Rayan
Amaya spune:
Crinuta, poti sa incerci sa le dai un tel. si sa le explici situatia...din cate am vazut sunt destul de intelegatori
Oana 8+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
lavinia345 spune:
Fetelor atentie la cremele pt plaja,scrie pe tub ca nu pot fi folosite mai mult de un an de la deschidere.
Lavinia
poze Natalia
marinelaf spune:
imi pare rau ca dau buzna, vad ca mai toate va pregatiti sa plecati cu puiutii in concediu. Poate printre pregatiri aveti timp sa imi raspundeti si mie la o intrebare care ma macina de mult: fetita mea are 1 an jumate si ultimul vaccin l-a facut la 11 luni (antirujeolic)stiti cumva la ce virsta se face urmatorul vaccin?
am intrebat medicul de familie cind am fost la un control cam pe la 1an si 3 luni si mi-a spus ca se face la un an si jumatate. am fost acum la control si mi-a spus ca nu se mai face vaccin pina la 2 ani si jumatate. acuma nu mai stiu ce sa cred dar nu as vrea sa ramina copilul fara vreun vaccin.
marinela si andreea