Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (22)
Raspunsuri - Pagina 8
ana maria spune:
Fetelor nu mai vorbiti despre sunci... Eu sunt mama suncilor, sunt ingrozita cand ma uit in pozele de acum 3-4 ani si 15 kile mai putin... Ce vremuri..
Noi ne-am trezit cu crize de personalitate. Victor e foarte suparat cand plecam de acasa. pana acum se intampla doar cand plecam eu, dar de catava vreme nici taica-su nu are voie. Azi plans incat a trebuit sa-l scoata mama afara cu sandalutele de stat in casa pentru ca a refuzat sa fie incaltat.
Adita si alte fete care inca mai alaptati, puisorii vosri se mai scoala peste noapte? Victor azi noapte s-a trezit de 5 ori, iar la 6 dimineata eram asa de obosita ca nu l-am auzit, l-a luat ta-su si mi l-a adus in pat. Si a mai dormit asa langa mine (cu tzitzi evident - suzeta lui) pana la 7 jumate. Dar eu sunt coplesita dupa un an si jumatate de nopti nedormite... Si viu la serviciu unde tre sa fiu fresh.
Uichend placut!!
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
kris spune:
SA AVETI O ZI MINUNATA!
BIANCA E MAI BINE, de mancat manca bine, desi are aftele alea urate. Cand o apuca durea sa nu te apropii cu nimic de ea. Parca si azi noapte a dormit mai bine...(doar 2 treziti) A inceput sa bea apa , mai bine, pt ca se cam lasase de sportul asta.
In final ...cred ca suntem pe drumul cel bun.
Vreau sa ma interesez la farmacie, sau poate ma ajutati voi, sa-i dau ceva pe ridicarea imunitatii( numai din plante- ca de medicam suntem peste cap). Am auzit ceva de produsele hofigal...stiti ceva, ma puteti ajuta cumva?
MIERREA NU O SUPORTA!, dar o sa mai incerc, dupa ce scapam de afte..
Voi le dati copiilor ceva pt ridicarea imunitatii, daca da, ce anume?
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
Bubu, Vladutz cum se mai simte? am inteles ca ai schimbat smecta cu hidrasec. Ma bucur ca-l ia cu placere!
O sa-mi cumpar si eu sa am in casa pt orice eventualitate.
Crinuta, tu nu mai spui nimic? Cand vii in Ro? sau esti deja in febra pregatirilor! Rayan cum se mai simte?
Ubi, Liviana, frumos a-ti mai povrstit. Aveti talent!
Liviana, superbe fotografii si peisajele sunt de vis! Si noi ne dorim sa mergem in Grecia! Poate la anul, ca anul acesta e cam greu financiar... Avem chiar si o invitatie in Olanda, poate macar acolo ajungem..
la baietelul cu canini grecesti!
albume foto
kris spune:
Kita, bine ai revenit! Ma bucur ca v-ati simtit bine! Si pozele tale sunt de vis! Andreiut e un scump foc!
Arati f bine si am vazut ca ai schimbat vreo 3 costume de baie. Nu gresesc? A-ti fost cu inca o familie, sau v-ati imprietenit acolo? Ma bucur pt voi.
la bronzarei.
albume foto
ana maria spune:
Kris poate fetei i-ar prinde bine o cura de munte/mare ceva. Bine ra fi sa-l intrebi pe Stanciu despre un medicament ceva pentru cresterea imunitatii. Eu am auzit ca pana la 3 ani mare chestie cu imunitatea n-ai ce sa faci.
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
kris spune:
AnaMAria, am fost la munte acum 2 week. La mare vom pleca, probabil in aug spre sfarsit. Si acasa la mine(Tulcea) pe la sf lui Iulie...unde vom trece si pe la mare dar la Sfantul Ghe. Unde e de vis, salbaticie curata, liniste ..nu brambureala aia de pe litotalul ro.
Problema la noi e alta..ca de cate ori mergeam la bunicii sotului, la Calarari, Bia mea se imbolnavea.. In mai au fost fluctuatile acelea de temperatura..si nu stiam cum sa o imbrac..daca era prea gros transpira, daca era prea subtire racea..samd
albume foto
Ubi spune:
Poze cu Alexandra si din CAiro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
PatriciaArdeleanu spune:
Ubi, tare frumoase pozele. si Alexandra la fel, si imi mentin parerea, ca seamana mult cu tine. Cel putin asa da din poze
m-am amuzatg teribil la faza cu "plimba ursul"
Asa e, numar zilele pina la vacanta. sint super obosita, nu am fost asa in viatza mea...mai am o lunasper sa treaca cit mai repede.
Ana-Maria, lasa suncile, nu se compara cu anii trecuti...si eu cind ma uit pe pozele vechi si aratam ca o sirena...deh, avem noi atunci comorile de acu'?? lasa, ei sa fie sanatosi ca dam noi jos suncile.
cred ca ma apuc de un regim disociat de luni, ca am facut zilele astea tur de magazine si parca nr la haine se miscoreaza mereu..nu ni l-ai mai aratat pe dl victorila deloc!
Kris, probabil ca asa e ea, mai sensibila. imi imaginez ca nu e usor, din pacate. Intreaba-l pe dl stanciu ce poti sa faci si sa ii dai.
zici ca e frumos acolo la sf Gh?? asa am auzit si eu. sint pensiuni unde poti sa stai?? este si plaja salbatica, apa buna de baie??
Patricia si Rebecca (05.02.05)
kita spune:
Voi cand apucati sa scrieti mai fetelor? caci eu nu mai pot deloc cu Andrei prin preajma caci imi inchide sau reseteaza calculatorul; Scrisesem frumusete de raspuns doar sa il trimit si mi s-a furisat "jupan Andrei" printre picioare si mai trimite daca ai ce;
In rezumat am fost la Albena; noi am stat la Hotelul Dorostor, de trei stele care e pe malul marii (am avut camera din care se vedea marea), insa este un hotel mai renovat, cam de doua stele la noi, sau in genul celor de pe malul marii de la noi de la Olimp;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
kita spune:
M-am gandit sa va spun ce medicamente am avut la noi pentru Andrei, dar bine ca nu a fost cazul sa le folosesc;
Poate va este de folos, iar daca va mai trece prin minte sa mai luati ceva in plus sa imi spuneti ca tare e bine sa stii ca ai pe ce pune mana in caz de urgenta;
Medicamente pentru luat in deplasare cu copilul mic :
Nurofen
Calpol/Eferlagan
Peritol/ Calma Baby sau ceva antialergic
Paracetamol(supozitoare)/ Novocalmin
Smecta
Saruri de rehidratare
Supozitaore cu glicerina
Metroclopramid
Spray impotriva intepaturilor de tantari (Off sau Autan)
Fenistil gel (dupa intepaturile de insecte)
Flatulin
Bonnisan
Reviken
Crema de galbenele
Termometru digital
Picaturi nas (Olinth/ pivalone/ophtamesone N)sau spray nazal
Alifie chinezeasca
Fasa
Pansamente sterile
Rivanol
Leucoplast / plasturi
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album