Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Shobo, aici am scris toate detaliile despre vacanta noastra:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=79672
Daca mai ai intrebari, le astept.
Kita, welcome! acum ma delectez cu pozele voastre ca sa vad cat de bronzalit e Andreiutul!
Bubu, si noi am fost cam "cacaciosi" zilele trecute, dar ne-am "dres" natural. Apropo de Danonino, cand s-a lansat pe piata, l-am gustat de curiozitate, dar in secunda urmatoare l-am aruncat pt ca mi s-a parut oribil. De altfel mie nu-mi plac iaurturile de fructe asa incat nici lui Matei nu-i dau. Take care!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

Mergi la inceput

Patricia draga mea, am ales intentionat acest studio si ma bucur ca n-am "bantuit" Internet atata vreme degeaba. A avut absolut tot ce ne-a trebuit. Daca vrei mai multe imagini si chiar filmulete, info room facilities, uite site-ul lor: http://www.studioskarra.gr/
Kitooo, ce bine arati, fata draga! Fatza de suncile mele, tu esti manechin! Si Andreiutul a luat bine in greutate, Matei al meu a cam slabit in ultima vreme. Caninii bata-i sfantu'! Unde ziceai ca ai fost cazata, Alina?

Iunie 2006
Grecia 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Liviana - sotul meu s-a dus in Cairo cu serviciul. Numai eu am fost turista. O singura zi (sambata cand am fost la piramide) am fost impreuna in rest m-am descurcat singurica.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Kita, Liviana si Ubi mi-ati facut asa un dor de duca, cu pozele voastre frumoase si cu povestirile.
Kita e asa grasunel Andreiu ca imi vine sa il pap.
AM vazut si fetita frumoasa in pozele lui Ixxi. Are mama fetita frumoasa si desteapta asa ca restul...paleste in comparatie cu asa o comoara. Ixxi sa va fie bine tie si fetitei tale minunate.
Cristi a dormit bine azi-noapte. Nu a mai avut febra si nici nu mai pare sa il doara ceva. DOar ca de 2 zile tine aproape post negru si nici azi nu pare prea entuziasmat sa vada .

Eu am nervi pe mine, pt ca incerc, chipurile sa tin un pic de dieta si tocmai am "spart" o jumatate de cuite de inghetata .
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, ti-am citit si povestea vacantei. Ma bucur ca a fost asa frumos, pacat ca tocmai atunci si-au gasit caninii momentul sa iasa!!
ai cules floricele frumoase?

la anu' imi fac si eu curaj, dar ma gindesc la avion - pt ca am avut niste peripetii prima data cind am fost in Turcia- bine, e si mult mai departe.

Ubi, am citit=o si pe a ta. Ai fost o turista foarte curajoasa si ai redat foarte frumos totul!!asteptam cu mare interes si pozele.

Kita, vezi ce laude primesti!! sa nu te mai aud ca te-ai ingrasat
si eu ma lupt cu suncile mele si nici un rezultat...dar cine sa mai manince cioco si inghetata??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Ubi, merci de Re. Tare norocoasa ai fost sa vezi locuri asa frumoase. Ma bucur pt tine si cand mai pleci sa ne mai povestesti, abia ne mai culturalizam si noi daca tot "bantuim" forumul in lung si-n lat.
Patricia, bineinteles ca n-am scapat ocazia sa adun floricele. Chiar, nici n-am apucat sa vad daca s-au pastrat bine pana acasa.
Shobo, n-am mai vazut poze de-ale voastre de multa vreme. Pune te rog un link sa-ti vedem flacaul.

Iunie 2006
Grecia 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Am vazut pozele Amandei (Cory35) si am remarcat ca intra in categoria gospodinelor.
Kris- sanatate multa Biancai.
Sirimie - concediu placut si sa stii ca daca e foamea mare papa si borcanase.
Alina Maria- felicitari! Vezi soro...si vroiai sa renunati. Pai nu era pacat?
Kita- am vazut pozele. Tu arati super la par, imi place tare mult. La Albena zici ca ati fost?
Anda - am vazut filmuletele cu Irinuca.
Oana - am vazut cum te striga Vladutz.
Ixxi - nu vreau sa rasucesc cutitul in rana dar aratati frumos impreuna. Dumnezeu sa-ti dea gandul cel bun. Cum mai e cu electrostimularea? Ai grija de tine caci esti frumoasa si nu merita sa te pierzi.
BDana - sanatate lui Cristi si nopti linistite.
Patricia - si tie nopti linistite. Cred ca numeri ca puscariasii cate zile mai ai pana la concediu...

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kita, bine ai revenit si imi pare bine ca ai povestit ce program aveati la mare, ca abia astept sa plecam si noi! Am vazut si pozele, f. frumoase, Andrei e grasunel si tu arati f. bine! La Albena ati fost?

BDana, ma bucur ca e mai bine Cristi si nu a mai facut febra!

Crinuta, voi ce faceti?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nu mai e nimeni pe-aici??

Hidrasecul a avut efect imediat la Vladut, este f. bun, i-a intarit imediat scaunele si a mai facut inca de 3 ori dupa-masa, dar mai tare...saracutul, mananca morcovei fierti, de foame...sper sa-i treaca repede!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

buna fetelor, harnice mai sinteti la scris ca nmu apuc sa ajung si eu la zi cu lectura !
ubi, liviana si kita, va invidiez... ca de altfel pe toate ca noi sintem in plina iarna...
mi-au placut jurnalele de calatorie foarte mult, incep sa viseza la anul pot lasa copilul la bunici si trag si eu o fuga pe undeva...
multa sanatate bolnaviorilor si "accidentatilor", pupicei si sa se faca bine
felicitari proaspetelor soferite!
crinuta, sper sa ai o calatorie usoara cu dl rayan!
noi sintem mai bine dpdv al noptilor nedormite, am avut chiar citeva in care a dormit non-stop, ce pacat ca eu am nasul infundat si ma tot trezesc de citeva ori pe noapte, adorm greu si apoi am vise urite, dimineata sint zombi la patrat! cind vede trenul zice "u-uuu", intr-o zi a facut la fel si la tramvaie, a fost haios... ridica minutele si-mi arata ca vrea sa-i cind twinkle twinkle little star de 1000 ori pe zi, ne mai uitam pe carticele, impinge avionul si-l izbeste de toti peretii, casa e plina de masinute minuscule (primite cadou ca eu nu i le-as fi cumparat, ne trebuie camera de luat vederi la degetele de la picioare ), pofteste tot ce mincam noi. urla cind il schimb / imbrac si nu vorbeste ca alti copilashi - asta e partea negativa... cam asta-i pe scurt.
pupici dulci tuturor

Mergi la inceput