Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (22)
Raspunsuri - Pagina 6
PatriciaArdeleanu spune:
pupicei la toti copilasii bolnaviori!!
Liviana, sint superbe pozele!! si ce frumos se imbina pajistea aia, cu bucatica de plaja, pe car enu te calci in picioare cu alti turisti...asa imi place si mie, nu forfota de la noi. cind am fost la mare in turcia era la fel, o plaja intinsa si din loc in loc cite un cearceaf...si in apa la fel. La anu nici nu ma gindesc sa nu merg in alta parte.
Ixii, Crisu este o dulceata.
Te rog nu te inchide in tine si vorbeste cu noi, sintem alaturi de tine. Daca vrei, te mai scoatem la un cico...fii putin mai egoista si gindeste-te numai la tine si la puiul tau. stiu ca e greu, dar va iesi soarele pina la urma!
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Shobo spune:
am vazut pozele de vacanta, Liviana, super! deja nu mai am rabdare... dar mai e destul pana la 1 sept... abia astept .
dar drumul cum l-a suportat micutul ca si eu am mari emotii la cum va fi in masina la atatea ore... cate ore ati facut pana acolo? la cat ati plecat din RO si la cat ati ajuns? in Halkidiki am vazut, e frumosc acolo.
patricia, parca si tu stiai o gazda buna la mare? merci mult.
sanatate bolnaviorilor! tot incerc sa mai citesc si eu dar puiul n-a dormit decat 30 min acum, asa ca voi recupera la nani2 dupaamiaza.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
PatriciaArdeleanu spune:
Shobo, eu mi-am ales de pe plaja.ro ceva ce cauti tu. Vezi ca sint f multe oferte si sint f seriosi, vezi poze, etc.
si noi mergem mai multe persoane cu bb, ne-am ales intr-o zona mai linistita, undeva intre mamaia si navodari -mamaia sat- intr-o vila f dragutza, tot confortul, curte iarba, loc de joaca, gratar, etc, si plaja cica mai pustie..doar turistii de la vilele astea noi vin aici.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
bubu05 spune:
Shobo, la gazda unde am fost noi acum doi ani, in Ef.Sud, nu sunt locuri decat de la sf. lui august, ca am sunat noi, si e 1 mil camera. Poze gasesti in albumul de pe yahoo, la semnatura. La anul si noi mergem sigur in alta parte!
Liviana, multumesc ca ai intrebat de noi! Vlad inca a mai facut de 3 ori moale rau azi dimineata, am sunat la dr., am vb. cu asistenta si mi-a zis sa-l tin pe regim strict, la pranz a halit un castron de morcovi fierti cu putin orez, iar diseara branza de vaci cu orez. Mi-a dat Hidrasec, care in comparatie cu Smecta e parfum. Nu mai stau sa-l alerg cu seringa sa i-l bag pe gat, asta are gust de caise si l-a baut cu placere. In rest, ceai de menta la greu si regim.
Ixxi, super pozele! si vorba Patriciei, nu te inchide in tine si stai de vorba cu noi!
Daniela, ai dreptate...asistenta mi-a zis din prima ca danonino sunt o mare porcarie...si nu stiu ce a fost in capul meu de am luat, ca nu i-am dat lui Vlad de vreo 6 luni cred nimic de la Danone...decat cate un danette...asta sa-mi fie invatatura de minte si mie!
Restul bolnaviorilor ce fac, sunt mai bine? Ca ingrosam si noi randurile copilasilor bolnavi...
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kita spune:
Hello!
Ne-am intors si noi din vacanta de la mare duminica seara.
Am avut parte de vreme buna pana sambata dupa amiaza, iar apa marii a fost foarte calda.
Andrei a fost un copil foarte cuminte, si va rog sa nu va ganditi sa cititi cu ghilimele;
Programul nostru cam asta era:
se trezea dimineata pe la 6 si ii dadeam laptele, apoi cu chiu cu vai il tineam in camera pana la 7.30 cand mergeam la micul dejun la restaurant; Acolo avea in sala de mese scaun de masa special pt copii si ii puneam fructe in castronelul lui; Noi mancam micul dejun iar el se cam juca cu fructele pe fata de masa, unele le mai ducea si pe la gura,dar mai intai tebuia sa murdareasca si fata de masa;
Pe la 8.30-9.45 eram pe plaja unde Andrei se juca cu nispul , lopatele,piscinuta etc si pe la un 10.30 se ducea singur la umbra sub umbrela sau la caruciorul lui; Ii dadeam o piersica sa o manance si adormea uitandu-se la mare; Apoi incepea distractia noastra, ca lasam copilul la umbra in carucior si noi in apa marii mai aruncam un ochi la mal sa vedem daca misuna cineva pe langa lucruri si copil; Am incercat doua zile sa plecam la 11-11.15 de pe plaja si sa mergem sa bem o bere dar Andrei se trezea ca se schimba zgomotul de fond, asa ca stateam pe plaja la umbra pana la un 12-12.30 cand catadiscsea dl. Andrei sa se trezeasca si apoi mergeam in camera la dusuit si masa, caci pt Andrei m-am aprovizionat cu borcanele;
AM incercat sa ii dau ciorba/ supa de pe acolo si nu a vrut caci se gasea numai ciorba de pui (care lui nu ii place), supa de rosii si ceva cu gulas (?)
Dupa ce mancam si noi il duceam la un loc de joaca amenajat special pt. copii mici (aveau un leagan cu centura de siguranta, o casuta doua topogane de diferite marimi-pe cel mai mic se putea urca Andrei singur pe scari, si o casuta cu doua camere), iar pe la 16.30-17 mergeam ori la piscina ori tot la mare;
In jur de 20-20.30 Andrei imi adormea in carucior si puteam si noi sa mancam de seara, sa batuim barurile si pe la 23-23.30 eram si noi in camera;
Singurul lucru rau greu cu Andrei la mare a fost ca nu puteam sa ne odihnim si noi dupa masa de pranz caci Andrei era fresh, si daca il puneam in patutul lui ne arunca cu jucariile in cap (de fapt asta era modalitatea de a ne da desteptarea si dimineata);
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
danielai spune:
Liviana, nu am mai gasit nimic pe gustul meu in Albena (ne-am hotarat tarziu) si am luat in Nisipuri. Am ales in club ca sa n-am nici o grija. Sper sa fie ok.
kita spune:
Uitati aici cateva poze de la mare
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album