Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Ana Maria, eu beau suc
Sa stii ca si eu am dubii cu febra asa mare de la dinti. Poate a fost si alt mic disconfort. Daca a trecut e perfect.

Mergi la inceput

Bubu, sanatate multa. Mai rau cu diareea, decat cu lovitura. Hai ca ma mobilizez sa mai scriu o data despre iaurt. In general, la mag de cartier, multi comercianti inchid vitrinele frigorifice peste noapte, iar ziua le tin la min pt a reduce consumul de curent. In plus, multi tin preturile mici realizand transportul prin mijloace proprii (dar improprii). Deci atentie mare nu numai la marca, termen, ci si la locul de unde cumparati.
In legatura cu cantitatea de conservanti care poate dauna unui organism mai mititel, acest lucru se poate intampla nu numai la iaurt (cunos 2 copii care au patit-o de la rosii proaspete - probabil cantitatea de chimicale din ele depasea cantitatea de vitamine/minerale)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
eu am baut deja cafeluta caci eram tare adormita. Desi de 2 nopti dormim mai bine eu si sotul, dimineata suntem parca mai somnorosi fata de zilele cu nopti nedormite. Ciudat...
Matei e ceva mai bine cu alergia, s-a mai estompat culoarea rosie a pielii, dar tot plin de bubite este. In rest, e vioi, mananca bine si doarme bine.
Danielai, intr-adevar a fost nevoie si de curaj, dar eu consider ca pt Matei (si pt noi) conditiile din Gr au fost net superioare celor de pe litoralul nostru. Imi spunea gazda ca inaintea noastra avusese un cuplu venit cu avionul din UK cu un bebe de 4,5 luni pe care nu s-au sfiit sa-l bage in apa marii! Deci se poate si asa.
Ubi, si eu citesc jurnalul tau de la Cairo. F interesant! Citindu-l parca urmaresc un serial TV. Nu ne-ai zis de ce te-ai dus singura acolo...
Sanatate copiilor bolnaviori!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

Mergi la inceput

dana, daca e de la dinti ar trebui sa se linisteasca cu Nurofen.

Mergi la inceput

Liviana, asa e acolo sunt mult mai libertini cu copii. Nici nu stiu daca ei sesizeaza difernetele astea. Si ca sa "imbunatatesc" putin vacanta, am facut o concesie si mergem 100 km in plus, pana la bulgari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

sanatate multa puilor bolnaviori...

pentru azi doar poze http://community.webshots.com/photo/550200458/2037857020087062253FFTBWd

ps: ziua a inceput super prost si...asa continua....poate am sa pot scrie...va pup si multumesc ca va ganditi la mine....

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ixxi, ce s-a mai intamplat? Noi suntem aici.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Ixxi pozele sunt mortale!!! Altfel ce mai faci? Ai terminat cu nebunia de la serviciu?

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna decizie, danielai. Si in BG am inteles ca e f bine. Albena cumva?
Ixxi, tare frumoase pozele. Si ce de carticele cu animalute aveti! Imi place si frizura lui Crisu. Imi amintesc ca si eu eram tunsa la fel cand eram mica. Mi-am adus aminte de niste poze de-ale mele in parc, cu rochita verde. Pupicei.
Bubu, ce mai face Vladut?
Tomasa, ce mai faci? Nu ne mai scrii nimic?
Shobo, ai plecat in vacanta?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna fetelor,

Eu inca nu am plecat in vacanta -e in septembrie, insa planuim o escapada de weeeknd doar in 2 la mare... cautam si noi ceva linistit dar misto, cu plaja relativ aproape, fara scari pana la ea ca doar vrem sa ne facem de cap si sa mai nimerim hotelul/gazda... hihihi, ce glume am la ora asta!

deci, Bubu, te rog mult dc imi mai poti da si mie detaliile unde ai fost tu ca nu stiu unde mi-am notat atunci :(. si poze dc mai ai sa le vada si sotul. parca era Eforie, nu? sau oriunde altundeva la mare. multumesc mult.

fetele, care mai stiti vreun hotel/gazda curat, si fara plaja de coborat/urcat SUNT INTERESATA!

Liviana, te pup, eu nu prea am mai intrat si am vazut doar ca te-ai intors cu bine din vacanta si astept si eu pareri de la drumul lung cu Matei si cum a fost, chiar POZE!!!

pupici, revin in ceva momente. azi e bona mea bolnava si sunt cu puiul ac. si tb sa-l urmaresc acum

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput