Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 6
madau spune:
Buna fetele!
Cam tarzior si noi pe aici, dar a, luat din piata 5 kg de visine ptr dulceata si de la 12 tot curat la ele.
Noroc ca a dormit Miruna de la 1 pana acuma, altfel nu stiu cum terminam.
Sa-mi zic si eu parerea repede..ca tre sa fug la papa.
1. Mamaligutza mie mi-a zis dupa 8 luni ( nu prea des, dar de 2-3 ori pe luna nu pateste nimic, ca nu mananca tone)
2 Smantana mi-a zis ca pot sa-i dau de acum, cu conditia sa fie cat mai slaba posibil. O lg la ciorbitza, sau budincutze e ok.
3.Restul de fructe cu seminte io nu ma risc inca, insa in afar de ele noi am mancat de TOATE si a fost bine.
4. Iaurt-noi mancam doar Milli si Campina ( restul nu ne plac)
Apropo de fructe, Noki azi i-am luat pepene galben ( din ala cu coaja groasa si grunjoasa) si l-am amestecat cu branzica. Surpriza....a fost excelent. Deci cred ca depinde de soiul de pepene, eu zic sa mai incerci odata.
Dordia tu stii ca eu sunt de acord cu tine...fiecare mama stie ce e cel mai bine ptr puiul ei, si fiecare il creste dupa cum considera. Stefanelul papa bine, n-a avut probleme pana acuma, so...io zic ca esti pe calea cea buna.
Cuscra sa stapanesti sanatoasa carutza si plimbare placuta lu' ginerica in ea. Si fara gropi
Nu mai stiu cine a zis de culcatul pe perna. Nu doarme pe perna in mod obisnuit, doar ca eu o pun in patul nostru baricadata de perne si atunci cand am postat se sucise si dormea cu capul pe perna.
Noi azi am trecut la 4 mese pe zi, nu de alta dar deja nu mai termina nici o mancare, nici bibe, nici restul de papa, asa ca deduc ca erau prea apropiate mesele.
Pana acuma a ras si bibe de dimineata si 250 gr de fructe cu branzica la 12, si vad ca abia acum a inceput sa chitaie de foame. Deci io zic ca ar cam merge pana acuma. Sa vedem marele hop, masa de acum ( cu legume)
Gata ca m-am lungit groaznic de tare..ma duc sa pregatesc papa si revin pe seara.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
miha2006 spune:
GANDACEL sa-ti traiasca Bogdenelul ca tare dulce e!
Mai Dordiuta, fiecare isi creste copilul asa cum crede ca e mai bine, nimeni nu judeca pe nimeni, si cei drept Stefenelul tau e un super copil, deci e de bine, ai incredere doar in instinctele tale, cine nu-si doreste un copil ca al tau...
ANCA sa-ti traiasca Vanessa, e ca o papusica.
Mei fetelor, Iulia pe burta e un dezastru adica nu vrea sa se miste deloc,nici inainte nici innapoi, nu vrea sa se ridice in patru labute, doar se rostogoleste, sa-mi gac griji? Adica...no... cand o vad pe Sasarici cum evadeaza ma cam pune pe ganduri. In schimb ea sta fff bine in fund si se joaca cumintica. Mai noi a invatat sa-si arunce jucariile de pe canapea, le impinge cu manuta pana la margine si se distreaza cand pica. AAA, si nu vrea sa paseasca deloc, se sprijina destul de bine pe picioruse si topaie dar atat, nu e prea fana de statul in picioare, de ce atata efort? Stiu ca fiecare copil e cu ritmul lui dar totusi...
Mai stiti careva ceva de lordra? Ultima oara era tare necajita..
MIHA SI IULIA BUBULINA
felicia74 spune:
Miha ieri am vorbit cu lordra. Dara e bine, nu mai are febra. A avut rosu in gat. In schimb nu-i place branza. Deci se incadreaza in caracteristicile grupului.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
xandra28 spune:
ne-au iesit primii 2 dintisori!!!
apropos ripley de sondajul facut de tine!
au iesit pe nesimtite, fara urlete, febra sau altceva.
intrebarea mea e: in spatele unuia din dintisori mi se pare gingia un pic rosiatica, cred ca s-a iritat cand a iesit dintele... e ok? nu pare sa-l deranjeze, doar ca se vede asa, rosie...
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
piticul la 6 si la 7 luni
varsta lui vladut
Morgano spune:
Mai fetelor, sunt de-a dreptul trista pentru ca din nou orice contrazicere, comentariu sau parere, chiar daca sunt frumos dar direct exprimate, dau nastere la replici taioase si care de-a dreptul jignesc. De acum incolo eu postez in alte parti de pe DC, m-am saturat de genul de atitudine nu-mi mai place de tine ca nu esti de acord cu mine, sau cum fac eu calare pe instinctul meu e corect, etc. Nu cred ca trebuie iscate polemici sau facuta asa o mare problema dintr-o parere care nici macar nu s-a intentionat sa fie critica.
Din contra, ca sa nu cumva sa jignesc m-am gandit bine, sau m-am "abtinut" inainte sa-mi exprim opinia, partiala dealtfel.
Ma rog, asadar si prin urmare, ma duc eu la treburile mele si prin locuri mai intelepte, ca m-am cam saturat de exprimat doar laude, LMA si nu ceea ce se gandeste, aia se spune pe mess , iar eu nu-s stilul sa flatez la nesfarsit de e cazul de nu. E destul loc pe DC si pentru discutii constructive.
Va pup pe toate si va doresc toate cele bune!
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Edit: In afara de dermatita care oricum e pe trecute, nici Ana nu a fost racita, n-a avut diaree, ba chiar nici colici, a dormit noptile ca un om mare, si mananca absolut toate cele permise varstei ei. Asta ca sa fie clar ca nu o privez doar pt ca are tendinte alergice, pt care doar n-am sa ma simt vinovata.
dayssy spune:
Buna seara fetele,
Ripley iti dau dreptate intrutotul. Eu sunt de parere ca fiecare face cum il duce capul(asa cum fac eu). Dar chestiile cu "esti naspa ca-i dai nu stiu ce, care nu e permis ca asa zice doctorul" pe mine m-a cam suparat la inceput dar acum sunt indiferenta. In schimb sunt tare naspa replicile. Eu eram tare fericita ca v-am gasit, dar acum nu stiu cum sa mai fiu.
Intrebare: Pot sa spun ca ies dintii?
Azi am avut ceva probleme cu Dragos si nu stiu cum sa interpretez.
L-am scos frumos din dus,mai fierbinte, si-i iau temperatura ca mi s-a parut cald si avea 39,2. I-am pus un supozitor de paracetamol si dupa o ora avea 37,5. In tot acest timp copilul super ok. Ras, spus mama, tata, etc. sarit mers in premergator, adica ce face el de obicei. Am fost afara si a fost super ok cand am venit acasa avea 38,5. I-am dat Nurofen si febra a scazut iarasi. Daca dim iar are ma duc la spital. Dar oare poate fi si de la dinti?
Sper sa imi spuna cineva ceva.
Multi pupici
Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
xandra28 spune:
dayssy, este posibil sa fie de la dinti, dar sincer n-am nici cea mai vaga idee. in locul tau as suna doctora.
in alta ordine de idei, ma tot uit la pozele voastre si mi se pare ca dragoselul tau seamana in unele poze cu vladutul meu. nu ti se pare?
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
piticul la 6 si la 7 luni
varsta lui vladut
dordia2000 spune:
Ripley imi pare rau daca ceva din ce am scris eu te-a facut sa ajungi la astfel de decizii. Eu mi-am exprimat parerea la modul cel mai sincer si fara sa jicnesc pe nimeni. Daca te-ai simtzit cumva atinsa de cele scrise de mine imi cer mii de scuze. Dar nu cred ca s-a iscat vreo polemica ci doar am discutat ce facem fiecare. Nimeni nu a dat nimanui in cap cu nik. Eu doar am spus ca asa procedez si nimeni nu tb sa fie de acord cu mine.
Mii de scuze inca o data si daca te-am plictisit cu LMA meu dar...deh asa am fost eu crescuta si educata si nu am ce face.
Sper sa ma iertzi si sa nu renuntzi la grup din cauza mea!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
dayssy spune:
Xandra se poate spune ca seamana. Pt mine toti sunt frumosi si seamana intre ei pana la o anumita varsta. Oricum Vlad e best la volan.
Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by Ripley
Din contra, ca sa nu cumva sa jignesc m-am gandit bine, sau m-am "abtinut" inainte sa-mi exprim opinia, partiala dealtfel.
Cat despre faza cu abtzinutul....daca nu ai intzeles imi pare rau dar totusi vreau sa explic ca sa nu se intzeleaga gresit . Cu partea asta de fraza "Rypley, Gandacel si celelalte fete care va abtinetzi probabil" am subliniat clar ca celelalte fete se abtin probabil la a-mi spune ca nu sunt de acord cu mamaliga sau smantana, nicidecum ca tu sau Gandacel v-ati abtzine.
Dar nu are sens sa fac analiza pe text ca ....pur si simplu nu mai am nervi pentru astfel de discutii.
Fiecare intzelege ce vrea si...inca o data imi cer scuze daca te-am jicnit cu ceva! Eu nu cred dar....poate s-a intzeles altceva din mesajul meu!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005