Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Am in frigider pt masa de ora 5 iaurt Milli simplu si bun, iaurt Milli extra, iaurt Royal de la brenac si iaurt danone nutriday (ultimul pt mine, ca-s fan!).
M-am uitat acum pe cutiile lor, dupa ce am citit ce ati scris voi: PE TOATE SCRIE ASA: LAPTE VACA PASTEURIZAT, LAPTE PRAF, CULTURI SELECTIONATE...aprox.
Deci, toate au lapte praf si nu stiu ce-s alea culturi lactice...
Toate iaurturile sunt o apa si-un pamant...doar cel facut in casa e garantat suta la suta, numai ca io nu stiu cum se face.
Daria mea mananca milli simplu si bun. Ii place. Nu-i dau Danone pt ca asa a zis doctora, ca multi copii au facut enterocolita de la danone...nu riscam.

insa, io personal consider ca e un boicot la adresa firmei danone. io sunt fana declarata danone.

melku & bebe Daria (2 noiembrie 2005)

POZICI PROASPETE - AVEM 7 LUNI

Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ripley si nu numai- mai, io nu ma-m riscat icodata la nici un aliment nou introdus, ca mie doctorul mi-a facut o lista clara cu ce are voie si ce nu. Si io m incredere in el - e un pediatru in jur de 55-60 de ani, cu enorma experientza cu copiii, plus ca mi-a fost mie doctor pediatru cand eram mica.
Daca el mi-a zis ca are voie ORICE FRUCTE, del avarsta de 8 luni - si l-am intrebat special: si capsuni si a zis da!, daca le spal si le clatesc cu apa fiarta sau plata - si pepene galben si de toate, inseamna ca io-i dau, ca stiu ca e ok.
Plus ca la mine in familie si la Adila nimeni nu are nici un fel de alergii, suntem ok, deloc sensibili. Asa a fost si Sarah la fiecare aliment nou introdus, deci imi permit.
La legume, de exemplu, mi-a zis clar: spanac dupa 8 luni, piure-ul sa nu i-l dau doar de cartofi, ci combinat cu celelalte legume bune - morcovi, dovlecel, albituri - smantana si albus de ou clar dupa 1 an.
Plus ca pana la 8 luni mi-a interzis sa-i dau mai mult de un sfert de galbenush, deci mi se pare totusi stilul super-prudent, fierul biberoanelor iarasi, pana la un an... deci io merg pe mana lui.

Acuma, cu mamaliga in sensul de faina, io zic ca e ok. io l-am intrebat pe dr daca pot sa-i dau mamaliga cu branza si smantana si el a zis ca dupa un an. Cred ca se referea la smantana. Nu vad nici io nimik rau in faina de porumb, dar personal nu-i voi da decat dupa 1 an.

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Melku, si eu cred ca e ceva impotriva lui danone, pt. ca au avut cele mai mari vanzari. Si sunt inca magazine care nu au altceva... Altfel, toate sunt artificiale. Eu am luat ieri Royal cu termen pe 22 iulie, deci tot aproape o luna! Singurele naturale sunt cele de la Iedut, dar au gustul ala de capra care nu place tuturor si sunt de la Buzau. Alea au termen 3 zile! Si simti la gust si textura ca sunt naturale.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Felicia, cum se face ca abia acum am vazut mesajul tau?! Unde ai vazut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Pentru Felicia, cu multumiri !

LA MULTI ANI BEBELUSILOR DE AZI!

Frumos Dragoselul!Si ce ochi albastri are!

Mergi la inceput

Am mai pus si eu niste poze in contul comun. Ca tot am cam stat la pc azi. N-am avut deloc chef de treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Rypley, Gandacel si celelalte fete care va abtinetzi probabil, sa nu va inchipuitzi ca combinatzia dintr-un ou, smantana,branza,unt si mamaliga a mancat-o pe toata. A mancat cam jumatate ca a iesit muuult rau. deci juma de ou, juma de linguritza de smantana si asa mai departe. Eu i-am dat si smantana si mamaliga iar ou ii dau o data pe saptamana. Azi i-am facut budincutza asa: Branza de veci, branza telemea, o lg de smantana ou rosie,dovlecel fiert,ceapa data pe razatoare si marar.Le-am bagat la cuptor 45 min si apoi a papat fi-miu cam jumatate de castronel. Nu prea i-a placut asa mult dar...data viitoare scoatem rosia si bagam ceva usturoi in loc de ceapa. Oricum nu sunt bombe culinare daca sunt in cantitatzi rezonabile si o data la tz zile. sa nu va inchipuitzi ca mananca zilnic mamaligutza sau smantana. Dar o data la saptamansa poate gusta si altceva decat aceleasi piureuri de fructe sau legume.

Stiu ca nu suntetzi de acord cu stilul meu de hranit bb dar...cu sfatul medicului meu si cel al surorii mele care a crescut 2 copii supersanatosi si cel al mamei mele care a crescut 3 fete sanatoase tun zic eu ca e muuult mai indicat decat 100 de cartzi in care copilul mananca numai cereale, lapte si ceva fructe si legume pana la 2-3 ani. eu una nu sunt de acord cu astfel de cartzi si procedez ca atare. Acuma daca ar fi sa o spun p-aia dreapta: cati copii hranitzi asa...ca mine inconstient sunt bolnaviori, diarei si alergii si catzi din cei crescutzi cu cartea sunt tun de sanatosi??? Fi-miu nu a avut nici o diaree pana acum, nici o raceala, nici o exema exceptand cea de la caldura, nimic in neregula cu somnul sau cu pofta de mancare. Slava Domnului ca am un copil bun si multzumesc lui Dumnezeu pentru asta in fiecare zi.

Asta e parerea mea si fara sa se supere cineva pe mine... sunt de parere ca asa cum iti recomanda medicul si instinctul asa tb sa procedezi. Asa ca eu nu o sa va spun ce mai papa Stefan ca sa nu va sperii si sa nu credetzi ca sunt o mama denaturata.

In legatura cu Danone....nici eu nu ii dau pt simplu motiv ca eu nu mananc de fel Danone pt ca nu imi place. Si am mai auzit si fel de fel de chesti despre Danone incat ii dau baiatului iaurt Milli sau Campina.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Madutza tare frumos caruciorul, de unde l-ai cumparat?
Se lasa spatarul?

Noi folosim numai iaurt Milli, e foarte bun, si Alexia il papa tot.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

NOKI multumim de incurajari si de laude ,si Sarah e o scumpa,.
mara multumim de incurajari
meems...filmulet frumos,parca o aud pe fiica-mea
tania cu nervii la pamant sant si eu cand vad ca mai nimic nu i place si nu papa.Ieri de ex. cand mi-a dat cu mana peste farfurie a zburat grisul si pe mine si pe ea si plin pe jos...si cica sa te abtii ,sa nu te enervezi.
roxi si eu pampers 4+ folosesc de mult cand nici nu se incadra la kg alea.Mi se par mai ok si nu strang,sant mai mari
Noutati...fata mea rage tot ce prinde si rea mai tot timpul in brate si cu rotobilu.
DAYSSY ma gandeam si eu l o ata ceva sa leg dupa mine ca nu se mai poate asa
Cat despre dicutiile de aici ,ma abtin.Eu i dau sa guste multe ca oricum nu i trebuie ma gandesc ca pe vremea cand eram noi mici nu se mai stiau atatea dar oricum daca se gaseste ptr. bebe fel de fel ar fii pacat sa nu le dam ca va avea vreme toata viata sa manance ce i place si sa le guste pe toate,cu tate ca ma tenteaza sa i dau muuulte si pe mine
Va puuuuuuup

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dordia2000

Rypley, Gandacel si celelalte fete care va abtinetzi probabil,
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mai eu nu gasesc figurina aia care se tavaleste pe jos de ras!!! Am pus-o pe asta mai cumintica in loc!
Eu nu m-am abtinut nu de alta, dar de felul meu spun ce gandesc... Doar nu o sa faci ce ai zis, adica sa nu mai spui ce papa Stefanel, ca nu mai zic nici eu!!! Cum sa nu zicem, ca doar asa mai schimbam pareri...?! Ca sa fiu cinstita pana la capat, cand ai zis de treaba aia cu de cate ori faceti voi n-am zis nici ca-i bine, nici ca-i rau. Oricum nu pot sa ma compar cu tine!!! Asa si cu mancatul. Fiecare familie cu obiceiurile ei culinare sau de alt fel. Na, ca l-am gasit si pe asta acum!
Zi-ne in continuare, ca doar nu rade nimeni si nu se supara nimeni! Mai ales ca esti o fiinta simpatica! Fiecare spune ce gandeste! Intre paranteze fie spus, eu nu i-am zis barbatului meu ca sunt si cupluri care au performante din astea la ce-l doare pe el mai tare, in afara de fotbal in perioada asta! Ca noi am cam rarit-o...

Mergi la inceput