Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

noki, io in locul tau nu m-as risca cu zmeura

tania, io n-am scos niciodata samburii de kiwi, e adevarat, nici nu i-am bagat la blender. si andrei a mancat fara brobleme. la iris inca nu am incercat, si asa face kk moale, kiwi ii lipseste.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Noki ,ripley ,multumesc pentru sfaturi ,eu am luat Danone ca dr. mi-a zis sa fie 0,1 grasime si altceva nu am gasit decit Danone ,azi am sa caut ,sper sa gasesc!Pupici!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 17.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Dordia, nu vreau sa intepretezi gresit, sau sa te superi dar subscriu la cele scrise de Gandacica. Si eu stiu ca mamaliga dupa 1 an. Am citit acum 3 zile si m-am tot gandit dc sa spun sau nu, insa dc tot m-am pornit azi, nu tac :)) Mi s-a parut enorm si pt un adult sa pape intr-o zi mamaliga, cu unt, telemea si ou.... sunt fte multe proteine pe care ma indoiesc ca nu copil de nici 8 luni le poate digera cu brio. Si oul, se da max 1/2 din galbenus, si asta dupa ce 1 luna se da un sfert, sa vezi cum il tolereaza. Nu sunt eu Matusalem, dar am tot citit. Stiu ca e fte mare tentatia de a le da cat de multe, insa ma gandesc ca nu e bine pt ei, si in plus au toata viata sa pape de toate. Eu cred ca in functie de ce le dam acum, le pregatim starea de sanatate alimentara si fizica viitoare.
Pupici si nu dati cu rosii, e parerea mea si nu numai si nu scriu din rautate :)
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ripley ,tu ai dreptate cu mamaliga ,eu i-am dat un sfert de ou ,iaurt si brinza facuta in casa ,maninca destul de multa si ma gindesc si eu ca nu-i bine dar in cazul meu altceva nu vrea ,nu legume fierte ,nu fructe ,m-am gindit ca daca pina acum nu s-a intimplat nimic sa-i mai dau dar nu cantitate mare ,ca dupa el ar minca o portie de adult !

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 17.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

DAYSSY sa-ti traiasca buburuza ca e tare dulce.
MADUTZA eu ii dau Iuliei Campina ca nu e asa acru, am incercat si Napolact iaurt clasic dar mie mi se pare prea lichid, cat despre Danone am luat si eu cred ca de vreo 2 ori pana cand am gasit aici pe un topic niste site-uri despre magariile lor si de atunci pas. Am luat si OKE dar si asta mi se pare acru, acu vezi tu cum faci, functie si de gusturile tale si ale lui Orlando. CUM MAI NU E DE FIRMA CARUTU? N-ai auzit de DHSport? HA, HA astea se fac la Deva, sunt o firma chinezeasca si mai fac si patuturi, scaune de masina si de masa si alte cele de copii precum si biciclete si sa stii ca sunt bune, eu am patutul de la ei ca managerul general e un fost coleg de facultate.Au si showroom asa ca in tranzit il puteti vizita ca e pe DN7

Azi la pranz ii dau Iuliei pireu de cart cu ficatei si unt si o sa va zic daca papa mofturoasa lu' mama.

Si io' m-as incumeta la o mamaliguta cu iaurt si branza dar ma mai gandesc nu cred ca le fac rau au doar deja 7 luni.

despre KIWI eu i-m dat de vreo 2 ori si nu a patit nimic, drept ca doar suc, despre pulpa nu stiu nimic.

NO acu va pup

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Miha, si eu am luat pt azi Campina, n-am gasit altceva sa nu fie cu capacul umflat. Cat despre DH Sport, si eu am auzit, si stiu ca au produse super, majoritatea pt export.
Si la mine e mare tentatia cu kiwi, dar stiu ca intra in categoria de "fructe cu seminte mici" :(( de aceea nu ma risc. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Miha ,eu chiar nu am auzit de firma asta pina acum :)))

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 17.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

ce-aveti, mai, contra mamaligii?? e faina de porumb fiarta si porumbul e a doua cereala dupa orez indicata de la 6 luni. sau voi faceti altfel de mamaliga?
eu i-am dat iaurt cu mamaliga, asa pt diversificare. prima data nu i-a placut, a doua oara a halit tot!

bine, intr-adevar, combinatia ou+smantana+mamaliga e bomba pt bb, da-i buna rau pt mine.

nici io nu m-as risca cu zmeura sau kiwi sau capsuni deocamdata...

melku & bebe Daria (2 noiembrie 2005)

POZICI PROASPETE - AVEM 7 LUNI

Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noutate pe forum: am vazut primul membru care a primit avertisment!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Noki, si noi mancam fructe in jur de ora 11-11:30. Le iau cu mine si le prepar acolo. Am mai facut-o si cu alte ocazii. Masa de dimineata si cea de seara sunt cel mai usor de dat pe drum. Cu legumele nu prea pot decat acasa...

Celelalte intrebari: iaurt. Ii dau Royal de la Brenac, cu asta ii fac si branzica. I-am mai dat si Danone (o data, cand n-am gasit altceva pe drum) si l-a mancat pe tot, i-am mai dat si Casa Buna, dar nu-i mai dau ca am facut branzica si cu el, dar iese mai mult zer si bucatile de branza le caut cu lupa. I-am dat o data un iaurt de capra, stiti probabil ca are un gust mai puternic. A mancat si din ala. Deocamdata, in afara de ou nimic nu i-a facut rau.

Cu mamaliga: am intrebat-o pe pediatra tocmai pentru ca stiu ca la cerealele speciale pentru bebei porumbul si orezul sunt primele. Insa se pare ca nu-i totuna. Mi-a zis ca daca vreau sa-i dau cereale cu porumb sa-i dau, mamaliga facuta din malai fermenteaza rau. Cum stiu ca tatal meu era mare "mamaligar" si ar fi mancat mereu mamaliga (ca si mine) dar ii facea foarte rau de fiecare data, evit sa-i dau lui BOgdan cat e asa mic.

Smantana... alta belea! E grasa. Cautam iaurt cu 0,1% grasime (totusi, sa nu exageram) si dam smantana cu 12 sau 20% grasime?? Nu prea vad logica. Nu are voie carne grasa, peste gras, dar are voie smantana? N-as prea zice.

Fructe cu samburi mici mie nu mi-a dat inca voie sa-i dau. Si nu ma ambitionez sa-i dau dintr-un motiv simplu: am destule variante sanatoase. Atatea combinatii i-am daaaaat, ca nu s-a plictisit nicicum. Roxi, chiar sa-ti dau exemplu cum le-am combinat azi, ca tot intrebai: o juma de banana, o caisa mare, 10 cirese si un biscuite Petit Beurre din ala mic. A iesit ceva super bun, cam 160 ml pe care l-a ras efectiv si mai deschidea gurita, dar i-am zis "gata, s-a terminat". Trebuie sa stie si cand a mancat tot si nu mai e, nu? Cine mai statea sa mixeze cateva lingurite?!

Una peste alta, se uita la mine in timpul mesei asa de cercetator si atent, zambea pe sub mustata, de parca zicea "mami, tu vorbesti vrute si nevrute acolo, crezi ca sunt prea mic sa inteleg?!". Na, ca deja de vreo saptamana mancam cu doua lingurite (obligatoriu) pentru ca dupa ce trece juma de masa el trebuie neaparat sa foloseasca lingurita din mana mea si s-o molfaie. Asa ca ii dau sa pape cu alta la fel... Cine stie cand tipa sa il las pe el sa-si bage in gura? Sau unde nimereste...

Cresc copiii nostri.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput