Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gandacelule si ai perfecta dreptate. Dar uite ca daca zic...nu e bine ca isc polemici si...mai bine tac ca e mai sanatos.

Mada felicitari pt 4 mese si...pentru dulceatza!!!

Miha2006 merci mult pt. sfat si sa sti ca am incredere maxima in instinctele mele.

Xandra felicitari pt dintzisori si eu zic ca roseatza o fi din cauza dintzilor si sa mai asteptzi 2 zile sa vezi cum evolueaza daca zici ca pe Vladutz nu il deranjeaza.Va pup!

Dayssy scuze daca te-a deranjat ceva din ce am spus! Dar cine a zis "esti naspa ca-i dai nu stiu ce, care nu e permis ca asa zice doctorul"?

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Eu nu m-am suparat cu nimic. Pe mine ma enerveaza situatia asta naspa iscata. Daca e sa facem analiza pe text nu mai intelegem nik. Asa ca fetelor lasati analizele si priviti in ansamblu. Cititi printre randuri ca e mai bine. Eu cred ca am dat tonul la mamaliga cu branza si smantana, dar Dragos o mananca si o tolereaza f bine si n-am de gand sa o scot din meniu.
Concluzie: Eu sunt suparata pe voi ca dati replici super acide, nu adresate mie direct, si chiar daca au fost adresate mie direct eu tot n-am ripostat, pt ca am nevoie de voi. Asa ca sa fim putin mai indulgente si sa mai trecem cu vederea.
Nu stiu cat m-am facut de inteleasa ca sunt varza de tot. De sambata ma chinuie Dragos cu dintii lui, iar azi mi-a pus capac cu febra. Sper sa nu trebuiasca sa ajung aici la spital ca ma impusc. La spitalele voastre trebuie trimitere sau va duceti ca atare?
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

buna seara,

fetele care faceti iaurt in casa spuneti-mi si mie la ce cant de lapte puneti o lingurita de iaurt????sau mai bine ziceti-mi cum il faceti voi.

daria este bine,ieri am fost la control si a luat fff bine luna asta 600 gr,tinand cont ca a fost si bolnavioara si o saptamana nu a mancat prea bine avem 8,400 si 72 cm .Sta singura in fundulet .

Imi amintesc ca am citit intr-o zi ca una din voi a cumarat BISCUITI MILUPA,unde a-ti gasit????

Va multumim de urari si spunem si noi LMA bebelacilor care au mai adaugat o luna

tks pt raspunsurile referitoare la VPO
JOY va multumeste de urari SI VA PUPA PE TOATE,ea va intrat mai tarziu ca este inca cu casa in renovare

Si acum sa va povestesc ce am patit ieri,de am crezut ca imi sta inima in loc ,in viata mea nu am trecut printr-un asemenea soc:o imbrac pe dariuta sa iesim afara,si cum ii sta in obicei a dat din picioare,inact cand am ajuns cu liftul la parter(eu stau la 10)nu avea o sandaluta in picior,asa ca am urcat din nou si cand am dschis usa de la lift era cazuta langa usa,am iesit din lift si cu usa la lift deschisa m-am aplecat sa iau sandaluta,si in momentul ala liftul a plecat,usa fiind deschisa ,cu dariuta in el,am crezut ca mor,am inceput sa tremur toata,am inchis usa si ma rugam ca sa nu cumva sa se opreasca intre etaje ,sa-mi ramana fata acolo,nu mai puteam tremuram toata si au inceput sa curga apele dupa mine de ziceai ca sunt la sauna,cele 30 sec mi s-au parut ore,liftul a coborat la parter si auzeam voci ,am batut in usa dar bineneteles ca cine sa ma auda,in final am inceput sa cobor pe scari,vazand ca liftul nu urca,pe la et 7 ,vad ca liftul urca si se opreste la 10,o iau iar pe scari in sus,gandindu-ma ca vreun vecin mi-a adus fata,am uracat si erau 2 baieti,zugravi,care lucrau la un ap in bloc,in ma intreaba d-na ma gasit un copil in lift,offfffffffffffffffffffffffffff,daria era k,radea cu ei,dar ei saracii erau speriati,va dati seama sa gasesti un bebelusi singur in lift,eu ce sa mai zic,eram terminata,sa-i ia d.... de nemernici ca doar au facut revizia la lift,am iesit afara si vreo ora nu mi-am revenit,ca saraca joy,s-a speriat cand m-a vazut alba la fata si pkina de apa
Asa ca am mai recut de un episod urat,numai mie putea sa mi se intample

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

DAYSSY- daca te duci la caera de garda nu-ti trebuie nici o trimitere,sper sa fie de la dinti febra si sa nu fie altceva ,SANATATE MULTA

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Multumim de incurajari.
Puiul doarme acum si nu are febra, dar eu nu pot sa dorm neam. Poate spre dim oi inchide si eu un ochi. Vreau dintiiiii!!!
Cred ca v-am disperat.
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

E trecut de miezul noptii, Elise mi-a vomat laptele de dimineata si a regurgitat f. mult azi, parca-s umflata cu pompa de vreo 2 sapt (mainile, pleoapele si picioarele), ma doare din nou spatele de merg cocosata, nu o sa merg la control pentru ca am oroare sa merg prin spitale, aveam un set de intrebari pregatite dar uite ca le-am uitat. Raspunsurile mele la unele intrebari erau de genul: pediatrul meu zice ca... este / nu-i voie... asa ca si eu ma simt cu musca pe caciula. Pai in ritmul asta cred ca o sa ramana 2-3 mamici pe forum. Eu apelez des la voi, tin cont intotdeauna de parerile fiecareia, analizez bine raspunsurile si daca imi convine aplic. Singurul lucru pe care imi vine sa-l fac acum este . Dar o sa merg in pat ca poate adorm iar maine dimineata o sa ma trezesc... sau nu.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Dayssy, dintzi inseamna: febra, diaree, maraiala, tzipete, bb nervos, roade tot ce prinde. Nu neaparat toate la un loc. Se poate sa iasa dinti si fara niciun semn. Asta ca sa te linistesti si sa dormi ca Dragos o sa aiba nevoie maine de o mama odihnita, nu cu nervii la pamant. Crede-ma, stiu ce vb.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna seara fetele !
In primul rand Dordia si Ripley , -am pe amandoua ca sa va treaca supararea si sper sa nu ne lasati ca mie i-mi sunteti dragi amandoua !

Ela mama , tu nu stii ca NICIODATA nu se lasa copilul singur in lift? E usor si pleaca liftul cu el (in toate cartile scrie ), bine ca Dariuca nu a patit Doamne fereste ceva si ca tu nu ai facut vreun soc ! Eu sunt terorizata de lifturi , nu le suport si le evit cat de mult pot (Horno stie ca la ea urc pe scari ca sa evit liftul) , bine , ca tu nu ai ce face ca stai la 10 .

Noi suntem bine , bantuim prin parcuri , ieri in 23aug, maine in herastrau (ma duc cu soacra mea ca vrea sa vina la mine iar eu nu vreau sa stam in casa ca ne plictisim , asa ca facem o plimbarica ).
Va pupam si aveti grija de voi.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna de dimineata!

Eu azi noapte am facut o noapte alba... sunt zombi de somn, imi simt ochii de parca mi i-a pus cineva in vata! Bogdan s-a foit si a scancit toata noaptea, iar acum saracutul doarme. De cald n-a dormit! Daca puteti sa credeti... O zi cu soare si la noi s-a facut instant sauna!

Sa incerc sa dau unele raspunsuri in ordinea in care imi vin in cap:
Ela, mie imi e o frica de lifturi, de nu pot sa-ti explic. daca mi se intampla una ca asta, cred ca nu mai luam liftul, chit ca stau la et.7 acum! Cat despre reteta de iaurt cu lapte, cred ca te gandeai la cum facem branzica in casa, nu iaurt. Deci la asta o sa-ti raspund: 300 ml. lapte, pui la fiert si cand fierbe adaugi 200 ml. iaurt. Da din nou in clocot si o sa vezi cum se separa branzica de zer. Asta e tot si mie mi se pare cea mai faina branzica (am mai facut cu zeama de lamaie si e mai uscata, iar cu Ca lactic n-am incercat, ca sunt impotriva chimicalelor, fie ele si vitamine sau alte suplimente).

Dordia, exact asta voiam sa o intreb si eu pe Dayssy... Si mai am inca o rugaminte la tine, Dayssy: incearca sa nu mai critici generalizat, pentru ca probabil te-au suparat cateva mamici si nu toate. Iar cu mesajul tau in care zici "faceti, spuneti, dregeti" le cam bagi pe toate in aceeasi oala si e pacat. La primul mesaj am fost 100% sigura ca te-am suparat cu mesajele mele, acum nu mai sunt atat de sigura. Insa stiu ca sunt fete aici chiar dulci si cu atitudini complet nebeligerante care nu au de ce sa fie mustruluite pentru nimic.

Xandra, uite aici un articol in lb. engleza. Sper sa-ti fie de folos.
http://www.babycentre.co.uk/baby/health/fever/

Multumesc de aprecierile pentru Bogdan! Intr-adevar este un dulce!

Eu acum ies la plimbarica. Ma vad cu Roxi in Herastrau. Sa ne revedem cu bine!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna dimineata si imi pare rau ca unele dintre voi sunteti suparate . sper sa va treaca repede...
noi suntem bine, dar avem o perioada mai dificila la capitolul"somn de noapte", sper ca e o faza legata de dintisori, ca tare nu vreau sa se strice somnul puiului... dar mergem mai departe
legat de cresterea copilului, eu am respectat cat am putut ceea ce scrie in carti, mai ales legat de papa, dar am mers si pe instinct, desi s-ar putea sa mai fi si gresit(sigur)... stiu sigur ca si in ziua de azi smecherul meu doarme cu mine in pat, pe tati l-am exilat...greseli o sa mai fac , imi doresc sa am putere sa le remediez sau sa incerc sa fac ce e mai bine pt el, nu pt mine...
mie tare imi sunteti simpatice toate si sper sa nu plecati niciuna...
ELA, eu urasc lifturile, bine ca nu s-a speriat Dariuta...
o zi buna sa aveti!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput