Constipatie.....

Constipatie..... | Autor: nanami

Link direct la acest mesaj

Am o problema mare cu constipatia , de nu stiu ce sa mai fac ...
Chiar si o saptamana fara probleme, in schimb am in ultima vreme niste dureri de burta ingrozitoare,, am incercat cu tot felul de chestii in privinta mancarii , dar degeaba , si ma gandeam ca din cauza aerului sau a orezului???
Daca stiti ceva bun poate ma sfatuiti

G.K.R

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu beau zilnic o cana de ceai antiadipos, se gaseste la farmacie si costa in jur de 100.000 lei.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

E bun si ceaiul verde. Si da s-ar putea sa fie din cauza orezului.

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Incearca taratze cu o cana de lapte/iaurt seara, inainte de culcare.
Sau o fi de la orez, mai stii?...

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Eu beau zilnik cam un litru de suc de morcovi.

Tedi....are un gust fenomenal si am fost surprinsa sa vad ce efecte minunate are asupra tranzitului intestinal.

Deci, pentru mine Tedi merge f bine....si imi place tare de tot gustul.

Nustiu care-i faza cu Activia...ca tot era reclama pe la TV....eu nu beau activia decat pt gust..imi place gustul, mai ales cel cu musli si fructe.

Floricica lu' Taticu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Inainte de culcare ,cate o cana ceai de crusin si eu am un stoma cam puturos,fac numai la 2 zile.Sau papa cat mai multe prune.Sau ca pastile poti lua dulcolax ,sunt super bune.Dintre toate iti recomand sa mergi la un medic specializat in asa ceva ,si sa iti spune ce tre sa faci cel mai bine pt organismul tau,cu ceaiurile rezolvi pe moment ,dar problema ramane...pe cand un medic te sfatuieste ce sa faci pe lunga durata.
Pupici si bafta la
p.s - pai daca papi mult orez ...atunci cam de acolo vine explicatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

E din cauza orezului, care are aceasta proprietate de a produce constipatie!!
Dulcolaxul este bun, dar iti da niste crampe!!! Asa ca mai intai incearca cu fructe, cele mai bune sunt prunele sau compotul de prune care are efect garantat!! Sau lapte dulce!!! Stiu ca si uleiul de ricin e bun...

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Cand am nascut eram terorizata de scaun si nu mancam de frica durerilor!Pediatra mi-a dat urmatoarea combinatie: iaurt, nuci si o lingurita de miere sau mai mult. Le amesteci si papi...da rezultate imediat!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

fetelor merci, dar sa stiti ca am cam incercat ceea ce spuneti voi , in afara sucului de morcovi si prunelor , prune nu prea gasesti aici de alea cum sunt la noi , ceva galbene si mai mari , si le gasesti doar in sezonul asta, cat despre medicamente au si aici f. bune , dar daca bei prea multe devine obisnuinta , ca am patit-o . Acu cativa ani am stat si internata la ei si tot degeaba , si daca le zic ca din cauza orezului rad de mine , ca ei de ce n-au nimic, pai ei asa sunt crescuti si-s obisnuiti , pe cand noi nu. Ceai de crusin stiu ca e bun , chiar mai am ceva prin casa , uitasem de el, dar daca incep sa beau iar zilnic nu poate sa devina si el o obisnuinta? oare ....
stiu ca si bananele constipa , si de frica nici nu mai mananc, iar orezul la fel, ca stiu cand eram in tara zicea mama ca e bun pt. diaree .
iar aici la medic daca te duci iti recomanda imediat pastile care eu le am deja, m-ar interesa ceva pe cale naturista , dar sa nu fie nevoie pt. totdeauna
si la astia e asa de greu sa gasesti ceva ce este la noi....

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nuk spune:

Ulei de dovleac.Se gaseste la plafar si costa 162000 lei.
Face minuni.Se ia 2 linguri,dimineata pe stomacul gol,si seara la culcare.
Tratamentul este de 1 luna.
Succes.
Andreea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

O buna perioada de timp am avut si eu probleme mari cu constipatia .
Am gasit remediul , sau mai bine zis remediile !!!
O lingurita de miere de albine pe stomacul gol urmata de un pahar de apa , sau un iaurt Actimel pe stomacul gol , si bineinteles mi-am schimbat total alimentatia (salate ,supe ,gratare ,fructe fff multe).

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput