Constipatie.....
Raspunsuri - Pagina 2
nanami spune:
aoleuuuuu.... fetelor imi spuneti ceea ce nu gasesc aici , alei de dovleac ????? scuze , dar nu am auzit de asa ceva , unde se gaseste ? in farmacii?
miere de albini si apa am 
multumesc mult de sfaturi , si mai astept 

G.K.R
Mi-Ka spune:
nanami, incearca si cu cate un supozitor de glicerina, am inteles ca isi face efectul imediat.
Chiar daca nu gasesti prune proaspete sau in compot, prunele uscate lasate in apa de seara pana dimineata sunt foarte bune pt. constipatie.
Mai poti incerca dimineata pe stomacul gol sa bei putina apa calduta in care ai dizolvat 1-2 linguri de miere de albine si sa bei multe, multe lichide, 2-3 litri /zi.
La mine o cafeluta dulce dimineata face foarte bine 
Iti doresc numai bine si multa sanatate!!!
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
nanami spune:
mda ,, cu sup. de glicerina am incercat de mult , dar nu pot rezista mai mult de 2,3 min. ceea ce nu are efect
dar aia cu apa calduta si mierea chiar ca ma intereseaza , am sa incerc , merci si 

G.K.R
Karina spune:
nanami incearca Duphalac. Este natural si nu da dependenta. Sotul meu l-a folosit cu succes !
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina
+ Bogdanel 
Imnul lui Irinel
ali spune:
Incearca si tinctura de aloe vera.Eu am folosit o perioada si a functionat.Si rosiile iarasi sunt bune.
Si eu mai am probleme.Pot sa fac niste combinatii de mancare , care la unii ar provoca diaree, si la mine nici un efect...
Si cred ca ar fi bine sa lasi orezul de-o parte.
ali
nanami spune:
as lasa eu orezul, dar ce sa fac daca stau in "tara orezului"
ce sa mananc ? ca si painea e asa de rea......
merci mult , o sa-i spun maica-mii sa-mi trimita ceva med. din tara , ca aici nu sunt , ce ati spus voi 
![]()
G.K.R
Dan_jp spune:
quote:
Initial creeata de nanami
Am o problema mare cu constipatia , de nu stiu ce sa mai fac ...
Hai ca-ti dau eu solutia `in plic` ....cu un banc
-Domnule farmacist, sunt atat de constipat ca atunci cand reusesc sa am scaun, cam o data pe saptamana, e atat de tare...sa ma scuzati...ca va puteti rupe dintii in el...
-Nu-i nimic, o sa-ti dau eu un laxativ, care
o sa-ti inmoaie scaunul in asemenea hal incat sa ma scuzi, o sa-ti alunece pe gat ca o budinca!
ehhh ...? ceva budinci ?