Constipatie.....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

dan_jp

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza76 spune:

Nanami, si eu am aceasta problema. Mai rar decat la doua zile. La sfatul medicului am urmat un regim cu cereale musli cu iaurt in fiecare dimineata si seara. A mers. Dar nu am mai continuat mult timp. Asa ca a aparut problema din nou. Folosesc supozitoare cu glicerina si ceai verde atunci cand apare constipatia. Nu mai apare asa des, dar apare. Cel mai bine a mers schimbarea alimentaiei cand am mancat cereale, iaurt, fructe si legume.
Iti doresc numai bine si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am incercat si eu combinatia cu iaurt + miere + nuci, asa cum a recomandat cineva aici, dar nici un rezultat!
Am pus intr-un iaurt normal o lingura de miere si cateva nuci sfaramate. Trebuie o anumita cantitate de iaurt, miere , nuci?

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Pulbere de fenicul intr-un pahar cu apa, de 3x pe zi o lingurita si ulei de masline presat la rece, 3 lingurite pe zi - cura timp de o luna, efect imediat si pe termen lung.

Succes si sanatate maxima !!

Mariaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Efect garantat, l-am incercat ca nu credeam : zeama stoarsa de la 1 lamaie, bauta dimineata pe stomacul gol.

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mancati cate 2 banane foarte coapte in fiecare dimineata si seara,pe stomacul gol.La mine a avut efect.
In ceea ce priveste efectul laxativelor am inteles ca folosirea indelungata irita colonul si in timp determina obisnuinta.Cu cat creste progresiv doza de laxative acestea nu vor mai avea efect si de fapt se accentueaza constipatia.

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Nanami,mierea este cea mai buna.De cind ma stiu sufar de constipatie si-am dres-o cu miere.De vreo 2-3 ani nu mai am probleme decit f rar.
Seara,inainte de culcare ia doua linguri de miere,bea un pahar de apa si gata!Dimineata o lingura si-ai sa vezi ce bine va fi.Mie mi-a explicat medicul ca de fapt e de vina estrogenul.
Fetelor aveti mare grija cu ceaiul de crusin.Folosit in exces provoaca mici scurt-circuite la nivelul celulelor din intestinul gros si poate crea mari probleme.N-o spun eu ci naturistii.

Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Nanami,te inteleg la faza cu orezul....Eu sunt in Londra, dar sunt casatorita cu un iranian,iar astia mananca orezul de cand deschisd ochii si pana ii inchid,cu absolut orice. sa-ti spun cum procedeaza ei cand mananca orez, tocmai ca sa evite constipatia: in orezul fierbinte pun un cub de unt, pe care il amesteca pana se topeste. Si da rezultate, chiar si la mine, care vin ,vorba aia, din tara unde se mananca fasole si cartofi. Stiu insa ca si mierea e buna,cerealele cu lapte, strugurii, nectarul de prune.....
Sper sa-ti fie de folos.

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

Multumesc fetelor de sfaturi , chiar o sa incep imediat cu schimbarea alimentatiei

la ce spune-ti voi "ceai verde"??? o fi de asta care beau si astia aici , e putin amar si sticlit ?

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Ceai verde sigur gasesti in Japonia,dar nu e acela de care vorbesti tu (amar si sticlit).
Are un gust foarte placut si daca il indulcesti cu miere si adaugi zeama de lamaie si il mai bei si fierbinte are efect laxativ garantat.
In ceea ce priveste constipatia,iti mai recomand daca se poate sa urmezi o cura de dezintoxicare deoarece constipatia este semnul unei acumulari majore de toxine in intestinul gros.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput