Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)
Raspunsuri - Pagina 6
mitzura spune:
Da, Cristalina, asa e, imi amintesc de tine si de Roxi acum, ca erati in gasca de la inceput. Oricum gasca asta de acum e la fel de tare, daca nu mai tare ca cea de la inceput.![]()
Gabi, frumos cavaler ai! Sa-ti traiasca!
kro spune:
MARIA RALUCA, BIANCA ADELINA, ALEXANDER ANTHONY, TESSA 
Sa cresteti mari si frumosi !
Ioana, imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva, mai ales de ziua puiutei...
si refacere usoara...
Ema si Adela...ma bucur ca puiuti sunt mai bine ...
Olivia...felicitari...Abia astept sa te vad in rochia de nunta ![]()
Andreea- Philip....pe unde esti ?...Sper sa nu vii si tu dupa cateva zile cu vesti proaste...
Leeloo...admirat cavaleru' si mamica aferenta...Sunteti niste frumosi...Imi pare rau pt. sora ta...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
kim222 spune:
Neata..pe fuga sint...Ziua de ieri mi-am petrecut-o facind curat...aproape am terminat de aranjat casa...dupa 3 luni!![]()
Ioana imi pare tare rau..chiar am observat lipsa ta si vroiam sa intreb daca stie cineva ce-i cu tine...Chiar ieri scrisesem Adelei (care probabil nu a vazut
)..despre necesitatea administrarii Fenobarbitalului la febra..niciodata nu stii cind apar convulsiile! Bine ca a fost doar atit..o sa fie bine...
..si nu in ultimul rind...La multi anui pt Maria!!!!
La multi ani si Biancai!!
Liliana ce ai mai facut cu actele? Ai regasit ceva? Te-ai decis cu scoala?
Carolina...esti o draguta....o sa vin cu o tona de poze:))) Gata sinteti in vacanta? Toate trei?![]()
kim222 spune:
Gabi imi pare tare rau...era prima sarcina? Vazut pe Stefanel..ce dragut a fost! Eu am reusit sa gasesc in sfirsit pantofi albi din piele..am crezut ca-i vor lua cei din Ro...dar cica nu se gasesc:(((. Ce ati mai facut cu casa? Feritina este in directa legatura cu depozitele de fier...deci ar putea arata o anemie feripriva (anemie datorata undei deficiente de fier). Pt un diagnostic ar trebui studiat intregul buletin de analiza.
roberta04 spune:
Seara buna! eu tocmai ma pregateam de o noua runda de plimbare si in 5 minute, cat eram in baie, Matei a adormit. So, astept o noapte scurta pentru mine!
GABI, foarte frumoase pozele, ca si toate personajele, Stefanutz e un scump in costum si are si o figura asa de serioasa...
Imi pare tare rau pentru sora ta, nu-i usor sa treci prin asta si are nevoie de multa atentie acum.
SIMONA, noi folosim cu succes PIVALONE spray pentru nasuc, Vibrocilul l-am abandonat de mult ca nu dadea rezultate.
OLIVIA, nici o sansa de pantofi de mireasa super aici, noi avem magazine de incaltaminte si nu gasim pantofi albi din piele frumosi, ori sunt urati, ori nu-s piele. Si eu am avut papucii de mireasa din America ![]()
DARIA, Matei vrea sa ma pupe numai pe mine pe gura, in general ii intind obrazul dar si el insista si ma pupaceste cu foc!
AncaMaria spune:
Salutare!
Cam slaba activitate pe aici...se vede ca e vremea concediilor...
Gabi, l-am vazut pe Stefanut imbracat ca un adevarat cavaler, ii sta tare bine si vad ca a si "agatat" gagici p-acolo.. si tu arati f. bine..
Nu mai stiu ce aveam de spus ca veni sefu intre timp.. edit: a venit sa-mi spuna ca Franta a batut Portugalia... dragut din partea lui da nu ma interesa..
Andreea (philip) ce mai faceti?
pupici tuturor... daca nu mai scriu inseamna ca mi-a murit si ultimu neuron...
polux spune:
Intru si eu sa va salut si sa-i urez pasaricii cea dulce, chiar daca cu intarziere, un La multi ani fericiti alaturi de familia ei de pasaroi.
Olivia nu am gasit nimic, nu am facut nimic, doar mi-au venit cardurile noi.O sa ma ocup in vacanta de acte. De hotarat da, m-am hotarat, merg la cea din down town...e mai mare si mai de perspectiva.
Hai ca acum chiar fug la nani, ca mi se inchid ochii.
Liliana
Poze cu maimutica mea