Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Trezirea

Iar sunt mai matinala decat de obicei asa ca va dau si voua trezirea!

Deci a batut Franta pana la urma...

Ma'c sa-mi fac o cafelutza si ma intorc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Neata RO!

Am pus niste poze... http://community.webshots.com/photo/548436405/2416943410058018672vjfHsv

Va pupez pe toate... merg la somnic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza
am revenit si eu la munca dupa vacanta cea scurta. nu am apucat sa citesc inca nimic din urma, revin dupa ce ma pun la punct cu noutatile.
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Bine ai revenit, Roxi! Chiar ca a fost scurta vacanta! Cat ati stat, o saptamana? ce mai face Pat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani Alexander Matthias, Victor Alexandru, Maya, Matei Stefan, Delia-Bianca!
noi multzamim inca odata pentru urari
roxana, sa va fie de bine concediul!
vazut poze cu bianca, pupam bronzatele in masa
io raportez o noapte furtunoasa pentru pasaroi care-a venit acasa pe la miezu` noptii (furam la ziua lu` nasu` pina pe la unshpe si dupa aia a tras o fuga pina la servici) si timp de-o ora juma` a ciripit pe linga usa ca io nu am auzit nica, nici telefonu`, nici interfonu`, nici sonera, nada, basca a reusit sa scoale si vecinii care ma si videau lesinata-n casa. in fine, pe la unu juma` si-a luat gindu` de la somn in patu` lui si s-a carat in masina, noroku` lui ca dupa vreo zece minute m-a apucat setea (cre` ca vinu` era tratat). cam asta fu... si doar n-am baut mult, vreun pahar juma` de vin si putinta visinata, deh, io i-am zis sa fiu sofer daca n-o vrut?!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

La multi ani Alexander Matthias, Victor Alexandru, Maya, Matei Stefan, Delia Bianca!
Carmen, Faceam si io asa in copilarie.... Si multi ani impreuna pasarelelor!
Roxa, welcome back!

Mi-e mie somn. Ma'c sa dorm pe hartii.

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

La multi ani puiutilor care implinesc azi 2 anisori, sa cresteti mari si frumosi!!!

Carmen, esti mortala...ca de obicei.Cum e Ilinca? papa bine acum?m-am tot gandit zileöle astea la micuta(nu stiu de ce)...probabil ca Andreea mi-a mancat bine....
Anca, frumos lacul ala...multi pupici Biencutei

Avem si noi 4 pozici aici: www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

'neatza natiune!
La Multi Ani !!! copilasilor sarbatoriti!

Felicitari parintilor si numai bine tuturor.
Am iar o zi grea si ma pregatesc din greu pentru party-ul lui Serban (urasc moda asta, ma seaca!). Am amanat petrecerea pana Duminica...voi da afaliment, nu alta! puii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ilinca e bine merci, in afara de nu si iete na nu zice nica, da` pe astea le foloseste din greu, de mincat maninca pe spongi cum are chef si dac-a zis nu `poi nu este, da` stiti cum e, inceputu` e greu dupa te obisnuiesti
ionu` e si el bine, luni a plecat cu soacra-mea la cimp si-a stat cam toata ziua iar marti cind fu vorba sa mearga iar la cimp s-o razvratit "mamaiee, stau cuminte, singur acasa, da` nu ma mai lua la cimp"
edit, ca vazui andreea, pupam la ea
roxana, da` unde-i faci ziua?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare !
Vazut bronzarice mica, Bianca Frumoasa si cocheta
Si vazut inca o dom`soara frumoasa cu parul lung, Andreea
Roxa - bine ati revenit !!!
Carmenp -
Lia-Dosilia - vei face TT pana la urma ???
PhilipAndreea - pe unde`ti lucesc okii ???
Roxa74 - apor la pregatelnitaaa !!!

tuturor sarbatoritilor de azi

Edit: mey, de vre-o saptamana Giulia are un nou obicei in ale vorbitului: spune ceva de genul "aia aia acasa" "aia aia papa, macina, tati, etc." adeka toate incep cu "aia aia" si se incheie cu un cuvant spus corekt. E NORMAL ???

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput