Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)
Raspunsuri - Pagina 8

pako spune:
Carmen...la camp, unde? la sapa??!!....ca atunci il inteleg pe saracu' baiat...ca la cules de floricele nu cred...

carmenp spune:
 `poi e campanie la prasit, bine, el si inca unu` s-o invirtit pe acolo
quote:
Originally posted by pako
Carmen...la camp, unde? la sapa??!!....ca atunci il inteleg pe saracu' baiat...ca la cules de floricele nu cred...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

g_ioana spune:
 LA MULTI ANI PENTRU TOTI COPILASII SARBATORITI AZI,SA CRESTETI MARI,SANATOSI SI VOIOSI!!
Eu am venit un pic pe la scoala,nu prea am citit din urma,multumim pentru urari,va pupacim si noi!!
Mitzu intr-adevar am tras o spieretura de nu mi-am revenit inca, iar de fiecare data cand o sa faca febra am sa mai imbatranesc un pic!!Si stau de acum cu fenobarbitalul in buzunar in caz de ajunge la 38,trebuie sa-i administrez!!
Maria este bine,de ieri nu a mai facut febra deloc,este inca sub tratament,mananca binisor si deja topaie prin toata casa!!
Carmen,multi ani fericitzi familionului,l-am vazut sambata pe Ionutz la mall,ai un baiat tare cuminte si frumusel ca o fata!!!Apropo,ce trebuie sa fac cu semnatura aia?
pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii

carmenp spune:
 zau, era cuminte? mira-m-as...si io nu eram in peisaj? 
mergi acolo unde am postat eu si da-i reply with quote, selecteaza si da apoi copy/paste la tine-n semnatura peste linc si-ti va aparea in loc de toata adresa aia doar "gorodeii", of course, daca vrei...
Carmen,Ilinca&Ionut 
tzucurei de tzucurei 1,  2,   3

mitzura spune:
 Sa va cer parerea: i-a trecut febra, dar ne-au apucat alte belele. mai pe scurt, doua:
1. ca are niste fitze ingrozitoare, daca s-ar putea sa faca numai ce vrea si numai cu mami, e o adevarata lupta sa facem chestii simple cum ar fi spalatul pe maini, sau schimbatul, etc. Stiu ca aici n-aveti cum sa ma ajutai, imi trebuie doar nervi tari.
2. nu mananca nimic, dar nimic, in afara de lapte. Azi in disperare de cauza i-am facut cremvusti, ca pe aia ii manca la orice ora, nu i-a vrut. Stiu ca e normal dupa un episod de boala sa nu aibe pofta de mancare. Recomandati-mi un remediu naturist pt pofta de mancare, daca ati mai folosit.

g_ioana spune:
 Merci Carmen incerc acum.
Chiar era cumintzel se plimba linistit cu masinutza pana cand o fetiza blonda si frumoasa l-a invitat la tzopait si alte alea pe salteaua gonflabila!Tu nu erai in zona, ca-ti abandonase-i copilul la locul de joaca!!
Hai ca plec sa-i dau antibioticul Mariei,daca scriu cu greseli scuze,dar eu-s inca socata!
pupici
gorodeii

leeloo2004 spune:
 Buna ziua!
Eu iar am luat-o cu sedintele de dimineata....
In primul rind multumesc ca ne-ati vizionat pozele si multumesc de aprecieri - sunteti niste dragute ca intotdeauna...
Roxi - bine ai venit! Cum a fost in Grecia??
Kim - multumesc mult - miine ma duc la pediatra sa-mi ma lamureasca ea ce si cum cu analizele astea. Cu casa cred ca pina la urma ne apucam in august (azi ma duc sa dau autorizatia de constructie la prelungit) - suntem in discutii cu 4 firme de constructii, pina nu batem palma cu unii din ei nu ne putem apuca, dar sper ca totusi in august se va intimpla minunea! 
Cu Stefan si costumul lui am avut mari probleme de gasit pantofi - eu vroiam sa-i iau ceva inchis la culoare evident, dar nu am gasit deloc ceva potrivit, asa ca in ultima instanta i-am dat adidasii albi (evident ca nu mergeau cu costumul, dar  ce sa fac!?)...
Mitzura - cred ca faptul ca te vrea numai pe tine este tot ca urmare a faptului ca s-a simtit rau, nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi, iar cu pofta de mincare eu zic ca o sa-si revina si fara sa-i faci vreun tratament.
Si nu in ultimul rind LA MULTI ANI pentru toti copilasii care sarbatoresc azi 2 anisori!!! 

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

szivarvany spune:
 Noah bon, tot io cu intrebari. Spuneti-mi daca voi ati facut analizele astea inainte de bb:
toxoplasmoza, hepatita, chlamidia, citomegalovirus, herpes, mononucleoza, microplasma, ureaplasma, rubeola-anticorpi.
Deci nu dati cu rosii, da ???
Cica astea tre` sa si le faca tat`poporu` inainte de sarcina. Io nu tin minte nimik din toate astea ... deci voi care le-ati facut pana la urma ???

![]()
Daria & 
Giulia (2004 08 16)

roller025 spune:
 Daria, io am facut ce-am subliniat, cred ca uma' de alea imi amintesc, e foarte posibil sa le fi facut pe toate ca dok al meu e foarte riguros la d'astea... Da' de ce, te pregatesti de turu'2?![]()
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Noah bon, tot io cu intrebari. Spuneti-mi daca voi ati facut analizele astea inainte de bb:
toxoplasmoza, hepatita, chlamidia, citomegalovirus, herpes, mononucleoza, microplasma, ureaplasma, rubeola-anticorpi.
Deci nu dati cu rosii, da ???
Cica astea tre` sa si le faca tat`poporu` inainte de sarcina. Io nu tin minte nimik din toate astea ... deci voi care le-ati facut pana la urma ???
Daria &Giulia (2004 08 16)
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

roxanaz spune:
 booon, am reusit sa citesc cate ceva, nu prea multe.
Ioana imi pare rau de sperietura cu febra Mariei! bine ca trecut totul ok.
Mitzu lasa-l in pace si da-i lapte daca doar asta vrea. cat despre faptul ca vrea doar cu tine.....eu cred ca o face inconstient, are seznzatia ca vine bb mik si ca nu vei mai sta cu el. parerea mea....tu stii mai bine astea!
Gabi vazut baiatu la costum! doamne ce a crescut! ai sughitat ieri, te-am pomenit nitel, pe la 5 dupa-amiaza ![]()
Daria sa inteleg ca te pregatesti de bb2? nu vreau sa zic "i told you" dar....ti-am zis io ca o sa fie asa???? ![]()
![]()
 eu am facut analize de sange, chlamydia, candida, echo....si cam atat. bafta! 
Pasarike asa zi, baietu nu e agricultor. foarte bine asa...intelectual se face!
Tizo da unde ii faci maica ziua? io una i-o fac cu copii ca stiu ce tare ma bucuram eu cand venea ziua mea....si ma gandesc ca ii fac o placere. spor...si nu intra la faliment!
ce sa va zic, la Corfu super extra frumos. peisaje mortale, apa calda, albastra, soare....pacat ca fuse asa scurt. din pacate am suferit tare de tot de dorul piticotului (chiar m-a urekeat barbata-miu....da ce sa fac???
). Pat nu a avut nici o treaba, s-a distrat super cu bunicii, si alte "jucarii vii". a facut greva foamei cat a fost cald tare...manca doar inghetata si compot 
. acu vad ca mananca asa si asa.  poze pun diseara ca-s vreo 400 si am ajuns azi noapte la 11 acasa.