Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)
Raspunsuri - Pagina 9

mitzura spune:
 Eu nu am facut decat toxoplasmoza din toate astea 
(si aia atunci cand am pierdut prima sarcina). Doctorita mea e de moda veche, nu prescrie asa ceva, decat in caz de pierderi de sarcina repetate (de la 3 in sus). mai bine nu ma mai gandesc.
Bineinteles ca e bine sa le faci, ca sa vezi cum stai.

cristalina spune:
 Neata!...:)
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de azi...

Daria, treiti, io le-am facut pe toate.
Zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze ,  pozici  si  poze noi 

ina32 spune:
 Roxanaz-uelcom bec!
Dana-cine e dr ala riguros, ca tare as vrea sa-l cunosc
 Tu parca invatai pt un examen, nu? 
 lui Stefanut, Biancai si Andreei, i-am vazut in poze.
Ina32 & Raducu (14.07.2004) 
 poze
Edit ca am uitat, voi le dati inghetata, ca am vazut-o pe Andreea mancand...Radu cere si el da mie mi-e putin teama sa-i dau...

roller025 spune:
 Ina, examenu fuse in 14 iunie 
 Dok ala riguros al meu e Badiu, care are aprecieri si bune si rele, care m-a monitorizat si cand am avut probleme si cand mi-a fost bine si care recomanda un anumit kit de analize medicale pentru sarcina (asta daca ii spui ca ai intentia sa faci copii).
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 

szivarvany spune:
 Da, vom purcede la bb2, dar mai incolo. Io culeg informatii, ca prima data am ramas asa, inainte de operatie 
 si nu mi-am facut toate astea, deci trebe studiata treaba, ca vrem si fetiscana 
 Dar mai am muuult timp, deci culeg informatii utile !
Ina - da, Giulia baga de le rupe cu inghetata, drept urmare a facut cu amigdalele ! 
Daria & 
Giulia (2004 08 16)

eli spune:
 Buna! Ce mai faceti? 
Acum am o clipa libera si am intrat repede pe DC. Am reusit sa pun cateva poze 
(din Japonia-iunie) http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551155014&security=dcFaGP
(din Romania-iulie) http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551155014&security=dcFaGP
De cand am venit in tara am fost mai mult pe drumuri, am mers la bunicii mei si la Vatra Dornei cu Stefan, la un botez in Brasov, apoi in Bucuresti doar cu tati. 
De luni sunt doar eu cu Stefan in Romania. Stef ar sta toata ziua afara, fuge dupa catei, dupa tricicletele si masinutele altor copii si nu-i place sa-l imbratiseze fetele. A inceput si el sa dea cu palma in mine sau mama cand nu-i convine ceva, iar tavalitul pe jos e la ordinea zilei. 
Si-a mai dat drumul un pic la vorba, mai nou papucii de la cii au ajuns sa fie papuii, iar luna, lumina, focul au o singura denumire, cama, de und epana unde nu stiu, inainte zicea na de la lumina. 
Olivia am reusit sa vad doar 5 poze (super frumoase), apoi nu mi s-au mai deschis, mai incerc. 
Sper ca toata lumea e sanatoasa. Incerc sa-mi mai fac timp diseara sa va si citesc. Va pupam dulce!
_
O zi plina de bucurii, Eli & 
Stef

noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

eli spune:
 La multi ani copiilor care au implinit deja 2 ani si sarbatoritilor de astazi Alexander Matthias, Victor Alexandru, Maya, Matei Stefan, Delia-Bianca, sanatate, multa fericire si noroc!
_
O zi plina de bucurii, Eli & 
Stef

noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

cristalina spune:
 Daria, ia zi-mi cum e cu facutul de fetitze...Si noi vrem un repetir...:)
Dar noi stim numai ca trebe sa fim stresatzi ca sa iasa....hehehe
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze ,  pozici  si  poze noi 

leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Noah bon, tot io cu intrebari. Spuneti-mi daca voi ati facut analizele astea inainte de bb:
toxoplasmoza, hepatita, chlamidia, citomegalovirus, herpes, mononucleoza, microplasma, ureaplasma, rubeola-anticorpi.
Deci nu dati cu rosii, da ???
Cica astea tre` sa si le faca tat`poporu` inainte de sarcina. Io nu tin minte nimik din toate astea ... deci voi care le-ati facut pana la urma ???
Daria &Giulia (2004 08 16)
Eu le-am facut pe toate afara de herpes si mononucleoza - de altfel de astea habar nu aveam...In plus am facut si pentru listeria si anticorpi antifosfolipidici (parca asa ii spunea...).
Da de ce intrebi? Te pui pe treaba??
Editez ca intre timp am vazut ca ai raspuns - deci deocamdata te documentezi...
Roxi - asa deci, vorbeai de mine...
Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.