Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Bianca & Maria
Sa fiti santoase si sa aveti muuulte bucurii!!!
Va pupacim cu drag

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sanate si Mariei !
Roller - tinem pumnii sa nu iasa nici o buba

Intrebare; ai vostri copii vor sa va dea pupici pe gura ??? Giulia insista tare mult, doar ca io nu concep asa ceva.

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

uoooi, ma albiti cu vorbaretii vostri, m`ac la para/pshico/pupu

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Daria, Vicu pupa pe guritza, dar nu pe toata lumea :)) Da' io'l pup mai dihai, ca asa's io.

Carmen, care vorbaretzi? Pentru Vicu inca am nevoie de dictionar Vicu-roman.

gata pauza, plec la munci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

LA MULTI ANI BIANCA !!!
LA MULTI ANI MARIA !!!! MULTA SANATATE !!!!
pupici si tie Ioana ..sa treca repede perioada asta !!!
Carmencita ...ia-ma si pe mine la psiho/pupu ..ca si eu imi doresc sa inceapa sa vorbeasca mai repede
Daria , si Pufulescu ne pupa pe gura ...dar ne mai ferim noi cand suntem pe faza

fetele , voi ce picaturi folositi pentru nasuc mucios ? Ca Vibrocilul parca nu are nici un efect ...
pupici si o zi faina
am treaba multa si nu am chef

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua si bine v-am gasit ca tare mult mi-ati lipsit zilele astea!!

Am "scapat" o gramada de sarbatoriti, dar, chiar daca felicitarile mele vin mai tirziu, sunt la fel de sincere - asa ca LA MULTI ANI pentru: Tudor Codrin, Maria Alexandra, Alexander Anthony, Tessa, Bianca Adelina si Maria Raluca! sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!!!

Eu am fost numai pe fuga de cind m-am intors de la Constanta - am avut de filmat 3 noi spoturi, am alergat cu sora mea la spital pentru ca din nefericire, a pierdut sarcina, in plus simbata seara am fost la nunta, apoi luni si marti la un training...azi ziceam ca imi trag sufletul, dar uite ca pina acum citeva minute nu mi-am vazut capul de treaba...
La nunta a fost ok, chiar daca simbata a plouat mai toata ziua - au avut noroc ca atunci cind au ajuns la biserica se oprise ploaia, asa ca nu au avut parte de fotografii cu umbrele in fundal... Piticotul meu a fost un frumos, toata lumea l-a admirat, iar mie, evident, mai ca nu-mi pleznea inima de mindrie! Ca sa ma laud si la voi, am pus deja pozele AICI daca vreti sa le vedeti!
In weekend am fost si i-am luat si rezultatul la analize - toate au iesit ok cu exceptia fieritina 26.04 fata de valorile normale 30-400 si monocite 12.3% fata de valoarea normala care ar fi trebuit sa fie mai mica de 10% (in valoare absoluta monocitele sunt in limitele normale, adica sub 1) - aveti idee ce inseamna asta?? Abia vineri dimineata ma duc la pediatra sa mi le interpreteze...
Am pus la punct si ultimele detalii pentru sarbatorirea de simbata, sper sa avem parte de vreme frumoasa ca sa se distreze copii in curte si nu in interior ca ar fi pacat!
Cam asta ar fi romanul meu...va pup pe toate si ma duc sa citesc din urma!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

La Multi ani Maria!
La multi ani Bianca!
Sa cresteti mari si frumoase si sanatoase!

Ioana, nu-mi vine sa cred, convulsii la 38,5 si si cu tratament! Si Tudor a avut febra zilele astea, cred ca a avut si peste 39, si am stat tot cu frica de convulsii. Si cum s-a manifestat? Cred ca v-ati speriat ingrozitor. Despre spital, ce sa mai zic, eu doar atat imi doresc, sa nu ajung vreodata cu copilul pe acolo! la noi in Sibiu mai e si alta faza, ca nu te prea lasa sa stai cu copilul in spital. Nici nu vreau sa ma gandesc. Sanatate multa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo - vazut si admirat una bucata mamica faina-faina si un Stefanut tare frumos si elegant si cuminte

Mitzura - subscriu si io la faza cu spit.de copii ... si la noi la fel ... Doamne fereste sa ajungem vreodata pe`acolo ...

Sanatate tuturor bolnaviorilor !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mey, ce cavaler frumushel! imi pare rau pentru sora ta, data viitoare o sa fie bine

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Maria!
Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!
Ioana, sa va traiasca printesa...sanatate multa si sper sa va treaca raceala repede!
Cred ca ai tras o spaima...

La multi ani Bianca!

Carmen, la multi ani fericiti alaturi de sotul tau si de tzucurei! Sa fiti sanatosi!
Io mai cu intarziere, ca datu' pe DC e zilele astea un lux...:)

Mitzu...si eu eram p'aici in noiembrie 2003...ce repede trece timpul...Marcelle era si ea aproape zilnic...:)...Gasca mica dar la fel de vesela!
Sper sa te ajung din urma cat mai curand...

Adema, va uram si voua sa nu se mai repete si sa va reparati de tot cat mai curand!

Gabi, imi pare rau pentru sora ta...Sanatate multa de la noi!

Speel, 34 de grade!? Uau! Cred ca e frumos in excursie cu cortul...:)))

Io laudai ieri Botoshu'...dupa ce am trimis mesajul am auzit-o urland si mi-a vomat in brate...S-a repetat episodul cu familia (in forma restransa) in kilotzi...eu stergand la vome, cupilu' urland ca de ce l-am murdarit...
Domnu; Tati a raportat ca vremea e superba la mare...turistii cam lipsesc!...
Mai in amanunt nu am apucat sa vad...Pupam toata gasca, cu mic cu mare si uram sanatate la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput