Mamici de sept-oct 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Itzy super draguta nasa am vazut!Tare bine iti sta cu burtica!

Inni ce-ai facut la dr?????

Adina nu te mai gandi la ce e mai rau!De data asta va fi bine!Trebuie sa fie bine!

Merg si eu in pat!
Noapte buna si vise placute sa aveti!

Pupici!

Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am vorbit si eu cu medicul la ultima consultatie si a zis ca daca vreau imi face epidurala.
La prima nastere am stat 15 ore in travaliu, contractii foarte dese si dilatatie nimic, asa ca mi-e tare frica sa nu mai trec o data prin chinurile alea, sunt groaznice.
L-am intrebat ce parere are despre cezariana, ii zisesem ca poate vreau cezariana si mi-a zis ca voi fi dezamagita...mai ales ca am nascut o data normal.
Aramona, am citit si eu cu atentie ce ai scris, sunt foarte interesata de subiect si mi s-a parut tare "simplu", adica optimist mesajul tau.

Alina (30+) & Dragos (11.04.2002) pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

buna burticutze!!! doamne dar ce mult si repede scrieti ca nu fac fata sa citesc tot. ametesc.... acum e o pagina in minutul urmator sunt 10... oricum ma bucur ca burticile si mai ales bebitii sunt ok. am citit mai devreme despre contractii. unele dintre voi aveti. cum imi dau seama de ele? acelea "false" sau cum se numesc ele.

29+

nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare burtici!!!
Ma inscriu si eu Mexxa alaturi de tine..azi am avut o zi aiurea...desi am dormit pana la 10 m-am trezit obosita ,ametita..am mai patit odata acum cateva saptamani..si am ajuns la concluzia ca sunt meteodependenta si cand e presiunea atmosferica mai mare afara ma simt mai rau...ca altfel nu stiu de ce...am mancat,odihnita sunt...si ca sa nu fie totul asa simplu am plecat cu sotul pana la banca sa semnam niste acte..si mi s-a facut si mai rau..si el ma tragea dupa el...imi tot zicea pe aici..iar eu coteam stanga ,dreapta dupa cum vedeam un scaun..pana la urma mi-am mai revenit chiar am reusit sa fac si cateva cumparaturi...dar ..per ansamblu nu mi-a fost prea bine...plus ca toata ziua cred ca am avut contractii din alea nedureroase..presupun ca din alea sunt...dar si eu patesc la fel,simt un "pietroi"si presiune jos in abdomenul inferior,fara dureri..pp.ca sunt contractii.
Eu optez pentru epidurala pe principiu daca s-a inventat asa ceva de ce sa nu uzam de ea?de ce sa suferim cand putem sa trecem mai usor peste durere?iar problema cu forcepsul..cred ca se mai intampla..dar si la nasterile naturale fara epidurale se mai intampla...
Mexxa am vazut patut din lemn undeva vis-a-vis de Siraj dar acum cateva luni bune la un magazin de mobila...eu o sa vreau patut usor de impachetat s-ar putea sa merg in primele luni acasa la mama si mi-ar fi mai usor daca as putea lua patutul cu mine.Daca ai vazut ceva interesant in oras scrie-mi si mie sau da-mi PM ,cum preferi.Multumesc.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mexxaaaaaaaaaaaaaa..........nu mai scrie cu verdele ala ca nu am putut citi mesaju'

Am fost. Am asteptat o ora...aoleu am uitat... fetele care au intrebat de mine....asa...revin...deci am stat o ora pana mi-a venit randul, iar in ora asta au venit 2 paciente care au aflat acolo ca medicii la care aveau programare nu mai lucrau la sanadorul din Decebal ci la cel din Piata Victoriei. Bineinteles ca s-a iscat scandal pt. ca nu le anuntase nimeni. Inca o data mi s-a intarit convingerea ca alea nu stiu pe ce lume traiesc. Dar degeaba le faceau scandal lor...la urechea conducerii nu mai ajungea nimic...ele oricum isi luau apararea una-alteia.

Bebe e bine, are 1.570 kg, lungimea...habar n-am..vad ca Herghelegiu nu comunica asta...m-am tot uitat pe poze la masuratori dar nu vad nimic, numai daca adun eu toate oasele..poate...sa-mi iasa o lungime aprximativa.

Placenta grad 2.

150 batai/min

Colul nu mi l-a putut masura...hi hi hi...am zis eu ca pana la urma mi-l tin in mana.....scrie "imposibil de evaluat craniul fiind in contact intim cu peretii". Acuma ...ma gandesc ca poate bebe impingea si distorsiona lungimea ...habar n-am.

Si cam atat. Dar tot pe fuga le-a masurat pe toate ca bebe a mea era vadit deranjata de aparat si se misca ca un peste pe uscat.

Ecografia a fost 2D pt. ca 3D nu se mai vede bine la etatea noastra..cica pana la maxim 28 sapt se vede frumos.
Dar cu toate astea mi-a facut si 2 pozici...asa..pt. sufletul meu, si nu am platit 3D ci 2D. Pozele nu sunt cine stie ce..intr-adevar s-a cam chinuit sa-i scoata o fatza mai umana.

Auziti...bebelica mea pare tare uratica....mai uratica acum , ca la 21 sapt. ... Dar se face ea mistoaca....

Am vz ca v-ati galcevit putin...pai e mumos ???...

Nu e...si sa nu va suparati pe mine, dar intr-adevar cand cineva posteaza pt. ceilalti...(nu ca spune "azi ma simt bine...acum ies la cumparaturi") si nu e luat in seama e cam nasol. Mi se pare ca si Gripo a cam patit din-astea (inclusiv de la mine...ca am confundat-o).

Iar cu epidurala asta..terminati cu forcepsul ca n-o sa ajunga nimeni acolo....anestezie epidurala se face de cel putin 7-8 ani la noi...ca unele dintre noi auzim taman acum de ea...asta e altceva.
Doctorii sunt familiarizati cu asta. Numai ca...unii o refuza...ca sa nu poarte intr-un fel responsabilitatea si pe umerii lor...."lasa sa munceasca numai mama-sa"....Eu de parerea asta sunt.

Personal, nu prefer sa sufar, sa innebunesc de durere...ca vezi Doamne "asta mi-ar fi menirea de femeie"..bull shit..mai ales daca-mi sta in putere sa aleg varianta.Nu-mi ridica nimeni statuie ca am nascut eu ca strabunica.
Daca nu va fi sa fie..asta e...indur..dar macar stiu ca am incercat.
Copilul nu dupa asta te va aprecia, daca suferi tu la nastere sau nu.Nici macar sotul.Nici parintii..nici nimeni.Si nu o sa se ajunga la nici un forceps daca se asculta de medic in momentele alea.

Dar optiunea e la latitudinea fiecareia.

Ah ce-as vrea sa nasca si barbatii....

Acum ma duc la culcarica, cred ca va tr sa stau mai mult in pat..ca vad ca bebele meu e in contact strans cu peretii uterini si cu colul...si vad ca si placenta cam da semne....sa o duc pana la 36 sapt....si dupa aia sa stau fara grija...

VA PUP PE TOATE..
Noapte buna burtici...si sa nu va suparati pe cele spuse mai sus...
Sunt parerile mele personale.

Va pup inca o data...nu va mai certati ca nu rezolvati nimic, ba din contra...acum tr sa fim mai atente una cu alta..ca ati vz cat de repede se isca razboiul...hormonicii bata-i vina.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna seara, burtici!

Am si eu o mica sugestie, o idee care mi-a venit citind ultimele pagini. Intai astept parerile voastre si apoi ma gandesc s-o rog pe Pufymic sa puna in practica ideea mea, daca va trece de "scrutin". Ma gandeam ca pe masura ce timpul trece si ne apropiem de momentul nasterii incepem sa ne gandim la cum va fi si totodata la cum a fost pentru alte mamici. Ideea este urmatoarea: sa facem un link pe prima pagina cu povestea nasterilor celorlalte mamici din grupul nostru (si nu numai, cum credeti) si de-acolo sa-si caute fiecare ce-o intereseaza, adica nastere normala, cu/fara epidurala, cezariana, etc. Imi amintesc ca am citit despre clipele nasterii povestite de Nicolstoy, Pufymic, Adameasca, Aramona, Roxanae etc si fiecare poveste m-a impresionat. Din pacate nu mai stiu la ce capitol si pagina erau postate fiecare dintre ele, pentru ca mi-ar placea sa recitesc.
Fetelor, ce ziceti, ar trebui creat un asemenea link pe prima pagina sau e inutil?

Noapte buna tuturor!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 25 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna seara burticute,
Buna idee MamaLili si mie i-mi place sa citesc povesti ale nasterilor, ma impresioneaza la maxim.....iar cand vor fi ale noastre va fi super...
Ieri am fost la Bucuresti fetelor, pt reanoirea vizei sotului care pleaca vineri pt 2 luni, maine venim iar pentru ridicare pasaport...am vizitat show-room la Babycomfort pentru carucioare, nu aveau nimic interesant dar ziceau ca vor primi marfa, aveau o gramada de patuturi si accesorii iar preturile rezonabile...am adresa daca va intereseaza...am fost si in Unirea dar carucioare nu am gasit frumoase...unde sunt galeriile Cora? poate dam o fuga maine dupa ce luam pasaportul...la mare nu am mai mers deoarece am vazut la stiri ca marea e super agitata si eu mai mult pentru a sta in apa mergeam asa ca ne-am intors frumos acasa...
Bb Lukas fortosul se misca inca "frumos" adica mai da el un piciorus la vezica dar nedureros si e un dulce azi cred ca i-am vazut un picior mai in relief mai jos de burtica...inca nu s-a intors(confirmare si la eco)...In rest va pup si sa ne auzim cu bine

Silvia29+
Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Buna gravidute.
Toata ziua nu mi-a mers net-ul;asa ca acum am intrat repede sa va spun ca azi am fost sa fac ceva cumparaturi pentru bebe si la Z au reduceri la toate produsele de 50%;maine e ultima zi de reduceri.Eu i-am luat o gramada de lucrusoare de acolo si sunt atat de frumoase...Asa ca daca mai aveti de gand sa faceti cumparaturi va sfatuiesc sa mergeti acolo.

Sa auzim numai de bine.
29+sau poate ???
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata burtici. sa speram ca zi e o zi mai buna ca cea de ieri

cri19Magazinul Z este cel de pe Muncii - Mihai Bravu( sau aproximativ pe acolo).Stiam ca acolo era odata.

SusaCora este la iesirea din Pantelimon ( cum te duci spre mare pe drumul vechi nu pe autostrada)dar sincer nu stiu daca gasesti cine stie ce carucioare.Mai bine incerci in magazinul Bucur Obor. Acum depinde ce anume vrei.

inniFelicitari pt bb.Cum sa fie uritica bebelina.E frumoasa Eu nu am facut decit eco 2 D, asa ca nu am vazut-o pe bb niciodata prea bine sa vad cit de frumusica esteDar se face ea mare.

Pupici
Monica 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Hellooooo nu s-a trezit nimeni!!!!!!!!!DESTEPTAREA

Monica 31 sapt

Mergi la inceput