Mamici de sept-oct 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Eu m-am trezit, dupa o noapte de arsuri la stomac de la un ardei umplut. Aseara mi s-a intatit uterul, s-a facut ca o minge de fotbal, e normal? dupa care s-a muiat la loc.
O fi de la ardei?
Imi plac la nebunie dar ma ard de ma rup. Sper sa ma invat minte sa nu mai mananc deloc ardei.
Ieri am fost dupa patuturi, nu ma pot hotari, initial mi-am dorit pentru bebelusa mea unul din lemn dar unul bun este cam scump, oare merita sa dau atatia bani pe un patut?
E cineva care a avut patut potrabil? Mi se par cam subrede...dar mai accesibile ca pret.
Poate pana la urma o sa-i iau unul portabil....cred.
Inca nu sunt hotarata.

25+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi la toate gravidutele...
iaca imi fac si eu prezenta dupa o zi de pauza. Deci, ieri am fost la medic si totul e bine cu bebita noastra. Desi sunt la 28 saptamani, ea e mai mare, de 29 sapt. asa ne-a zis medicul, pupe-o mama pe ea. Colul e inchis, placenta de gr.1, deci e bine Medicul mi-a zis sa-mi iau tensiunea din 10 in 10 zile cel putin, ca nu cumva sa creasca, momentan e buna. Dupa ce am iesit de la medic am fost la niste prieteni si abia pe la 12 azi-noapte am ajuns acasa, deci o sa ma iertati voi ca nu am scris ieri.
Fug sa citesc ce ati mai povestit voi ieri si revin.
pupici !!!!

27+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neatza burtici!!!

Ramomar si Inni felicitari pt vestile bune de la echo. Eu azi ma duc la Iosup sa vad efectele lasate de cazatura pe scari ...

Mamilili si eu sunt de acord cu propunerea ta mai ales ca acum ni se apropie momentul vertiginos...

Pufymic

Susa unde este show-room Babycomfort? ca eu nu am vazut decat prin magazine produsele lor. Magazinele Z sunt si in Unirii la ultimul etaj, si in Platza Mall, Carrefour orhideea, si Parca Carrefour Feeria din Baneasa

Azi-noapte bebelina noastra parca era pe arcuri, nu mi s-a mai intamplat sa tzopaie asa dadea in toate directiile continuu. M-am leganat de pe o parte pe alta , si cred ca a luat-o ameteala si o fi adormit. Ca ma prapadeam de ras cu sotul meu la 3 noaptea in loc sa dormim si noi ca oamenii.

Eu la 12 saptamani mi-am schimbat dr ginecolog. Si de la prima intalnire i-am spus ferm asa: Eu vreau sa nasc natural cu epidurala, dar daca e nevoie ...facem cezariana, cum e mai bine pt bebe. Insa, va rog sa imi faceti o operatie fff mica si estetica ca sa nu mi se vada la mare, la plaja din slip.

Dr se uita la mine si la sot, zambeste si imi spune: Facem cum vrei tu numai ca operatia trebuie sa fie macar de 10 cm ca altfel nu pot scoate capul copilului

va pup si va doresc o zi buna

Itzy-Bitzy
29+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!
Io iar m-am trezit cu tensiunea mare, 15 jumate cu 8. Ma mai duc la pranz acasa sa o verific iar, ideea este ca am obs ca de regula dimineata am cele mai mari valori, peste zi scade. Om vedea.
MamaLili, povesti despre nastere is o groaza pe forum, eu in 3 ani jumate de cand bantui pe aici nu cred ca mi-au scapat prea multe... La Nasterea unei stele, se pot cauta chiar si cele arhivate. Is frumoase.
Susa, am uitat sa-ti zic ca te urmez indeaproape in topul kg puse in plus in sarcina asta. Si nu am chef sa ma bag la concurs cu tine. Pleaca sotul si ramai singurica?
Lyana, s-a tot discutat despre patuturi, ca de obicei parerile sunt impartite. Gasesti pe la Printii intreaba diverse topicuri, si la noi s-a mai discutat. Ideea este ca parerile sunt jumi-juma la capitolul asta. Noi avem unul de lemn pe care Luk il foloseste de aproape 3 ani si e in stare impecabila, si avem si unul de fash care mi s-a parut cam subred, dar ne-a fost relativ util ptr concedii si deplasari.
Mexxa, please, schimba culoarea aia verde, ca se citeste cu greu.
Alina, cica a doua nastere e mai rapida decat prima, asa ca io zic ca nu o sa mai stai sa te chinui 15 ore in travaliu. Poate se injumatateste macar timpul de chin.

N-am nici un chef, dar tre sa ma apuc de treaba pe la birou... Si am multa...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata burtici!

Eu sunt suparata ca nu l-am simtit pe bb azi....ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum....de obicei la 6-7 incepe cu suturile....pana acum vad ca slaba miscare...
Sper sa fie paranoia mea de gravida doar....

MamiLili vezi ca unele fete au povestea nasterii in semnatura...sau la nasterea unei stele cum ziceau si celelalte fete, gasesti o gramada de povesti...

Inni, Ramomar ma bucur ca e totul bine cu voi si cu piticii!Poze de la eco ne aratati si noua?

Ma duc sa-i dau sa pape la Alesio si revin!

Pupici!

Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Pufy, sa stii ca si fi-mea a fost puturoasa rau o zi jumate, mai ca intrasem la banuieli. Misca numai daca ma asezam in niste poztii care stiam eu ca o enerveaza. De ieri si-a revenit insa.

_
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

acum am reusit sa citesc aproape tot, deci:
eli draga tare nasoala faza cu paucii. Dupa cum ti-au spus si alte fete, eu zic sa te duci cu papucii tai intr-o punguta si asa o scapi de tot felul de ciupercute sau cine stie ce mai poti lua din ei
aramona nu-mi vine sa cred ca ai patit si cu piciorul. Sper sa treaca cat mai repede, sa nu te doara si sa nu se mai lege si alte "minunatii" de tine. Cred ca-ti ajung!. Mi-a placut mult povestea nasterii Maysei. Plina de optimism, ca de obicei!
monique_new sa-ti treaca supararea! vad ca a-ti avut o mica disputa pe aici, dar toate trec si e bine cand se termina cu bine...
tanima_i tinem pumnii sa te mai lase contractiile si sa nu mai vizitezi spitalele pana se hotareste bebe sa vina, chiar daca tie iti place in spital . Sunt de acord cu tine: toate trebuie sa ajungem la 38-40 saptamani, chiar daca unii bebici sunt mai nerabdatori!
pufymic, cri si itzy-bitzy ca ati intrebat de mine!
Sephora exact ca tine patesc si eu cu burtica, se intepeneste, dar pt putin timp si parca ma si doare putin. Am intrebat si eu fetele daca e contractie, nu mi-au raspuns, dar acuma stiu ca e pentru ca ieri am intrebat medicul si a zis ca da, dar atata timp cat trece daca ma intind si nu persista vreo durere o lasam asa. Deci sa speram ca nu vor fi din alea dureroase ce vor necesita tratament.
itzytare frumoasa nasica ai fost! si rochita e superrr
pufymic nu te nelinisti ca nu s-a trezit inca bebe. Si eu patesc exact la fel. De exemplu aseara ma bombarda cu lovituri de nu am putut sa adorm pana la 1 noaptea, ceea ce nu mi s-a mai intamplat sa nu pot sa adorm de la loviturile ei, iar alatadata e asa de finuta ca trebuie sa fiu atenta ca sa imi dau seama daca bebe a sutat. Noi am vrea sa-mi simtim non-stop , dar mai trebuie sa doarma si ei saracutii.
roxanae tare mult m-a impresionat si povestea nasterii tale.. Dar la 34 de saptamani inca mai sunt emotii daca bebe v-a supravietui? eu stiam ca dupa 30 saptamani nu mai sunt emotii din astea, dar probabil depinde de fiecare bebe, unii sunt mai grasunei, altii mai firavi. D-zeu sa-i ajute pe toti sa creasca mari si voinici!
roxana01 bine ai revenit si ma bucur ca totul este ok cu tine si cu bebe!
pupic pe toata lumea, chiar daca sigur nu am raspuns la toate burticile

27+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

'Neata burtici!!!
Ieri am avut tare multa treaba:sa bananai prin oras sa-i cumpar cadou lui tati pt. ca azi e ziua lui;a facut 35 de ani ,manca-l-as eu pe el de baiat frumos (daca nu ma credeti,uitati-va la pozele cu tatici ).Sesiunea de cumparaturi s-a finalizat astfel:doua costumase,trei pulovarase,doua perechi de pantalonasi,doua pijamalute,14 body-uri(pt. diverse luni-1,3,6,12 luni),trei caciulite,patru perechi de sosetele,un prosopel de baie,o pereche de pantofiori si o jucarie muzicala,toate evident pt. bebe ,iar pentru sarbatorit un patratel magnetic(care se pune pe frigider de ex.) cu mesajul:"daca toti taticii din lume mi-ar intinde mana,numai pe a ta as lua-o" si e o poza cu o manuta de bebe care se tine de degetul unei maini de barbat.Ca sa vedeti cum am devenit:pt. bebe am cheltuit cam 5 mil.,iar pentru tati o suta de mii .Dar a fost si el asa incantat de cumparaturile pt. bebe,incat nici gand sa se supere ca de ziua lui bebe primeste adevaratele cadouri.
Mai fetelor,eu nu stiu ce-o sa ma fac:cand m-am vazut in magazinele cu hainute de bebe parca a dat strechea in mine,as fi cumparat TOT.Acum am luat "asa putine" pt ca a trebuit sa aleg hainute neutre,care sa se potriveasca si la fetita si la baietel,dar dupa ce o sa stiu sigur ce e cred ca va fi jale...si inca nici nu m-a luat de nevasta ;pai dupa ce-o sa vada bietul om cat de repede dispare bugetul,s-ar putea sa nici nu ma mai ia vreodata.

Ajutati-ma si pe mine cu un sfat,daca va pricepeti:sufar de insomnie,dar la modul cel mai nasol.Nu mai dorm nici macar o ora pe noapte;de ex. azi m-am culcat la 6 dimineata,ca pana atunci am avut niste arsuri de nu puteam sa stau culcata,si cred ca am dormit pana pe la 8,iar de atunci nimic.Pic de somn,dar nu pot sa adorm si deja ma simt cam rau de la atata lipsa de somn.Dupa pranz mai reusesc sa dorm vreo 2 ore.Cand o sa ajung la dr. o sa-l intreb si pe el ce sa fac,dar pana atunci poate aveti voi vreo idee salvatoare.
Atat despre mine azi,ca v-am facut deja capul mare.O sa incep un nou mesaj in care sa va zic la fiecare ce am de zis.

Sa auzim numai de bine.
29+sau poate ???
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Cri, nu e solutie salvatoare, dar in caz de forta majora poti sa iei vreun somnifer. In treaba si tu medicul, ca nu e chiar ok sa stai nedormita multe nopti. Mie imi zisese ginecologul meu sa iau ceva cand nu-mi scadea tensiunea sub nici o forma, dar nu mai stiu ce, ca n-am luat: distonocalm, diazepam, ceva.

_
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cri LA MULTI ANI lui tati de bb!!!!Sa va iubiti si sa fiti fericiti alaturi de bb mic!

Pupici!

Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput