Mamici de sept-oct 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna burticute!

Inni, Ramomar va felicit pentru vestile bune de la eco

Putzuruca pai la 32 de saptamani nu avem 8 luni? Cel putin eu asa stiu.

Mephala, Ignatica voi ce mai ziceti? Sper ca sunteti bine

Cri incearca sa te plimbi seara pe afara inainte de culcare si bea o cana de lapte cald in care pui o lingurita de miere. Sau asculta ceva muzica de relaxare. La mine ajuta, mai ales muzica. Tare ma linisteste.

Eu iar trebuie sa-mi schimb sutienele, ca ma strang. In 2 saptamani fundul uterului a mai crescut cu 3cm. Mai burtici voi aveti bufeuri de caldura , ca eu de cand am trecut in trim. III simt aceste bufeuri.?

Pupici,

Vauva 32+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Vauva, mie mi-e cald de cand am ramas gravida. Pe cuvant. Si cum eu il imbrac pe fi-miu ca pe mine, am avut surpriza ca pe strada lui sa ii fie frig mititelul si io sa mor de cald.
Cri, la multi ani lui tati!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Neata burtici !

Am pus si eu poze pe mailul comun cu bebelica mea...arata ca o babuta bucalata. Vedeti ca nasucu nu e asa mare...dar din cauza placentei si a peretilor uterini si a faptului ca e poza 3D la 31 sapt... a iesit asa uratel...oooofff.

Va pup...

LA MULTI ANI CRI PT. RACUSOR...!!!

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Si eu am bufeuri....si cand am asa...arat cam ca mama cand intrase la menopauza...ma ud din cap..pana-n talpi..

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Cri: LA MULTI ANI PENTRU TATI DE BEBE! Sa aveti o viata plina de bucurii, santate, numai impliniri si tot ce va doriti voi! , iar cel mic sa poarte sanatos toate lucrusoarele pe care le cumpara mami. Si eu am achizitionat cateva, dar abia astept sa ies iar la cumparaturi pentru ingerasul mic. Cat despre cheltuieli cri, eu chiar nu ma mai pot opri. Tot timpul am fost o "stricacioasa de bani" cum ma alinta sotul, dar acum sunt si mai si...
Vauva , eu inca nu ma confrunt cu bufeurile.

27+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Cri LA MULTI ANI sotului tau!
Hai mai Inni ca e frumushica bebelina! Serios, fara false complimente. Sincer-sicer eu nu prea inteleg de ce lauda lumea echo 3D, mie mi se pare ca adesea bebe se vede uratzel rau de tot (mai ales cand se face investigatia mai devreme). Dar de data asta se vede chiar frumos si fetita e draguta, nu pricep ce nu-ti convine. Oricum, cu toate obiectiile mele si in pofida pretului, n-o sa rezist tentatie si-o sa fac si eu o tridimensionala peste vreo 2 saptamani.
Dar Mephala pe unde-o fi? A spus cumva ca pleaca in vacanta? Mephala , sper ca sunteti bine, tu, Iustin si BB!

Eloise 25 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lyana ce-ai simtit tu ieri--- cand s-a intarit burtica asemeni unei mingi--- a fost o contractie cu siguranta, daca era nedureroasa a fost vorba de celebrele Braxton-Hicks, contractii pregatitoare care pot aparea in mod normal in a 2-a jumatate a sarcinii. Noi le percepem mai ales cand stam relaxate in pat, seara de exemplu. Si da, e posibil ca mancarea condimentata, iute, sa induca sau sa agraveze contractiile. Dar cele B-H in mod normal nu sunt un motiv de ingrijorare (mai ales daca nu apar la intervale regulate de mai multe ori intr-o ora)

Eloise 25+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Asa cum v-am promis:
ELI sunt cred ca ft. neplacute exemele astea;eu nu stiam ca asa se procedeaza acolo?!chiar si in restaurant tre' sa iei papucii lor?!Asa cum ti-au zis si fetele,mai bine plimba-te cu papuceii tai in gentuta.Sper sa-ti treaca repede.
ELOISE patesc si la tine cum am patit si la MINI ME,mi-am notat doar analize,asa ca nu mai stiu daca d'abia ai donat sange sau ai venit cu rezultatele;asa ca:
-bafta la analize
sau
-ma bucur ca ti-au iesit bine(ca daca nu era asa sigur tineam minte)
De maica...se pare ca e tare reala treaba cu "memorie de gravida".
LYANA nu e mica bebelina ta (vezi ca ai pe prima pag. link cu masuratori bebe),bebeii nostrii sunt cam mari .In legatura cu patutul,eu am optat pt. patut de lemn care apoi se modifica in pat copil(tineret);inca nu l-am cumparat,dar la asta ne-am hotarat.Si marea majoritate a mamicilor de aici tot asta au recomandat (a mai fost o data discutia despre patuturi) si prietenele care le-am intrebat la fel m-au sfatuit.Cel de plasa(panza sau ce-o fi) nu e practic decat putin timp pt. ca bebe nu are de ce sa se tina (ajute) ca sa se ridice in fundulet sau picioare,plus ca cele de lemn sunt si mult mai rezistente,iar daca vrei sa urmeze bebe doi sau chiar si trei,patutul va fi o cheltuiala care nu va trebui s-o mai repeti.
ARAMONA acum deja imi pare rau ca am zis ca o belea nu vine niciodata singura;poate daca nu cobeam si eu scapai de buba nr. 3 (dar stii ca trei e nr. magic, ca-n povesti).Sa speram ca asta a fost ultima in serie si ca o sa-ti treaca repejor. Dar eu cred ca nu stiai cum sa faci sa-ti iei niste zile de concediu cu 100% si ai gasit taman asta,smechero!In legatura cu cealalta poveste,te sustin din plin;de o gramajoara de ori m-am omorat sa scriu si sa explic cum stiam eu mai bine si parca postam in neant,ca aceeasi intrebare se punea in continuare,fara a se comenta in vreun fel ce ma "chinuisem" eu sa raspund.Si daca tot ai trecut prin asta,cred ca stii si ce riscuri presupune...asa ca zi-mi si mie;eu am mai scris ca sunt cam panicata sa nu-mi vare cateterul pe langa si sa nimereasca cine stie ce nerv sau mai stiu eu ce alta belea.O sa vorbesc si cu dr. sa vad ce si cum imi zice si o sa merg pe mana lui,ca am deplina incredere in el.
TANIMA saracuta de tine ce rau tre' sa te plictisesti acasa,daca zici ca ti-a placut la spital.Dar cat de dragut ar fi fost eu iti urez sa mai intri in spital d'abia pe la 39-40 de sapt. ca sa nasti.
VAUVA felicitari ca ai ajuns cu bine in 8 luni.Si eu cred ca o sa fii printre primele de pe lista de mamici; abia astept sa incepem sa scriem si listuta asta.
ALESSIA cred ca de data asta ne-ai intrecut pe toate panicoasele d'aici;cum sa moara bebe de la o raceala?...pai cam toate am fost racite pana acum;daca ar fi cel mai mic sambure de adevar in treaba asta s-ar starni o isterie generala aici.Fata aia sigur a avut alte probleme si raceala doar a coincis,parerea mea.
ROXANA 01 bine ai revenit,fata draga;cred ca ai citit ca mai aveam putin si puneam mana pe telefon sa vad ce faci.Chiar asa,daca mai ai tentative sa lipsesti perioade asa lungi,te deranjeaza daca te sun sa vad ce faci?Daca te-ai apucat sa citesti din urma inseamna ca ai vazut parerea mea despre nastere,asa ca nu ma mai repet.Acu' ai aparut tu si a disparut FLORICIKA...mai fetelor nu stiti ca nu e bine sa tineti in suspans o femeie gravida;si mot peste toate ...KAATTTIIIIAAAAA e plecata la mamica ei si cred ca e tare bine acolo,ca vad ca nu mai are de gand sa se intoarca.Noroc ca ITZI-BITZI nu s-a evaporat decat vreo doua zile,ca altfel nu stiu ce ma mai faceam
LEXI vacanta placuta si aveti grija cum conduceti.
RAMOMAR felicitari pt vestile bune de la eco;sper s-o tinem tot asa,toate doar cu bebei sanatosi si bine dezvoltati.
ITZY-BITZY ca de obicei ai reusit sa ma binedispui cu povestioara ta.Ai fost o nasica tare frumusica.Bafta la eco!
MONIQUE NEW pe langa locatiile care ti le-au spus fetele,magazin Z mai e si in MALL VITAN.

Imi repet indemnul de azi noapte:mergeti la magazinele Z azi,daca aveti timp si bani de cheltuit,e ultima zi de reduceri si au niste hainute mortale,iar cu 50% reduse chiar nu mai sunt scumpe.Si zau ca nu sunt actionara la ei .

Sa auzim numai de bine.
29+sau poate ???
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna dimineata! Nu am mai scris de mult, dar va citesc in fiecare zi. Noi am fost ieri la doctor si suntem bine, bebele creste, este mare si totul este OK. Am fost ieri la dr. cu Vlad, fiul cel mic si m-a distrat ca i-a zis lui doctor ca el vrea fetita nu vrea baiat, asa dragut a fost, dar i-am explicat ca nu depinde de noi.
In rest sunt bine, incep sa iau proportii tot mai mari, nu imi este inca foarte greu, dar greul acum incepe si mai ales ca de dimineata pana seara nu apuc sa-mi intind putin picioarele, dar asta este, mai putin si ma scap de burta.
Pufymic cum este cu bebele? A miscat mai mult? Pai tu, care esti la al doilea bebe te panichezi? Te rog frumos cand ai timp sa-mi schimbi la medic numele, acum merg la altul, se numeste Gluhovski. Nu este urgenta, doar daca ai timp. Multumesc frumos.
Va doresc multa, multa sanatate!
Pupici!!!!!!!!!!!!111

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Eloise multumesc mult pentru sfat, esti printre putinele care imi raspund.
Gata cu ardeii umpluti, nu mai mananc.
In schimb am de vre-o 2 saptamani o predilectie pentru amandine (mai ales cele din cora sau carffour).
Cri la multi ani pentru tati al vostru, frumos cadou. Unde ti-ai facut cumparaturile pt bebe?
Si eu care ziceam ca am luat multe lucrusoare....
Azi mai e reducere la Z? Cam ce preturi au pe acolo? pe unde au magazine, au cumva si in Unirii sau in Mall (astea sunt mai aproape de mine)?
Inca ma framant cu problema patutului, care din cele 2 tipuri e mai bun oare?

25+ Teodora

Mergi la inceput