Mamici de sept-oct 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Aramonapace.
Chiar nu am chef de nici o cearta mai repede imi vine sa pling. Dupa ce ca m-a durut spatele la prinz de nu mai stiam de mine , m-am deranjat la stomac de beau numai ceaiuri, m-am mai certat acum si cu administratorul si toata comisia din bloc.

Cred ca zi e marti ( nu sint superstitioasa) si nu a fost o zi tocmai buna.

Monica 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bre, io cred ca nu s-a certat nimeni p-aci, ci cred ca doar ati polemizat.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Aramaona,Putzuruca,Monica,Lyana si nu va suparati, hormonii sunt de vina bata-i vina.

Adinazot eu am mai scris despre cum am nascut- dar iata pe scurt povestea mea.La 34 de saptamani noi tocmai ne mutasem in casa noua,(pana atunci am stat la socrii) si eu curajoasa m-am apucat de aranjat si bineinteles le-am dichisit asa de bine ca mi s-a rupt apa.Nu a fost o sarcina usoara aveam hipoglicemie, nu prea ma tineam pe picioare si eram si in ultimul an la prima facultate si primul an la a doua.Cred ca stresul,( nu prea ma intelegeam pe atunci cu soacra), oboseala au contribuit la asta.Mi s-a rupt apa pe la doua noaptea am fugit la spital si acolo mi s-a spus ca nu sunt de nascut.Doctora la care eram nu a binevoit sa vina, iar cand a venit ma trimitea acasa spunand ca nu sunt de nascut.Nu aveam dureri dar eu simteam ca trebuie sa nasc mai ales ca incepusem sa pierd si sange.Le- am spus ca eu nu plec acasa pana nu ma vede si alt doctor.
Asa am ajuns printr-o relatie la alta doctorita care atunci cand m-a vazut m-a trimis de urgenta in sala de nasteri sa-mi provoace nasterea deoarece nu mai aveam lichid si membranele erau rupte de 20 de ore.
Mi s-au facut 2 injectii pt a-mi provoca nasterea si abia dupa 10 ore am inceput sa ma dilat.Insa simteam ca cedez lupta si le-am spus ca trebuie neaparat sa scoata copilul.Asistentele mi-au zis ca nu am dilatatie si trebuie sa mai astept. Atunci m-am ridicat din pat si cu perfuzia intr-o mana m-am dus dupa doctora care m-a vazut si i-am zis ca eu trebuie sa nasc ACUM.
A venit repede m-a pus pe masa si mi-a spus acelasi lucru ca nu este dilatatie.Singurul cuvant care l-am spus a fost TAIE si astfel dupa ce am impins de 4 ori copilul a iesit iar eu am simtit o usurare enorma.Restul mi s-a parut floare la ureche si curatarea si cusatura ce ma ingrijora era fetita care era vanata si umflata era plina de edeme.Pe urma a urmat al cosmar cu supravetuirea ei,iar eu nu eram in stare sa ma tin pe picioare primele zile.Apoi a venit furia laptelui din cauza ca ea nu manca am facut febra mare si mastita, dar am trecut si peste astea cu ajutorul unei asistente care m-a ajutat enorm . Cu timpul starea fetitei s-a stabilizat, eu mi-am mai revenit iar acum suntem bine sanatoase iar ea s-a dezvoltat foarte bine.Am sa pun poze putin mai incolo ( am mai avut dar le-am sters).
Povestea mea nu este una frumoasa, dar acum m-am asigurat la capitolul doctori si unde voi naste si cu cine si parca nu mai sunt asa terorizata.

Roxana + Diana (8.05.2002)+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate
Am reusit sa va citesc,am vazut ca v-ati si ceratati dar o sa treaca.
Aramona imi pare rau ptr glezna ta,sa se faca bine repede bine.
Vauva Mercic ptr aprecieri,si cred ca se poate sa-ti trimita pachet din Italia de ce nu?
Itzy marfa rau poze,si voi sunteti niste frumosi.Si rochia ti-a iesit super,ceva de genul asta vreau sa-mi fac si eu,numai ca partea cu sinii vreau sa mi-o fac din croseta si partea de jos din matase naturala,cred ca lila.
Roxana bine ai revenit si m-a bucur ca e totul ok cu voi

M-am programat azi la cabinet,dar doctorita e in concediu asa ca m-a duc abia vinerea viitoare pe 14.SI mie mi se intareste burta pietroi cate odata (astea sunt contractiile?) scuzati dar eu n-am avut pana acum asa ceva si nu stiu cum se manifesta.Numai ca nu m-a doare nimic.De fapt am avut la 16 sapt dar dupa cate imi amintesc era altceva cand mi-a zis ca e contractat uterul atunci m-a durea,m-a strangea,acum parca as duce un pietroi.Sper ca m-ati inteles.Eu nu iau nimic inafara de un Utrogestan la culcare noaptea.Ai face rau lui bebe stransoarea asta nu?Sa iau medicamente daca nu mi le-a recomandat?Nu m-a doare nik.

Io27+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Burtici am terminat de citit asa in reprize...Lipseste omu' 2 zile si gaseste 2 capitole. Acum va iau la rand:

Putzuruca felicitari pt 100% fetitza he he he

Alessia iti recomand ce mi-a dat mie dr pt tuse Sirop de patlagina. De 3 ori pe zi. Dar eu am luat de vreo 2 ori si m-a lasat in 2 zile tusea.

Katiaaaa nu ai de gand sa revii de pe plaiuri basarabene? Ca noua ne e dor de tine.

Ionica m-am amuzat si eu la pataniile tale cu parcarea. Suntem niste grozave in perioada asta ce sa mai...impiedicate ca mine, uituce, ametite, zapacite, cu hormonii la maxim, dar si dulci foc nu-i asa?

Aramona si tie la fel iti spun...ref ca suntem impiedicate ...facem ce facem si tot neatente vad ca suntem. Eu cred ca sunt in top...nu ma intreceti. Dar tot nu ma las cu cate patesc mai multe cu atat ma distrez mai tare. Facem clubul burticoaselor vesele asa cum ai spus. Pe cine mai cooptam?
Acum serios, ai grija cu piciorul cu maseaua si mai ales cu aia mica. Pupici sa te faci bine.

Pufymic pt Alessio eu zic sa ii povestesti mai multe despre maimutzele, sa vada poze, sa le deseneze...cred ca i-ar trece frica asta.

Eloise vad ca si tu cu nervul sciatic...acum am citit in urma. Da-te cu Supliform cum mi-a spus si mie Monique-new ca e bun , e din plante si e numai 50.000. Dar sa faci masaj bine bine.

Tanima stai cumintica in pat si veti fi bine si tu si bebe.

Roxana01 in sfarsit ai aparut ca am intrebat de tine de cateva ori, Cri la fel, Floricica si Katia...si tu nimic.Pai e frumos? Pupici bebelinei ...

Inni vad ca si tu ai patit-o ca mine cu proastele de asistente la echo Astea merita. Radeam ca ziceai ca bebe va recunoaste tastatura in loc de vocea ta. La fel imi spune si mie sotul meu, ca stau prea mult la calculator si cand o fi sa o adormim pe bebelina o sa ii punem tastatura in patut si o sa tastam ca sa o adoarma zgomotul ca pe asta il recunoaste cel mai bine.
Sa ne dai vesti bune.

Roxanae pupici si tie .Am vazut ca si tu ai intrebat de mine. Bea multe lichide pt lichidul amniotic, Ca ala se reface si asa cum zic si fetele se vede si la o echo normala. Ai fost suuper curajoasa cu nasterea ...eu cred ca o sa cam bazai,,,nu o sa fiu asa de tare desi imi doresc natural cu epidurala.
Toata lumea cu care am vb pe la gym de gravi, si din ce am citit ...spun ca e suuper. Nu am citit decat un caz care nu a prins anestezia, in rest ce am citit ...doresc sa nasca iar la fel. Asa ca optez pentru epidurala. Vad ca si Aramona a povestit ca a fost ok, mai ales daca nu baga o doza prea mare astfel incat sa simti si contractiile, ca sa poti impinge.

Danip stai linistita ca bb e in grafic cu greutatea La mine avea 500 gr la 24 de saptamani. Sa te uiti pe un site din asta cu grafie ale greutatii pt bb.E chiar la inceputul capitolului.

Mexxa si mie parca imi este mai somn acum, cam ca la inceput asa, dar cred ca e si de la caldura sau oboseala, ca eu am tot alergat cu pregatirile astea daca am fost nasi...

Sephora si mersi. Si eu oscilam intre verde si lila... Imi plac de mor lucrusoarele pe care le faci. Ne abonam si noi la tine?Eu zic sa iei no-spa pt contractii. Asta recomanda si dr.

Ramomar tu nu mai zici nimic? Dar tu Floricika?

Asa cum am zis am pus pozele de la nunta. Sunt in albumul "SUNTEM NASI".

Va pup si aveti grija de voi...eu va zic voua dar eu nici de mine nu am...

Itzy-Bitzy
29+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Itzy, mercic pentru felicitari.
Am vazut pozele. Esti o gravidutza frumoasa si rochia a iesit super. Si culoarea mi-a placut. Unde ti-ai facut cocul?

putzuruca 26+ cu Andreea-Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Inni, ce ai facut la eco? Le-ai linsat pe asistente?
Da-ne de veste, sau astepti insomnia de peste noapte ca sa ne scrii?

putzuruca 26+ cu Andreea-Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Putzuruca coafura mi-a facut-o o tipa de la un centru din zona mea insa mie mi se pare ca m-a cam maturizat...in fata erau suvite rasucite iar in spate ..era ca din noduri facute asa...suvite rasucite si inodate. Mi-a spus aia ca nu a pus in viata ei atatea agrafe. Ca avand parul lung si greu trebuia sa fie ff bine prins. Cred ca am avut vreo 70 de agrafe. Multe rauuu...abia le-am scos din par. Tu locuiesti in Titan-Grigorescu? Ca ti-as spune de centru. se numeste ARIANA

Itzy-Bitzy
29+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by aramona

quote:
Originally posted by adinazot

MIRABELAC,INCET INCET NU ISI MAI FACE NICI LA MINE EFECTUL NO SPA SI SCOBUTIL.CONTRACTIILE MELE NU SUNT DUREROASE DAR TOTUSI LE SIMT ASA CA SI CUM MI-AS STOARCE BURTA,NU STIU CUM SA DESCRIU MAI BINE SENZATIA.SI CULMEA E CA EU LE AM STIND IN PAT,NEFACIND NICIUN EFORT.DE EXEMPLU AZI NOAPTE DORMEAM SI M-AM TREZIT CA AM SIMTI O CONTRACTIE.CE SA ZIC,UNII SPUN CA SINT NORMALE ACESTE CONTRACTII,CUM CA SE PREGATESTE UTERUL DE MAREA INCERCARE,DAR LA MINE AU APARUT DE LA INCEPUT SI ASTA NU MI SE PARE NORMAL.NUMAI DUMNEZEU STIE !

Adina 21+

Adina, imi permit sa-ti raspund pentru ca vad ca nu ai primit raspunsuri, inca...Si eu patzeam frecvent ca tine chestia asta, la 21+....Ca e bine sau nu, nu ma pot pronuntza...Ce stiu e ca mai mult de gura colegelor de la serviciu, l-am sunat pe medic de urgenta...si m-a chemat la eo sa ma vada, la fel de urgent...
Mi-a facut amestec litic injectabil (No-Spa, Scobutil...a renuntzat la diazepam pt. ca vroiam sa nu ma "tampeasca") si cu toate ca am repetat injectia la cateva ore mai tarziu, tot n-au cedat...
Cand mi se strangea burta...era ca un pietroi...in orice pozitie...Si acum cand ma ridic brus se intareste si ma doare...

Nu strica sa ti vezi interesul si sa-l "deranjezi" pe medic, chiar daca poate ai retzineri...El poate decide ce masuri tb luate.
Noi ne dam cu presupusul...insa doar atat...Mai ales ca spui ca ai col deschis!

Stai calma si pune mana pe telefon!

sa ne spui ce-ai facut!

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Draga RAMONA!!chiar miine merg din nou la dr.De fapt merg in fiecare saptamina,cred ca s-a saturat de mine,dar dupa cum ai zis tu,imi vad interesul ,mai ales dupa esecul de acum 2 ani cind am pierdut la 24 saptamin,dezastru total.Si eu am luat amestec litic injectabil ,dar pe la 8 sapt.,de atunci iau aceleasi medicamente dar pastile.Sper sa fie ok.
te pup si eu si o sa va spun tot timpul asta ce fac,ca alta n-am...

Adina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Draga de tine ROXANAE,prin ce ai trecut,pot sa inteleg perfect,am patit cam ca tine numai ca la mine s-a intimplat la 24 sapt.,cind mi s-au rupt membranele,copilul a ramas fara lichid si a murit in burtica,si l-am nascut asa...durere mare.De asta sint asa panicata acum la sarcina asta ,abia astept sa se termine cu bine,ca nu mai pot.
Pusici!

Adina 21+

Mergi la inceput