Mamici de sept-oct 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 7
aramona spune:
Draga Monica si draga Lyana,
Toate burticutzele au loc pe acest forum...poate e cazul sa ma retrag eu ca sa aveti loc...Dar cred ca exagerati...
Repet, nu am vrut sa par rautacioasa (va rog recititi mesajele), chiar daca asha credeti, ceea ce am vrut sa subliniez este ca nu se citesc mesaje, poate scrise cu drag, de multe din noi...si se arunca intrebari si chestii alarmiste...
Va rog sa va recititi mesajele...sunt convinsa ca ati citit mesajul meu de pe pagina 1...dar dupa ce "v-am luat de sus" cum sustineti!
Din mesajele voastre nu reiese de loc cum ca ati fi cetit inainte de a scrie!
Asta este perceptia mea.
Cat despre varsta, pot avea si 67 de ani si sa intru in cartea recordurilor...cred ca nu asta este important si mi-e drag sa stau de vorba cu oricine de la 0 la cati ani avea...
Fiecare are si altceva de facut, iar a scrie pe un forum este absolut otiunea fiecaruia, eu v-am indemnat doar la putina atentie, daca vreti, bine, daca nu, iar e bine...E optiunea voastra!
Iar daca imi citeste cineva mesajele, e bine, daca nu, la fel de bine...
Nu vreau sa polemizez cu nimeni, toate suntem mai sensibile acum, e o perioada delikata, daca unele din noi nu au nevoie de mesaje de incurajare, pana la urma nu ma priveste pe mine!
E vorba si de timpul meu pe care-l petrec aici, pot foarte bine sa ma retrag, voi nu pierdeti nimic...nici eu, pot citi si atat!
Va pup pe toate, nimeni nu va desconsidera, nu va considera mai prejos...Poate trebuie sa lucrati putin si aprecierea propriului EU.
Toate sunteti minunate, sunteti viitoare mame si trebuie sa aveti mai multa incredere in voi!
Asta este stilul meu, nu doresc sa ma fac placuta de toata lumea(nici nu e posibil asta!
). Imi dau singura seama ca sunt mai dura dar ma plac asha! Asta e!
Va pup din nou si sa aveti o seara placuta!
Ramona (sapt. 26, pentru a doua oara mamica!!!)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
aramona spune:
quote:
Originally posted by adinazot
MIRABELAC,INCET INCET NU ISI MAI FACE NICI LA MINE EFECTUL NO SPA SI SCOBUTIL.CONTRACTIILE MELE NU SUNT DUREROASE DAR TOTUSI LE SIMT ASA CA SI CUM MI-AS STOARCE BURTA,NU STIU CUM SA DESCRIU MAI BINE SENZATIA.SI CULMEA E CA EU LE AM STIND IN PAT,NEFACIND NICIUN EFORT.DE EXEMPLU AZI NOAPTE DORMEAM SI M-AM TREZIT CA AM SIMTI O CONTRACTIE.CE SA ZIC,UNII SPUN CA SINT NORMALE ACESTE CONTRACTII,CUM CA SE PREGATESTE UTERUL DE MAREA INCERCARE,DAR LA MINE AU APARUT DE LA INCEPUT SI ASTA NU MI SE PARE NORMAL.NUMAI DUMNEZEU STIE !
Adina 21+
Adina, imi permit sa-ti raspund pentru ca vad ca nu ai primit raspunsuri, inca...Si eu patzeam frecvent ca tine chestia asta, la 21+....Ca e bine sau nu, nu ma pot pronuntza...Ce stiu e ca mai mult de gura colegelor de la serviciu, l-am sunat pe medic de urgenta...si m-a chemat la eo sa ma vada, la fel de urgent...
Mi-a facut amestec litic injectabil (No-Spa, Scobutil...a renuntzat la diazepam pt. ca vroiam sa nu ma "tampeasca") si cu toate ca am repetat injectia la cateva ore mai tarziu, tot n-au cedat...
Cand mi se strangea burta...era ca un pietroi...in orice pozitie...Si acum cand ma ridic brus se intareste si ma doare...
Nu strica sa ti vezi interesul si sa-l "deranjezi" pe medic, chiar daca poate ai retzineri...El poate decide ce masuri tb luate.
Noi ne dam cu presupusul...insa doar atat...Mai ales ca spui ca ai col deschis!
Stai calma si pune mana pe telefon!
sa ne spui ce-ai facut!
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)Poze cu Maysa-"Duracell"
mexxa spune:
Bun seara fetele...
Am reusit sa ma mai dau si eu jos din pat ca nu mai pot de somn....am o stare de greata si un disconfort general...o stare de
...ma simt franta de oboseala si nu stiu de la ce.
Oare este posibil ca in ultimul trimestru de sarcina sa incepi sa te simti ca in primu...?
Anaramona si eu am citit mesajul tau si intr'adevar asi opta pentru epidurala...o sa discut cu medicul meu...mi se pare o alegere destul de buna pentru cele care vom naste normal.
Itzy...esti o dulce cu pataniile tale.
Fetelor eu am o foame continua...ma satur pe moment dar intr'o ora maxim iar imi vine sa rontai ceva...incerc sa ma btin dar e greuuuu si acum sotul ca sa ma faca sa fiu mai vesela a copiat retata si sa apucat de facut cornulete![]()
...Pufy multumim de reteta
Fetele din iasi...ieri am fost sa vad de patut si nu gasesc decat modele din alea din panza si nu imi plac
...imi zice si mie cineva la ce magazine gasesc patut din lemn, aparatori pt patut...va rog...
..multumesc mult de tot
Pupici si merg sa fur un cornulet sa ii fac proba...![]()
_
26+
Sebastian
Micul nostru boxior... ![]()
pufymic spune:
Danip multe(daca nu toate) dintre noi avem secretia de care vorbesti....iar in afara de faptul ca e enervanta(eu cel putin n-o sufar
) e absolut normala in sarcina!
Adinazot te-am trecut in listuta....si bun venit!![]()
Mai fetelor calmati-va! Nu va certati de la lucruri stupide! Si ce-i ca una zice ceva iar alta nu pricepe?Hormonii , bata-i vina, isi fac de cap si ne afecteaza te miri ce...(eu cel putin stau rau la capitolul neuroni
)....
Pupici!
Ioana
(29+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
pufymic spune:
Andreea ia teleporteaza un cornulet si la mine!
....ca taaaare pofticioasa-s!
Sa-mi zici cum au iesit!
Pupici!
Ioana
(29+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
aramona spune:
quote:
Originally posted by eloise
Cu Maysa si polipii... sa stii ca din pacate se cam refac. Presupun ca ti-a zis medicul ORL-ist. Si eu am fost operata tot cam pe la varsta ei, aveam in jur de 2 ani (si am de atunci cele mai vechi amintiri din viata mea), iar pe la 10 sau 11 ani au trebui scosi din nou. De atunci e drept ca nu s-au mai refacut!
Eloise25 cu
EU
Virsta bebe
Eloise, multumesc de rapuns...
uite ce-am intzeles eu de la mai multi medici ORL-isti...e doar parerea lor...pe care o relatez...poate va fi utila unora din noi cand ne vom tine copii in bratze...acum e cam devreme!
Pe vremea noastra, chiar si acum ,in provincie si in majoritatea clinicilor (inclusiv la Clinica HOCIOTA, specializata ORL) se faceau si se fac anestezii locale, care sunt traumatizante...copilul se zbate...nu se reuseste "extirparea" lor totala, motiv din care ar si reveni...
Uni spun ca nu se fac sub 3 ani...ca s-ar reface...nu stiu cat tzine refacerea lor de vartsa cat si de protoculo de anesteziere...
De exemplu, o d-ta xtrem de buna din Hociota mi-a spsu ca doar la Budimex, la clinica ORL exista protocol spitalicesc pentru anesteziere totala...ceea ce permite scoaterea lor mai facila, se poate lucra mai ushor...si se pare ca apoi nu s-ar mai reface...
Eu vorbesc din cele ce mi s-au spsu, nu sunt medic...
Cred totusi ca nu strica sa fac exudate...si daca chiar tb sa-i scot polipii...nu sunt eu cea in masura sa decid daca este bine sau nu...Chiar nu stiu si sincer mi-e teama...ma gandesc la anestezie...voi vedea...
Si inca ceva, mi s-a spus ca exista si o predispozitie genetica pentru astfel de vegetatii adenoide (sotzul si socrii mei au avut toti astfel de probleme, eu nu!). E posibil si asta.
Tot ce pot sa-mi dau seama ca micutzei nu-i este bine si ca trebuie sa fac ceva!!! Altfel e super jucausa, plina de vitalitate, insa se chinuie cu nasul...trece, apoi iar o ia de la capat...plus gatul...
Va pup...
Ramona si
danip spune:
Ioana, am inteles ca e ok secretia asta, dar de intepaturile alea in vagin sau col stii ceva, ai mai auzit, mai ales ca esti la al doilea bebe?
Mexxa, esti o rasfatata, si al meu sot este super, dar al tau mai si gateste, mmmm, si la ora asta mi-e o foame ca sunt la serviciu si mi-e pofta de orice. Tocmai ce am sunat la ai mei parinti, care stau la 5 min. de locuinta mea (si pap in fiecare seara la ei
) si "am dat comanda" de zacusca de vara.
Dani
24+
Ovidiu
aramona spune:
quote:
Originally posted by pufymic
[
Mai fetelor calmati-va! Nu va certati de la lucruri stupide! Si ce-i ca una zice ceva iar alta nu pricepe?Hormonii , bata-i vina, isi fac de cap si ne afecteaza te miri ce...(eu cel putin stau rau la capitolul neuroni)....
Pupici!
Ioana(29+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik[/b]
Nimeni nu se cearta cu nimeni...chiar daca nu apar flori si pupaturi sunt convinsa ca fiecare a intzeles ce trebuia de intzeles!!!

Si pana la urma...si eu am hormoni...care tropaie rapid...ma apropii doar mai rapid ca altele de menopauza...

(peace, daca o simte cineva ca ironie, no problem, era indreptata asupra mea...Gata pe ziua de azi!
Sa aveti o seara placuta, imi vine printzesa de la cresa si avem program de dragalit!!!
Ramona si
tanima_i2002 spune:
Mai fetelor, in primul rand in leg cu cearta asta, se scrie asa intr-un ritm ca uneori citim si nu bagam mai nimic la cap. Eu am lipsit 3 zile si mi-a luat alte trei sa recuperez si recunosc uneori parca mai citeam si printre randuri. Alteori te apuci scrii un mesaj si pana il trimiti se mai trimit 10. Asa ca si asta poate fi o explicatie. Plus ca acum toate suntem cam tampitele si preferam sa intrebam de 10 ori si sa pricepem o data (daca reusim).
Hai ca eu am venit tare optimista si binedispusa de la spital. Ziceati ca diazepanul da dependenta... Cred ca sunt drogata. Dupa vreo 3 zile de din ala... Parca mai vreau. Desi ma simt excelent. Culmea.
Iar cu planul ca tiganul... mai e pana ne vedem cu contractii la spital. Si de ce sa nu recunoastem ca medicul stie mai bine ce ne trebuie. Daca cerem epidurala nu vad de ce nu ti-ar face. Pana la urma o cumperi si soliciti lucrul asta. Eu vreau sa incerc intai fara ca mi-e frica de anestezii ca mi-e rau dupa, am stari de voma, ameteli, dar daca ma napadesc durerile rau sa ma vedeti ce o sa cer... Dati-mi in vena ceva ca ma dooooareee! Asa ca voi vedea atunci.Nici cezariana nu o exclud din calcul. Toate la timpul lor. Bine, eu mai am si destul timp pana atunci.
La cap secretii si eu am o secretie f abundenta care insa nu curge mereu dar din cand in cand o mai scot cu degetelu (ups, scuze de detalii) ca ma simt eu naspa stiind ca e acolo. Am facut de 2 ori ex la secretie si nu mi-a iesit nimic desi mi s-a spus ca e tare abundenta si urata. Atata timp cat pe mine nu ma ustura si nu ma deranjeaza f tare... Sa stea acolo. Mai fac din cand in cand ex secretiei sa vedem in ce se transforma, ce monstrulet iese acolo. Pana atunci invatam sa supravietuim una cu cealalta. Si tot pentru Danip: Da, dr T a raspuns la tel la 2 noaptea si era tare turmentat ca nu intelegea de la mine daca nasc sau nu, ca eu plangeam tare cu suspine ca intrasem in crize de cand am inceput sa simt intepaturi si dureri in vagin, iar bebe coborase f tare si il simteam greu pe col, parca o presiune imensa jos, iar din auzite stiam si eu ca asta e senzatia de la nastere. S-a lamurit intr-un final si mi-a spus sa ma duc la spital. Era chiar Bogdan de garda si m-a doftoricit el. Desi pana am ajuns acolo, 120 de km, ma mai linistisem. Probabil nu a venit ca stia ca sunt pe maini bune, asta nu am de unde stii, cert e ca sambata a venit si mi-a facut control sa vada colul si eco sa vada si pe bebe. Te-am lamurit bine, da?
Mai fetelor mai terminati cu cornuletele voastre ca am bagat si savarina si inghetata si eugenii vreo 3 si acum mananc stafide da' tot cu gandul la cornulete sunt si la tort de mere. Si asa bune ca ale voastre nu gasesc nicaieri, desi ma bate gandul sa cobor sa vedem ce imi mai face cu ochiu pe la magazin poate imi iau gandul de la ele.
Si raportez ca am dormit 30 de min ca vecinul de alaturi zugraveste si... galagie cat cuprinde. Asa ca bebe tot suparat si agitat este.
Aaa, uitam, Adina sa stii ca si mie mi se intareste uterul toata ziua. Se face galmoaca si il mangai pe bebe si se muta de acolo si mi-e mai bine. Cand se face asa ma doare burta de mor, simt ca se rupe si nu pot sa imi mai schimb pozitia sub nici o forma si ma apuc si ii vorbesc lui bebe si ii cannt si se muta. Cred ca de gura mea. Mai ales cand ii cant. I s-o fi luat de rimele mele idioate saracutul.
Hai ca am palavragit prea mult si uite de aia se plictisesc fetele si nu citesc tot...
tanima
23+
Mirabelac spune:
roxanae Eu merg la echo si la control cam la 2 sapt. pt. ca am cerclaj si e periculos mai ales ca am contractii, de fiecare data dr. verifica colul pe int. si pe ext. Ma gindeam ca daca sunt probleme poti merge mai des, cel putin la mine asa este.
adinazot Contractii nedureroase am de la inceputul sarcinii insa din sapt. 23 au devenit si dureroase desi fac tratament pt. ele si STAU NUMAI IN PAT. Si sa stii ca si eu am noaptea, ma mai trezesc din somn si burtik e tare, uneori cind visez ceva urit sau pur si simplu. Dar sincer nu ma mai sperii de astea de cind le-am cunoscut pe cele dureroase.
danip Intepaturile alea din vagin care spui tu eu le am de la inceputul sarcinii, insa la mine erau de la contractii si colul era intredeschis pe exterior, motiv pt. care am facut cerclaj. Acum ma mai inteapa cerclajul daca bate bebe cu putere. Asta in cazul meu, insa nasa mea de ex. a avut toata sarcina intepaturi din astea si colul a fost ok, contractii nu avea, i-a dat dr. no-spa insa nu le-a luat si a nascut la termen fara probleme.
Mirabela 27+

POZE