Mamici de sept-oct 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Inni,

Va multumesc tuturor pentru urari!

Carmen(28+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI CARMEN!!!!
Multa sanatate, fericire si o viata minunata alturi de familia ta!...si nastere usoara si un bb sanatos(asta pentru viitorul apropiat)!

Adinazot si Putzuruca sper sa nu va suparati ca va spun dar latiti pagina tare cu link-ul de poze din semnatura.
Puteti, daca vreti, sa puneti un singur cuvant la semnatura care sa trimita la link-ul cu pricina asa:

[url= " link-ul buclucas " ] POZE [ /url ]

Daca scrieti cum am scris eu mai sus(in loc de poze puteti scrie ce aveti voi chef) dar fara pauze si sa nu uitati ghilimelele, nu va mai fi carnatul de link la semnatura ci un cuvant(sau ce vreti voi, o propozitie...) care trimite la el(puteti pune chestia asta la semnatura din profil personal si s-o salvati acolo)
Sper ca ati inteles....si ca nu ma injurati prea tare....v-am zis eu fiindca am monitorul mai mic si se lateste pagina ingrozitor de rau....(si la asta mic citesc greu de tot paginile late).

Eloise ai dreptate , cu Ovi seamana bine de tot Alesio...

Zina eu sunt de parere ca nu are rost sa iei Magne B6 dc nu ai carcei(si mai ales dc nu ai vb in prealabil cu medicul tau)....nu prea e bine sa luam medicamente de capul nostru...

Nu mai stiu ce vroiam sa zic...revin dupa ce le dau un refresh la neuroni!

Pupici!

Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Buna fetele,
Am patit-o cu carceii!!!!!!!!, m-am trezit acum 2 zile din senin cu carcei la gambe, mai intai la un picior, peste 2 ore la altul, Doamne si ce rau dureaaaaaaaaaa............ si acum am febra musculara la gambe din cauza lor cred. M-am dat pe magneziu pe care mi-l recomandase medicul, sper sa nu mai apara.
Nici noi nu mai prestam de ceva timp, nu mi-a interzis medicul, dar de cand am avut 2 episoade cu contractii, ma sperie gandul, asa ca mai bine nu, deocamdata.
Eu de la 1 august intru in concediu de odihna 2 sapt. si pe urma in prenatal.
Fetelor, sambata sunt nasa de cununie si de botez, toate in aceeasi zi, sper sa nu ma obosesc prea tare.
Pupici.

Dani24+Ovidiu

Mergi la inceput

Poate sa-mi explice si mie cineva, ca la gradinita, cum pot pune niste poze? Dar asa, mot-a-mot.

Multam frumos!

Dani24+Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Danip nasol cu carceii...si stiu si eu ce rau doare!O sa te ajute magneziul!
Sper ca vii cu poze de la nunta si botez(sunt in 2 locuri diferite sau la acelasi cuplu sunt ambele evenimente??)!Oricum tare "aglomerata" vei fi!

Fetelor intrati in emailul comun la inbox, e un filmulet beton despre tatici si bebici!Am ras de m-am prapadit!

Pupici!

Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Ioana, acelasi cuplu, la 10 civila, la 12 botez, la 18.45 religioasa si la 8 la restaurant. O sa fim ........
Sanatosi sa fim!!!

Cum pun pozeeeeeeeee????????

Dani24+Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by danip

Poate sa-mi explice si mie cineva, ca la gradinita, cum pot pune niste poze? Dar asa, mot-a-mot.

Multam frumos!

Dani24+Ovidiu

Pai iti faci un cont de poze la yahoo sau la webshots de exemplu, incarci pozele acolo, copiezi linkul, intri aici la profil personal, mergi la semnatura, dai paste la link si...cam asta e. Si daca vrei sa-ti apara un singur cuvant sau o prop. in loc de link, urmezi pasii descrisi mai sus de pufymic. Succes!

30 I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Multam, lexi, dar contul la yahoo pentru poze cum se face?? Sa nu ma...

Pup!

Dani24+Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

martha78 MamiLili eloise ramomar Multumesc mult pt. urari! La fel va doresc si voua!

try La mine tot incontinenta este ca faceam cit faceam si cind ziceam ca am terminat mai curgea un pic. Nu ma pot tine cum trebuie.

Lyana Si eu aveam uneori contractii pe fond nervos chiar si cu tratament si stat in pat, dar incerc sa nu ma mai supar deloc si e mai bine.

Zina Eu iau magneB6 de citeva sapt. si imi face bine si la contractii si la circei.

Legat de sex nu mai stiu cum se face ca de prin ianuarie nu am prestat. Vorba voastra: la Craciun de o fi...

Mirabela 27+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Dani, daca ai cont de mail pe yahoo, mergi la www.yahoo.com la sectiunea Photos, te loghezi si de-acolo iti zic ei pas cu pas ce trebuie sa faci ca sa-ti faci un album. Daca nu ai cont de mail pe yahoo, mergi tot asa din link-ul yahoo principal la photos si iti faci acolo cont. Sper ca am explicat cat de cat bine, ca nu prea le am cu explicatul

30 I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput