Mamici de sept-oct 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupicei burticilor,

Vai...cat ma mai enerveaza ca nu merge bine site-ul. Se incarca f greu. Sau mi se intampla numai mie?
Eu sunt total lipsita de rabdare si va dati seama cate eforturi fac sa intru sa va citesc. Oricat m-as chinui, merita, caci imi sunteti f drage si am devenit dependenta de comunitatea noastra de burtici.

Katia bine ai revenit!!! Imi pare rau ca ai probleme la serv. Sper sa se rezolve cumva problema ta cu indemnizatia. Aseara vb cu sotul meu despre tine si mi-a spus ca ar exista o solutie, aceea de a-ti plati indemnizatia din fondurile de protocol. Sper din tot sufletul sa rezolvi.

Zina, eu iau magne b6 de vreo doua saptamani, una pe zi. Mi le-a prescris medicul pentru ca m-am plans de carcei la gambe. In fiecare noapte saream din pat din cauza durerilor provocare de carcei.

Carmen, LA MULTI ANI!!!Sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si un bb sanatos.

Roxana, eu n-am intrat inca in concediu. Mai am si saptamana viitoare de mers la servici si gata. Despre activitatea noastra sexuala pot sa-ti spun ca e inexistenta. Am si uitat cum se face, cred ca va fi nevoie de f mult antrenament ca sa-mi aduc aminte, dar va fi super si in plus ma va ajuta la pierderea kg acumulate in timpul sarcinii.

Monique, si eu ma astept sa ma mai sune in timpul concediului sa ma mai intrebe una-alta.

putzuruca 27+ cu Andreea-Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiona spune:

Buna , fetelor.Aseara la sfatul vostru am mers la doctor sa ma vada , la san ca eram tare speriata.Am ajuns acolo , a inceput sa imi puna tot felul de intrebari si sa uitat la mine , ma pipait , si in final concluzia la care a ajuns el , este ca durerile ce le simt sunt din cauza hormonala, si mai ales ca sunt in perioada cand sanii sunt mai incarcati din cauza formarii laptelui .Ca la unele femei , durerile sunt mai usoare si ca sunt femei care necesita un tratament pt calmarea durerilor.Asa ca parca sunt mai linistita , aseara nu am avut asa dureri mari , dar eu nu am incredere in ei pt ca nu e ca la noi.Aici mergi la un dr iti spune ceva , mergi la altul iti spune altceva.Cei mai buni dr de aici sunt cei care lucreaza in spitale universitare din centrul Madridului.Si oricum aici nu e ca la noi ca merg la el la cabinet , nu draga , aici sunt clinici particulare mergi la un dr , si cand trebuie sa nasti nu te asista la nastere , mergi singurica de manuta cu sotul si istorialul tau de la dr ,la urgente , si pici pe dr de garda si gata.Treburile aici sunt incurcate de aceea mie nu imi place.

+25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

La capitolul noi inca mai prestam. Asa, o data pe saptamana maxim, sa nu uitam cum se face treaba asta. Dar in curand o sa vina si la noi pauza. In prima sarcina parca imi amintesc ca am prestat pana prin luna a opta, dupa aia n-am mai avut chef, abia ma intorceam in pat de pe o parte pe alta.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ileana...pai ..se poate ramane si pe o parte.......nu tr sa te zvarcolesti ...ce ?...voi acum sunteti la fel de miscareti ca inainte de ..burtica ?...ca chiar ma oftic ca am pierdut si eu vremea pana acum...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

Tiona...ai incredere in ce ti-a spus medicul, pt. ca sigur este de la modificarile hormonale, care sunt mai "zgomotoase" la tine...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

quote:
Originally posted by inni

Ileana...pai ..se poate ramane si pe o parte.......nu tr sa te zvarcolesti ...ce ?...voi acum sunteti la fel de miscareti ca inainte de ..burtica ?...ca chiar ma oftic ca am pierdut si eu vremea pana acum...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Nuuuu, nu la fel de miscareti, mai putin, normal, ca de unde atata energie? Acuma ma oftic ca-s mai scurte reprizele de hatza-hatza.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Carmen -scuze intarzierea dar 'LAAAAAAAAAAAAAAAAA MUUUUUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLTIIIIIIIIIIII ANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!' Sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti!

Eloise am reusit!

Alessia80 28+

ALESSIA80

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
In primul rand, Mephala, la multi ani, sa fii fericita alaturi de bebei si de sot, sa fiti sanatosi cu totii si sa ai o nastere cat mai usoara!
Pufy si ramomar stiu si de galuste cu prune, reteta pe care am scris-o merge facuta si cu prune, doar ca trebuie un anumit soi de prune (prune "strambe", parca), alea care se iau usor de pe sambure. Imi plac si alea mult de tot, dar pana apar prunele, facem si noi cu caise, nu?
Roxana, eu intru in prenatal de la 1 august. O sa am vreo 33 de saptamani. Puteam intra din iulie, dar pentru ca mai aveam concediu de odihna, mi-am luat de odihna 2 saptamani si abia de la 1 intru in prenatal. Apropo, azi e ultima zi de servici
ralucutza, ma bucur ca s-a rezolvat cu netul
Si pentru ca tot se vorbeste de prestat eu stiu ca e chiar indicat sa prestezi, atata vreme cat o faci protejat. Noi ne protejam dar n-am renuntat. In primul rand pentru ca mie mi-a revenit cheful (si ce chef!!!) si in al doilea rand pentru ca mi-e mila de bietul meu sotior care daca s-ar putea, ar presta in fiecare zi...Cred ca ii e tare greu...

30 I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Raluca ..nota 11 pt. optimism..asa sa fii pana la sfarsit

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput