Mamici de sept-oct 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Martha, Ramomar,

Carmen(28+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Carmen, sanatate si tot ce-ti doresti!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

LA MULTI AAAAAAAAAAAAANI...!!!! pt. sarbatorita noastra de astazi (vezi daca citesc din prea multa umbra ? ...ca nu vazui..)

Sa fii fericita si super-sanatoasa.
..si sa faci tort bun...bineinteles cand mananci din el...sa te gandesti si la noi...suntem vreo suta si ceva...tr sa faci unu maaaaare.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

Roxana01....ai fost haioasa cu ce ai auzit tu ca sexul e "benefic" nasterii naturale. Io n-am auzit asta ...E chiar contraindicat..daca vrei sa nasti la termen ..dar daca folosesti prezerv..atunci e ok..(sperma contine niste chestii...multe chestii care produc contractii si pot declansa nasterea)

Daca te linisteste cu ceva...marturisesc ca eu de la 4 luni..n-am mai primit nimic . Am avut si probleme si ne-a fost realmente teama..acum nici atat nu-mi vine ...

Si ma consolez cu gandul ca mai am 2 luni de asteptat + 1 luna jumate (in cel mai fericit caz ) dupa nastere....asa...ca de Craciun... o sa fim ca-n Basic Instinct...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

Zina..MagneB6 se poate lua in sarcina fara nici un fel de problema. Pe prospect asa tr sa scrie...ca asa e normal sa scrie. Niciodata nu o sa gasesti un prospect pe care sa apara..."puteti lua si fara avizul medicului".

Dar nu-ti face nimic la contractii sa stii..doar daca ai carcei..crampe musculare..dar nu ale burtii..ci ale picioarelor. Si mai e bun si pt. sistemul nervos al tau si al bebelushului.

Pt. contractii e apa de ploaie.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

se pot lua pana la 6/zi..de regula..cam 2-3/zi..insa daca nu ai probleme cu carceii eu te sfatuiesc sa nu te imbuibi degeaba cu medicamente.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

..burticoase...cred ca am intrat in faza aia cu dormitul non-stop...
De 2 nopti dorm ca o valiza..si asa ma enervez cand ma trezesc la pipi....azi am dormit pana la 10.30...ce tu gynipral, no-spa..pe care trebuia sa le iau la 8.00...n-am simtit nimic, nici cand a plecat sotul meu la serviciu, ca de regula il aud si-l simt ...ca el ma pupa in fiecare dimineata, inainte sa iasa pe usa...asa s-a obisnuit...inainte credeam ca din dragoste..acum cred ca din superstitie ..ca intr-o dim. pur si simplu a uitat sau s-a grabit asa tare ca a plecat fara pupicul de rigoare.

Si in ziua aia l-a busit unu din spate cu masina ..si si-a adus aminte ca nu m-a pupat de dimineata(hi, hi , hi)

...eeee....glumesc si eu...ca stiu ca ma iubeste..

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

da' ce-ati facut ?..ati plecat toate ? am ramas numai eu la scris ?

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Mephala LA MULTI ANI! tot ce iti doresti si multe bucurii alaturi de sot si ingerasii tai!

Roxana + Diana (8.05.2002)+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Zina eu una nu am luat Magne B6, dar poate iti vor raspunde fetele care iau sau au luat. Mai au fost discutii despre Magne printre fetele noastre.
Roxana01 eu intru in prenatal din 17 iulie, deci atunci voi fi in saptamana 31, dar eu de luni voi fi deja in concediu pentru ca imi iau si concediu de odihna o saptaman. Abia astept!
Legat de sex si eu stiu ceea ce ti-a scris inni, ca ar fi bine sa se faca protejat pt ca sperma (adica ceea ce contine) provoaca contractii. Abia astept Craciunul, vorba lui inni , caci pana atunci speram sa ne putema dezlantui.
pupici

28+

mai avem un pic...

Mergi la inceput