Mamici de sept-oct 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

NEATA BURTICI
Am avut o noapte de cosmar, iar mi s-a intarit burta iar bebelina mea "m-a batut" toata noaptea.
E adevarat ca ieri dupa amiaza am fost mai nervoasa si am plans din cauza unor probleme profesionale tampite.
Dupa mi-a parut rau si toata lumea m-a certat ca ii fac rau fetitei cu stresurile mele.
Credeti ca din cauza asta s-a agitat toata noaptea?
Incerc sa ma abtin cat pot sa nu ma enervez dar mai am momente cand rebufnesc.
Acum am niste ochii umflati "cu pompa" si trebuie sa ma duc sa dau piept cu copii la care predau pian.
Tebuie sa imi pun "fata vesela" si sa trec la treaba.

Mesaj mai incoerent nici ca puteam sa scriu, imi cer scuze.

25+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Tiona . In legatura cu durerea aceea cel mai bine e sa consulti medicul cu zicea Pufy. Dar de ce nu ai incredere in medicii spanioli?
Pufy foarte dulce Alesio, ca de obicei. Seamana foarte bine cu tatal lui, nu? Asa pare in poze.
Lyana poate intr-adevar contractiile au fost de la suparare. Si agitatia lui bebe poate fi pusa tot pe seama supararii, pentru ca el simte stresul nostru, care i se transmite prin fluxul sangvin, si reactioneaza. Incearca sa te linistesti, mai ales problemele profesionale acum nu ar trebui sa primeze. Stii cum e, la servici nu-ti ridica nimeni statuie.
Monique si tu la fel, zi-i vreo doua sefei si sa te mai lase in pace. De acum cred ca ai putea sa intri si in prenatal. Mai ales ca pre-si post-natalul se pot cumula la cererea ta.
Mini_Me intr-adevar ce penibil cu romanii scandalagii ....

Eloise 25+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

CarmenLA MULTI AAAAAANI!!!!! Sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii de la Iustin si de la BB 2! Aniversare frumoasa!
Mirabela si tie si sotului tau LA MULTI ANI! la aniversarea casatoriei voastre, multa sanatate si sa va bucurati de bebe!

Eloise 25+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

BUna dimineata fetelor!
acum am apucat sa va citesc si eu,ieri nu prea am apucat,am dormit aproape toata ziua,nu stiu ce am avut,dar un somn pe mine...Aseara am fost la control,la eco totul e ok,bb misca in voie,e bine,nu stiu ce sex are pt ca nu vreau ,i-am zis dr-ului sa nu imi spuna.Colul meu e in aceeasi stare,adica scurt si usor intredeschis la exterior,si ma bucur ca nu e mai rau avind in vedere contractiile pe care le-am tot avut in ultima vreme.Deci trebuie sa continui tratamentul prescris,repausul si cam atit,sa fiu cit se poate de cuminte.Aa,era sa uit,m-am trezit si cu o candida de sarcina,mi-a dat tratament sper sa imi treaca.Stiu ca aceasta candida trece mai greu,sper sa imi treaca rapid sa nu il afecteze pe bb.
Va pup pe fiecare in parte!!!
pozehttp://pg.photos.yahoo.com/ph/adinadorin/album?.dir=b440re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Adina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna dimineata,
In sfarsit am dormit si eu...cer bine e

Martha 78-da, eu voi face cezariana pt ca sunt o lasa si nu am puterea sa trec printr-o nastere naturala. Oricum am mai vorbit cu mamici recente care au nascut prin cez si mi-au spus ca a -2a zi s-au ridicat din pat si in a4a zi au plecat acasa!
Sper sa fie bine.

Lyana- Eu cred ca acele contractii le-ai 'castigat' datorita stresului si nelinistii tale. La mine e clar, daca ma misc prea mult sau am stari depresive si ma ia plansul...noaptea voi sta cu no spa si scobutil.
eu zic sa te linistesti ca nimic nu merita sa superi bb.

ALLESSIA80 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Fetelor, voi ati luat Magneb6 in sarcina? De ce scrie pe prospect ca nu se administreaza in sarcina decat cu acordul medicului? As vrea sa iau de astazi ca-mi simt burtica in timpul zilei tare, si cate pe zi se iau?
Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eloise, multumesc pentru urari.

Raluca, pozele vorbesc: ti-au iesit super cornuletele.

Inni, iti trimit un pm. Cer sfatul tau de farmacista priceputa in toate.

Carmen(28+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

hello burtici,

CARMEN, LA MULTI ANI! MULTA SANATATE, FERICIRE, NUMAI IMPLINIRI SI TOT CE E MAI BUN IN LUMEA ASTA ALATURI DE CEI DRAGI AI TAI!!!
Katia bine te-ai reintors! Mama, ce m-am amuzat cand am citit pataniile voastre: printre lanuri de porumb, noroi, trasi cu calul si tu mai aveai chef de poze.
Angel_lexi multumim de reteta! si la noi (ca si la Ioana) se fac cu prune si le zice tot gomboti, dar abia astept sa-i fac cu caise, cred ca sunt mai buni
floricika si mirabelac felicitari pentru rezultatele bune de la eco!
tot asa sa o tinem toate si sa avem parte si de o nastere usoara.
Mirabelac MULTI MULTI ANI FERICITI ALATURI DE SOTUL TAU, DE BEBE SI DE VIITORII BEBICI!
GRIPO imi pare tare rau pentru cele intamplate cu directoarea ta si ca atrebuit sa treci prin momentele astea de suparare! Capul sus, toate trec si bune si rele...
Tiona cum stai cu durerea de sani.Sper sa treaca cat de repede.
monique_new si Lyananu va mai stresati cu problemele de serviciu ca le faceti rau bebicilor. Si la mine e teroare la serviciu, dar chiar nu mai pun nimic la suflet pentru ca de luni voi intra in concediu , asa ca lasati si voi toate problemele deoparte.
pufymic iar m-a dat gata Alesio al tau! doamne ce scumpete de copil! sa va traiasca!
cri draga, ai chefuit azi-noapte? si acuma dormi, finally?

pupici !

27+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Mephala, LA MULTI ANI, sanatate si sa ai parte de multe satisfactii si bucurii!

Martha 31 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna Burtici! (abia stept sa zic buna mamici!)

Asa tare ma enerveaza ca nu imi merge inca netul acasa si trebuie sa ma strecor la serviciu sa va citesc si sa scriu! ma grabesc si nu am timp sa raspund asa cum mi-as dori! sper sa nu va supere ca nu intervin prea des...

Am si eu 2 intrebari:
1. V-ati luat concediul prenatal? In ce saptamana intentionati sa vi-l luati? Am inteles de la Putzuruca si Floricika ca deja au intrat in concediu. Asa mi-as dori si eu... din pacate lucrez in vanzari si comisioanele sunt cea mai mare parte a salariului meu, dar nu sunt date legal.. intelegeti voi, asa ca incerc sa ma tin cat mai mult la birou, sa mai incasez niste bani.

2. Fetelor, acum o intrebare mai indiscreta: cum stati cu... Am citit ca este benefic in cazul nasterilor naturale, provoaca nasterea naturala fara alte interventii, chestii de-astea. Problema este ca, cu caldura asta, cu burta mea imensa si cu lipsa de pofta a sotiorului (el zice ca ii este frica sa nu-i faca rau bb-ului, dar eu stiu ca nu mai sunt o ) partidele noastre s-au rarit simtitor... Si ma gandesc ca oricum vom avea o perioada de abstinenta dupa nastere...

Ignatica, sper ca totul va fi in regula cu tine, ca nu vei mai avea probleme...

Inni, ma amuza cand citesc cum scrii despre bebelina ta, si eu mi-o descriu deja pe a mea ca cea mai frumoasa, desteapta, norocoasa... cea mai cea....

Katia, bine ai revenit. In ceea ce priveste angajatorii tai, eu i-as ameninta cu proces daca nu rezolva cumva situatia! Nu este normal. Multa bafta!

Aramona, scuze pentru confuzie, sunt asa pe fuga cand va scriu ca uneori ma mai incurc...

Floricika, bine ai revenit si tu! fetita draga, dar chiar nu te-ai ingrasat prea mult! Eu am luat 16 kg in plus!

Lyana, stiu ca e greu, si eu sunt o fire colerica, gata oricand de cand stiu ca am dreptate si sunt contrazisa, la birou sau in particular, dar in timpul sarcinii am incercat sa fiu mai calma. Intr-adevar, stresul meu influenteaza bebele si acele incordari si batai pe care le simti mai accentuat pot fi cauzate de stresul mamei. Vai, ce fraza lunga, cred ca nu prea are cap si coada, dar nu mai pot reveni s-o reformulez... intelegi tu ideea.

Va pup si multa sanatate, fetelor!

roxana, +32sapt (cu Daria Elena)

Mergi la inceput