Mamici de sept-oct 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Dani si eu ti-am trimis PM!

Pupici!

Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Pufy help!!!La cornulete..cata drojdie..si de unde imi dau seama ca sunt gata la cuptor?Sorry poate sunt intrebari prostesti dar nu am mai facut niciodata...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Am primit Ioana PM-ul, am primit si explicatiile tale lexi, om trai si om vedea.
Gata fetele, mi-am facut album pe yahoo, am copiat linkul la semnatura si sa vedem ce a iesit. S-ar putea sa latesc pagina ca n-am stiut cum sa redenumesc linkul. Offf!!
Multumesc pentru rabdare.

Dani24+Ovidiu
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Ce lipsesteeeeeeee? Helpp!

Dani24+Ovidiu
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Mephala :La multi ani!!!!!!!!!!!!!Mirabelac...petrecere frumoasa si multi ani fericiti impreuna!!!
Inni..dar eu ma trezesc in fiecare dimineata dupa 10,cel putin saptamana asta cat nu am mai fost la servici..iar noaptea ma trezesc de 3 ori si exact la aceleasi ore(cu aproximatie de 15 minute)parca vezica mea ar avea program :)))
Cu hata-hata si la noi mai rar...ca sunt panicoasa eu sa nu se intample ceva cu bebele...si de cele mai multe ori o fac de dragul sotului.... ca mi-e mila de el...atata timp fara...nu e de mirare ca se uita pe siteul de la cupa mondiala si uda cu apa niste fete care reprezinta fiecare o tara :))))))))

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

BUNA "DIMINEATA" burtici,ca deh,eu acusica m-am trezit!
Am petrecut pana pe la 6 dimineata si apoi am facut nani pana acum;a fost tare dragut.Dar asa cascati am fost ca n-a avut nimeni nici un aparat de fotografiat;asa ca am doar vreo 2 poze facute cu telefonul.
MEPHALA sa fii sanatoasa,fericita,sa ai parte de o nastere usoara si de un bebe extraordinar.
MIRABELAC felicitari pentru aniversare si va doresc din tot sufletul ca anii care urmeaza sa fie cel putin la fel de frumosi ca primii trei.
ELOISE pai cum sa nu fac listute draga mea,ca eu m-am atasat de fiecare dintre voi si imi doresc sa va raspund la fiecare in parte;dar cum eu intru cam o data pe zi sau chiar o data la doua zile,se aduna multe pagini si nu mai tin minte mare lucru daca nu-mi notez.In ceea ce priveste hemoleucograma,la mine a iesit prost de la inceput,ce-i drept cu tot cu fier;cred ca INNI are dreptate cand zice ca n-are rost sa ne mai facem ganduri pt. ca e putin probabil sa ne mai iasa bine.
INNI,ADAMEASCA,ROXANAE,MAMILILI,ELOISE prea sunteti toate de aceeasi parere in ceea ce priveste somniferele,asa ca o sa va ascult,fara sa mai intreb nici un doctor;pana la urma tot e bine ca macar pot sa dorm ziua...si cum mare lucru n-am de facut, asta e ,noaptea sunt bufnita si ziua rup patul...cu somnul mai fetelor,nu va ganditi la prostioare ca de alea nici nu prea mai stiu cu ce se mananca...sau nu sunt de mancat?!
PUTZURUCA,SEPHORA,MARTHA,ROXANAE n-a fost asa felicitat pana acum tati de bebe ca in anul asta;va pup pe toate si sa va traiasca si voua barbatii si sa va alinte si caute in cornite cel putin cat o face al meu.
PUFYMIC ai totusi grija cat de tare il imprietenesti pe Alesio cu maimutica...sa n-ai surpriza ca dupa o sa-ti planga copilul ca vrea maimutica in casa In alta ordine de idei,ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun si nu mai ai puiutul asa speriat.
LYANA n-am nici cea mai vaga idee care sunt zilele sau perioadele de reduceri,dar banuiesc ca sunt ca la toate celelalte magazine,la schimbarea de sezon.In ceea ce priveste sexul copilului,mie mi-a zis la morfo la 19 sapt. fata,la eco la 25 de sapt. fata,iar la morfo la 28 de sapt. baiat...asa ca nu stiu ce sa mai cred.Oricum 100% o sa stii ce sex are cand se va naste.
IGNATICA bafta multa la eco si sa ne aduci doar vesti ft. bune;si nu ne tine in suspans,intra si povesteste-ne ce si cum.
ALESSIA felicitari pentru primele valuri din burtica;la cat mai multe si mai haioase.
KATIA bine ai venit acasa fata draga.Ai vazut ce dor mi-a fost de tine? Pai pt. ca m-ai lasat aici si ai plecat in lume tu crezi ca poti sa ma mituiesti doar cu o reteta???te inseli draguta...eu vreau papa gata facut de tine .Asa ca fa bine si gandeste-te la o varianta sa ma hranesti la propriu cu bunatati invatate de la mamica ta.In ceea ce priveste treaba cu banii,e chiar nesimtire;sper ca n-ai de gand s-o lasi asa...ca vin si mor cu nemernicii aia de gat;ii musc de beregata;pai ce-si imagineaza ei ,ca noi burticile nemaritate suntem lipsite de aparatori,nici gand.
ARAMONA sa inteleg ca te-ai hotarat sa-ti operezi fetita de polipi?cand,pana o sa nasti?cred ca asa ar fi cel mai bine,ca dupeee... o sa fii tare ocupata cu piticul familiei.Uite un de la mine pt. fetita ta ca sa n-o mai necajeasca gatutul.
FLORICIKA bine ca ti-ai facut pomana cu mine si te-ai hotarat sa mai apari,ca zau ca m-ati innebunit...cand Roxana dispare o luna,cand Katia pleaca teleleu prin lume si gaseste "scurtaturi",cand Itzi se imprastie pe jos si apoi nu mai trece vreo 2-3 zile pe aici .Voi n-ati aflat ca sunt gravida si ca nu e bine sa fiu tinuta in tensiune si sub stres?!.Ma bucur ca ti-a iesit totul atat de bine la eco,s-o tii tot asa pana la capat.
GRIPO imi pare tare rau ca ai avut o perioada asa nasoala;dar lasa,tu trebuie sa te gandesti la partenerul de dans al fetitei mele sau la cel de fotbal al pustiului...ca deh nu mai stiu ce e sigur(al meu,ca al tau stiu ca e fecior ) si sa-i lasi pe altii sa-si faca probleme pt. ce s-a intamplat.Te si ai grija de tine.
LEXI bine ai venit in randul burticilor "fara ocupatie";sper sa-ti priasca vacanta si sa se mai rezolve si din problemele de acasa.
RAMOMAR asa cum bine ai banuit,am trandavit pana la ora asta.Uite o de la mine pt. tine,dar nu-ti mai spun de ce ,ca-ti iei nasul la purtare .
MINI ME important e ca ai aterizat cu bine;astept sa ne povestesti mai multe despre intoarcerea acasa(adica aici,in tara).

Sa auzim numai de bine.
29+sau poate ???
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

INNI pai e frumos mai fetita sa ma lasi singurica in noapte...am ramas insomniaca forumului?!Ma bucur ca la tine s-a reparat somnelul;sa speram ca nici eu n-o sa mai fac mult timp buhuhuuuu in noapte.
RALU nota 10 pentru atitudine si moral;asa te vreau!!!

Sa auzim numai de bine.
29+sau poate ???
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani, Carmen!

Pufy, multumesc mult pentru efortul de a crea link-ul, sper sa reusesti.

Mini Me, bine ai revenit in Ro! Mi s-a intamplat si mie sa dau peste needucati din astia in avion ........... mare-i gradina Domnului. Nasol e ca tocmai acesti oameni ne fac imaginea in afara tarii.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 25 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MEPHALA, safii sanatoasa, voioasa si sa te bucuri de bebe sanatos si mancacios.

CRI, , la fel tuturor fetelor, PUFYMIC, INNI, RAMOMAR, LEXI, ARAMONA, KATIA, HAZUL si sper sa nu fi uitat pe nimeni.

Va pup dulce!

29+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

In sfarsit am terminat si eu treaba si am reusit sa va citesc :)

CARMEN LA MULTI ANI!!!!!!!!!!! Desi cu intarziere :) Sa ai parte numai de bucurii si sa fii sanatoasa!

Ramomar, eu vroiam sa imortalizez momentul...imi imaginam ca dupa aiai o sa radem si pozele ar fi fost minunate, dar de' nu puteam sa ma risc sa o incasez

Mini-me, bun venit in romania si ai grija la scurtaturi pe aici ca vezi ca au mai patit-o si altii (Hazul.....bine ca nu erai si tu cu el si gravida)

Cri, mai draga, parca ziceai ca lasi distractia pana dupa ce nasti...nu mai ai rabdare? Cat despre mancare...eu ti-as face da' vezi tu ca nici mie nu are cine sa-mi faca....eu astept sa-mi fac improspatarile prin casa si sa intru in concediu si am zis ca atunci ma apuc si de bucatarie. Cat despre banuti eu cred ca pana la urma o sa-i iau. Vina nu e a angajatorului ci a firmei de resurse umane, ca noi am externalizat aceste servicii iar la noi in firma e o singura persoana responsabila de relatia cu ei care e si ea gravidutza si care, culmea, se pare ca are si ea ceva probleme cu respectiva indemnizatie si saraca femeie are zeci de mailuri trmise catre responsabili si raspunsuri de la ei ca se vor ocupa si ioc. Scuze pentru povesti lungi.

Imi cer scuze dar inca nu v-am vazut noile poze.....cred ca ramane pe maine ca azi nu mai am timp.

pupici!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput