Mamici de sept-oct 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 17
katia spune:
De la 54-55kg ca nu mai stiu exact
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
anangel_lexi spune:
Mama, Katia, ce de peripetii ai avut si tu. Si acum si faza cu banii...tinem pumnii sa se rezolve! 
gripo, imi pare tare rau pentru socul suferit, e bine ca ai revenit printre noi, asta o sa te ajute sa te mai gandesti si la altceva![]()
Alessia, nu esti singura care e pentru cezariana, mai sunt cateva fete pe-aici care au optat pentru varianta asta. Eu una sunt adepta naturalului.
Pufy, tare dulci noile poze cu bazucul vostru.
Cat despre problema cu contul, si pe mine ma enerveaza, eu zic sa mai incerci si tu (cu un alt nick) poate ai mana mai buna decat mine.
Fetelor...am comis-o! Nu credeam ca o sa patesc asta, dar am patit-o: AM ADORMIT LA BIROU!!! ![]()
M-am dus in camera amenajata pt. sefu sa ma intind pe canapea ca ma omoara spatele...si am adormit! Vreo juma' de ora asa, pana cand am auzit vocea sefei si m-am trezit. Noroc ca nu m-a vazut...Off, mai am 1 zi si intru in concediu, abia astept!
29+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
Sephora spune:
Va pup pe toate 
La noi nu s-a intamplat nik deosebit astazi,dor ca impletim de zor,asa ca am mai terminat o caciulita rosie si am pus motii la caciula stea (am pus poze in albumul Fasola)
M-am bucurat nespus de Italia aseara,daca a-ti fi vazut ce fericit era Ste,a stat tot meciul cu steagul pe el (am pus niste poze si la Igor microbistul)
Susa unde e babyconfort la noi ca eu nu stiu?Cora nu e galerie e un supermarcket si-l gasesti si in Militari daca cel din Pantelimon nu ti-e aproape.Daca vrei carucioare mai deosebite sa zicem asa,poti incerca la Mothercare.
Ramomar mercic pentru raspuns
Cri19 La multi aniptr sot sa-l stapanesti cu mult drag sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunea care va veni.
MirabelaC de luat medicamente de aiurea nu iau,eu nici pe alea recomandate nu le iau,am mai scris ca nu sunt adepta lor.
Doar intrebam daca aceste contarctii nu sunt dureroase ptr mine ai fac rau lui bebe?Tre sa iau No-spa-ul asta chiar daca nu doare?
Mamilili ptr mine e ok.
Va intrebasem daca acum la 28 saptamani se fac analize ? (am citit la unele dintre voi ca fac)
Io
27+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
eloise spune:
Gripo imi pare bine ca ai reveit. Chiar azi voiam sa intreb de tine, ce mai faci oare... M-a intristat vestea cu directoarea ta... e socant...nu ai ce spune... vorba lui Lexi, mai intri aici si mai uiti... Bine ca tu si BB sunteti bine.
Katia n-am plecat in nici o vacanta, am fost doar de vineri pana duminica la parintii mei la Sv.
Si-auzi la ea, doar 60 kg la 29 sapt.... Inca un motiv de depresie pentru noi cele mai gonflate...
Eloise
25+ cu 
EU
Virsta bebe
tiona spune:
Ceao, burticutelor si va pup pe toate si in special la eloisecare vreau sa ii multumesc in special, ca mi-a raspuns la fiecare nedumerire.Vreau sa va spun ca , tot am dureri la sanul drept dar de obicei seara cand ma pun in pat si stau pe partea dreapta si nici nu am dat asa importanta am crezut ca e normal.Aseara de exemplu dupa meci m-am pus la somn si fara sa imi dau seama m-am intors pe partea dreapta si dintr-o data ma luat o durere pana in inima si am inceput sa tip de sa trezit si sotul meu si nu am mai putu nici respira .Asta a durat circa 5 minute dupa care a disparut.Oare ce sa fie? Voua vi s-a intamplat asa ceva? Sunt destul de speriata si sanii imi sunt destul de mariti.
Va pup.+25
mephala30 spune:
Salut!
Am disparut ca m...in ceatza, dar caldurile toride de saptamana trecuta au fost de vina. Am intins-o la socri, in Roman.
Vauva, Eloise, danke ca v-ati gandit la mine. 
Ioana, iaca n-ai ghicit tura asta: cat am stat la Roman n-am bucatarit deloc...si nici pentru maine nu ma pregatesc in mod special. Voi face niste saratele si un tort diplomat cu zmeura, nectarine si ananas.
Si vom iesi la o pizza in oras.
Raluca, imi pare rau, nu stiu nici o reteta de cornulete cum iti plac tie.
Va pup pe toate!
Carmen
(28+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
pufymic spune:
Floricika, Gripo ma bucur ca ati revenit!(Gripo imi pare rau ca te-ai necajit....asta-i viata!)
Carmen zici ca nu faci nimic pentru maine?
Pai tortul ala e nimic la tine?![]()
Tiona imi pare rau ca nu te simti bine si ca te necajesc durerile alea...habar nu am de la ce pot fi.Ai vb cu medicul tau sa-l intrebi?
Lexi o sa incerc si eu....multumim de complimente!Ai adormit zici?![]()
Monique_new sa porti sanatoasa camasuta!
Pupici!
Ioana
(29+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
pufymic spune:
Tiona eu zic ca cel mai bine e sa vb cu un medic...poate nu e nimic, iar daca e ceva macar sa stii.....poate te dor din cauza laptelui....
Oricum noi putem doar sa ne dam cu parerea...mai ales daca n-am trecut prin asta...
Pupici!
Ioana
(29+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik