Mamici de sept-oct 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Katia bine te-ai reintors
Floricika m-a bucur ca sunteti bine.
Mephala si ai mei parinti tot la Roman sunt de fapt stau in Horia (cred ca stii)dar mama e cunoscuta in Roman.
Tiona imi pare rau nici eu nu stiu ce sa-ti raspund,si pe mine au reinceput sa m-a doara sani,dar nu chiar asa cum descri tu.
Mexxa pompa de san la Mothercare costa 3.200.000,nu stiu la ce pret ai gasit-o tu la Iasi.Da-mi de stire ce vei face.
Pufy tare scum Ale si-mi plac pozele alea cu voi doi de nu mai pot.
Poate gasiti timp sa-mi raspundeti si mie la intrebari,va rog....
Ptr fetele care nu stiu in ce luna sunt mai trimit odata link-ul cum pot afla:http://pregnancytoday.com/resource/themonths.htm

IO27+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Va multumesc tuturor care mi-au urat succes la echo.
A fost bine, piticul nostru are 1315 gr. si e mai mare cu 1 sapt. fix. E intors cu capul in jos si statea cu minutele sub cap ca la plaja... si ma zgindareste pe mine in col de ma inteapa. Placenta grad 0, col OI inchis, baiat 100%.

Pufy Mai stiam o metoda sa-l activezi pe bebe: bei sau maninci ceva dulce si te asezi intinsa pe stinga. La mine a mers de multe ori, asta daca are el chef. Insa cind doarme nu mishca absolut deloc, am testat asta.

Sephora Acu pricepui... eu am intrebat-o pe dr. mea daca sufera bebe de la contractii (ca eu am avut destule si mai am inca) si mi-a spus ca se mai stranguleaza niste vase de singe pe acolo si e posibil sa nu ia in greutate normal, insa la mine nu e cazul ca la fiecare echo mi-a zis ca e mai mare. Atit mi-a spus, alte suferinte nu pare sa aiba bebe. No-spa ar trebui sa iei daca sunt prea dese sau puternice pt. ca pot deschide colul.

Imi faceam griji ca stau prea mult pe spate si bebe nu e alimentat cum trebuie, dar m-am linistit acuma.

Miine e aniversarea casatoriei noastre, implinim 3 ani de la "big mistake" cum zice sotul meu, in gluma bineinteles. Cadou nu o sa-i fac ca nu ma cobor din pat, de fapt i-am facut azi, si-a vazut piticul...

Va pup,
Va trimit ceva frumos...
http://www.just4fun.ro/index.php?page=ppsplay&ppscatid=2&id=145

Mirabela 27+

POZE

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mirabelac ma bucur ca ne aduci vesti bune de la eco!
Felicitari pentru aniversarea de maine si "casa de piatra" in continuare!

Sephora e bine sa iti faci un set de analize si la inceputul trim 3, eu cel putin mi-am facut.

Si eu am avut azi ceva contractii si dureri, asa ca m-am "alimentat" cu un No-Spa acum seara...ma duc sa fac un dus si sa ma intind putin(Alesio "ubiea mea" e in parc cu Ovi)!

Pupici!

Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am pus fetelor pozele din emailul comun(ultimele) la bebici, burtici, tatici!

Si am mai pus poze f noi cu Alesio cheliutza in albumul meu de pe Yahoo!

Pupici!

Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Mirabela, felicitari si la cat mai multi ani fericiti impreuna!
Alessia, sa inteleg ca esti pro cezariana? Si eu tot spre cezariana ma indrept, din mai multe motive...
Pufy, ma bucur ca bb s-a trezit si face tumbe prin burtica

Va pup si va doresc o seara cat mai frumoasa!

Martha 31 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

[quote]Originally posted by eloise
Cri esti teribila cu listele-listuzele tale...nu care cumva sa uiti pe cineva! Poti sa te iei de mana cu Ramomar, amandoua atat de inimoase, n-aveti liniste daca nu spuneti o vorba buna fiecarei fete in parte!

eloiseesti o dulce! poate ca ar trebui sa ne luam de manuta : eu si cri! asta pentru ca si eu mai fac listuta cand am mult de recuperat (asa 7-8 pag sau chiar cate un capitol, caci altfel uit
multumesc la toate fetele care m-au felicitat pentru rezultatele bune de la eco. La fel va doresc si eu voua si multa sanatate!

27+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Buna burtici,

eu am o durere groaznica de spate, de fiecare data cand ma misc simt ca innebunesc. Ity ma bucur ca tie ti-a trecut durerea. Eu am contractii cand vreau sa ma ridic in picioare. Am sunt doctorul si mi-a zis sa ma duc la spital pentru monitorizare, asa ca voi pleca in 10 minute.
Sper sa fie totul bine.

Va pupic si aveti grija de voi

Oana, 30 w and 5 d cu Lisa Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetele!

mama ce ati mai scris de ieri pana azi! ieri am fost f ocupata ca mi-a fost sotu' acasa si am trebaluit! am spalat, am gatit si...am facut cornuletze! merci pufy de reteta, am vazut-o din pacate dupa dar am facut o reteta de pe net. am pus si poze...mi-au iesit suuuuper! nici nu ma asteptam! ar fi fost tare mandra mamaica mea de mine, exact ca ale ei mi-au iesit!

sephora, sunt absolut impresionata de ce minunatii poti face! sunt absolut superbe caciulitza rosie si setul stea! suuuuper!
in leg cu secretia buclucasa, e f posibil sa fie si transpiratie...si secretie...dar nu cred sa fie lichid pana la urma!
oricum vineri merg la dr si o sa vad ce si cum! deocamdata ma streseaza ideea cum ca n-ar fi crescut fata mea asa cum trb! dar sper sa fie bine ca doar mi-am tinut tensiunea in frau! n-am depasit 13 cu 7, si asta o sg data! in rest se mentine frumos la 12 cu 6!
de analize, eu pot sa-ti zic ca mi-am facut un al doilea set chiar mai complet acum pe la 26-27 sapt! e bine sa fie facute ca se mai schimba datele problemei de la inceputul sarcinii pana acum! de ex mie mi-a iesit un pic de anemie acum si n-o aveam la inceput!

mini-me, inni, mirabela, va multumesc!

mephala e ok, m-am descurcat cu cornuletzele! si inca admirabil!

itzy-bitzy...m-au distrat peripetiile voastre de la nunta, parca am vazut nunta noastra la care a plouat torential intr-una, inca de la inceputul saptamanii si nu s-a mai oprit decat a doua zi dimi dupa nunta noastra cand a iesit un soare superb! si crede-ma ca nu suntem deloc bogati! dar nu e timpul perdut, nu? n-a trecut nici un an de la nunta! avem tot timpul...
ai fost o nasica superba! pe mine personal m-a impresionat in mod deosebit garderoba de la cununia civila! super sic si simpla dar de efect! iti statea superb! plus ca e o tinuta care merge purtata si de zi cu zi! si rochita a fost superba desigur!

mini-me, intrebai ce-i aia inka? pai e un produs natural care seamana f bine la gust, aspect, consistenta cu nesul! e facuta din cicoare parca!

cred ca tot tu ziceai de o psihoza cum ca iti e frica c-ai sa scapi copilul din brate si ca visezi mereu asta! ei, am si eu una si mai si! in fiecare noapte aproape visez ca sunt cu alexutza mea mica, si toate-s bune si frumoase numai ca eu ma trezesc la sfarsitul zilei ca...am uitat sa o hranesc! deci chestia asta chiar ma obsedeaza!

eloise, imi pare rau de faza cu asteptatul la dr de fam, dar chiar ca trb sa intri pur si simplu, nu sa astepti sa-ti cedeze cineva locul! pe mine personal ma cheama dr indiferent cat de plin ar fi, si mi-a zis ca daca nu ma vede ea, sa intru cand vin intotdeauna! macar acum, nu? ca destul stam pe la toate cozile din lume...

inni, fata ta e dulce tare! cum zici ca-i uratica? eu m-am indragostit de ea!

pufy, dulce alesio ca d eobicei! si nu-ti mai face griji cand nu-l simti asa bine pe bb, ca e normal! plus ca de caum vor incepe sa miste din ce in ce mai putin ca-s maricei si nu mai au loc! dar stii deja asta. cu toate astea te inteleg perfect! si eu fac la fel!

stiu c-am scris mult, si cred ca as mai fi avut dar nu mai tin minte!
va pup!
maine cred ca iar n-am sa prea intru ca mi-e sotul acasa si avem iar de spalat, curatenie, plus ca vreau sa fac o crema de zahar ars!

raluca 30+
cu alexia-maria
yahoo
webshots
...vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Ia uitati-va fetelor cum va incurajeaza Ralucutza :)De parca nu era ea nici pe departe cea care in capitolul trecut avea cele mai nashpa simptome....bravo Ralu...vezi ca se poate? Se pare ca incurajarile fetelor ti-au prins bine!

Itzy, prea iti lauda toata lumea pozele. Imediat le voi admira si eu. Asta tre sa mai fac acum.....ma duc sa vad pozele noi. Mai scriu maine ca azi mor de somn. Noapte buna tuturor!

Pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput