Mamici de sept-oct 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 16
eloise spune:
Katia
bine ai venit! Ce peripetii cu drumul!!!
Lya la morfologica de 23 de saptamani ar trebui sa se vada sexul cu precizie. Mai ales daca s-a vazut fetita, presupun ca nu ar trebui sa mai fie dubii. Si mie ca si Alessiei tot la 12 saptamani mi s-a spus prima data ca ar fi probabil baietzel(si atunci m-am indoit ca se putea vedea ceva, ca BB avea 54 mm) dar de atunci baietel a ramas. Am auzit totusi si cazuri in care la toate echografiile s-a spus ceva, si la nastere s-a dovedit a fi altceva. Bine ca nu-s decat 2 posibilitatzi ![]()
![]()
![]()
Alessia si mie mi se pare gogonata faza cu inima unicamerala. De la infectie in ultima luna e imposibil sa apara asa ceva. Cateodata sunt si zvonuri lansate ca urmare a rivalitatii dintre medici...cum ca ala a facut nu-sh ce gafa profesionala etc
Eloise
25+ cu 
EU
Virsta bebe
alessia80 spune:
Pufy
scuze...stiu ca ai fost langa mine de la inceput
Katia
Cate kg ai in plus la 29 saptamani? doar5???
Aramona -stiu ca revii cu raspunsuri
ALESSIA80
28+
Monique_new spune:
inniSa sti ca functioneaza treaba aia cu trasul aerului in piept. Nu am citit nicaieri dar am observat la mine. Credeam ca mi se pare doar mie![]()
Mai fetelor eu am impresia citeodata ca imi zdobeste ficatii bebe.
O rog frumos sa nu mai dea asa tare dar cred ca saracuta nu are loc unde sa se intinda.Ce ma fac eu ca ma doareeeee de tresar citeodata de durere. Cred ca doar sa o mai rog.
ramona 
Azi mi-am cumparat o camasuta de noapte vernil cu 3 nasturei in fata. Am zis eu pt spital dar este asa draguta ca parca nu-mi vine sa o folosesc, am inteles ca poti sa le arunci dupa spital.Este mai mult ca o rochita de stat prin casa. Oi vedea eu.
La magazinul Z nu am reusit sa ajung dar daca era "omor" chiar nu as fi avut rabdare sa stau.
Monica
31 sapt
floricika spune:
buna burtici
revin si eu dupa o puaza de cateva zile, va multumesc ca v-ati gandit la mine si va trimit pupicuri la fiecare!!!
noi suntem bine, am fost luni la control, junior s-a intors deja, colul este lung (42 mm
) si inchis, tensiunea 12 cu 7 (toata viata am avut-o 10) 13 kg in plus si recomandarea sa mai dau vreo doua jos ca sa ajung la 15 maxim pana la sfarsitul sarcinii
va dati seama ca asta va fi singurul lucru pe care nu il voi respecta!
Am intrat si eu in concediu, si am dormit un pic dupa masa, ce bine a fost!!! Deja am inceput sa fiu mai obosita dar probabil e din cauza de trimestrul 3 dupa ce ziceti voi. A, si am si eu bufeuri![]()
fug acum, ma duc sa fac o prajitura cu visine, desi am mai facut de 2 ori pana acum nu m-am saturat!
As face si galusti cu caise dar nu am ingredientele in casa si mi-e lene sa mai ies, oricum le retin.
pupici pe burtci
Floricika
30+ cu 
Poze
alessia80 spune:
ELOISE-stiu!
Dar -in paranoia mea-am intrebat mai multi medici fara sa spun cine a fost implicat
ALESSIA80
28+
floricika spune:
katia bine ai revenit, mi-au placut peripetiile voastre!
Roxana01 ma bucur ca ai mai scris, incepusem sa ma ingrijorez serios pt tine!
si eu sunt pt epidurala
Floricika
30+ cu 
Poze
gripo spune:
SALUTARE BURTICOASE!
Ma bucur ca toate sunteti bine, cu speranta in piept. Va citesc zilnic, sunt alaturi de voi, si va
mult pe toate, dar n-am mai avut chef sa scriu, ca am primit o veste mai proasta. Nu trebuie sa va faceti griji, am stat mult sa ma gandesc daca sa va spun sau nu, dar pana la urma, asta e viata, cu bune si rele, si merge inainte. Directoarea mea, de 43 de ani, a murit de infarct duminica seara. Fiind la o varsta asa de tanara, socul a fost cumplit. Eu nici nu prea plang la tragedii, in schimb plang si la reclame, cum ziceati si voi, asa ca m-a afectat destul de rau. Oricum, colegii au fost extra si m-au protejat cum au putut ei mai bine, iar eu nu m-am dus sa o vad, sau azi la inmormantare, am stat de "veghe" in scoala, ca restul s-au dus.
In rest, bebe e bine, misca nevoie mare, nu ma face tumbe, dar face burtica niste valuri simpatice, sau se divide in tot felul de forme, ca ma distreaza rau, si sper din tot sufletul sa nu se mentina activitatea lui la fel ca acum si dupa ce nasc, pentru ca ce credeti ca am observat azi noapte( ca am stat la meci, pentru iubita mea Italie, ii urasc pe nemti, din cauza politicii financiare, au calculat ei ca nu era "rentabil" sa particiupe si romanii la mondiale, si am avut paret de un arbritaj de kko, ei dar exista un Dumnezeu acolo sus), am observat ca bebe misca tare rau mai mult noaptea, ce era prin burta mea ieri pe la 1...
SCUZATI-MA ca nu va iau pe fiecare in parte, dar va citesc si sunt alaturi de voi zilnic, si intelegeti voi ca zilele astea nu prea am avut chef, mai ales ca si mama mea tot la varsta asta m-a lasat singura pe lume.
Va
pe toate, si aveti grija de burticile voastre, si de voi, bine-nteles.
29+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
katia spune:
Apropo de calatoriile sufletelor noastre...eu am vrut sa fac si poze cand eram pe camp ca sa va arat si atunci cand era tati cu masina ingropata in noroi...da ma gandeam ca la cat era de nervos imi da vreo doua ca n-o sa-mi mai trebuiasca nici poze nici nimic![]()
![]()
![]()
Floricika ce mishto ca esti in concediu...eu deabia am revenit si vreau inapoi....ce bine o fi sa dorm toata ziua.....
Pufy, felicitari pentru realizarile lui Alesio...nu-i nimic ca face pipi la filtru...o sa invete el sa dea chiloteii jos :)
Alessia, maica-mea mia zis ca seman cu un greiere.....am 60kg la 1.67
Eloise, ai fost si tu in vacanta sau ma insel?
Fetelor, azi cand am ajuns la servici mi s-a dat o veste "foarte buna" nu voi putea beneficia de cele 8 mil pentru ca tampitii de colegi de la firma de resurse umane cu care avem contract nu mi-au facut la timt permisul de munca si respectiv contractul de munca si acum am doua luni intrerupere de activitate (mai si iunie) deci nu am continuitate 6 luni. A sunat-o seful meu pe sefa de acolo si i-a cerut o solutionare a problemei, i-a zis ceva de genul ca eu trebuie sa beneficiez de acesti bani indiferent pe ce cale si cine va suporta.....sper sa se rezolve cumva si sa-mi iau banii ca desi nu sunt foarte multi, totusi nu-i iei din drum! Acum sunt putin suparata da-mi trece ca va mai citesc pe voi ![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite