Iarasi DC in presa romaneasca
Raspunsuri - Pagina 5
sofia_misicu spune:
Eu v-as zice ceva legat de articol dar ma grabesc sa cumpar ce am vazut in coltul sus al ecranului: cel mai scump produs!
Nukasi Mama la Nuka
miag spune:
quote:
Originally posted by eLaura
Dorule, mama, foaie verde stalp, curge apa-n beci! Ai grija mare, dom'le, trebuie sa te tii la cheltuitoarele forumiste...
Laura, mama lui Catamic

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
parpalak spune:
Darael, uite ia d-aicea niste guma de mestecat scumpa si o cafea-doua, ca sa nu mai fii trist! ![]()
Cred ca autorul articolului a bagat cremele impotriva eritemului fesier la capitolul cosmetice scumpe. Iar aia cu timpul liber in crestere dupa ce vin copiii, aia nu merge decit ca gluma!
Ori doage lipsa la autor.
Dar n-am nimic impotriva ca din (banii de) reclame la cafele, gume, cosmetice si alte alea sa mearga forumu mai bine si/sau sa fie un copil bolnav mai aproape de operatia salvatoare.
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
nuschu spune:
Am si eu o intrebare pentru voi, fetelor: cate ati fost rugate/invitate sa participati la acest "studiu" ? Ati primit un chestionar cu n itemi la care sa raspundeti, care sa va intrebe ce venituri aveti, cat cheltuiti pentru voi/pentru copii, cat timp petreceti pe net, cate bone aveti, cate ore petreceti la job ?
Mda, ma gandeam eu. Si atunci de unde-i ies dlui Doru aceste "studii" marete ? Facute pe ce ? Care e componenta reala a cercetarii lui ?
Atentie la femeile cu copii !! Se inmultesc rapid si nasc pui vii pe care-i hranesc cu cosmetice, ciocolata, bauturi racoritoare, cafea, guma de mestecat. Ascultatori, aparati-va cum puteti de invazia lor ! Se recomanda ignoranta, semidoctism, pretentii de profesionist e-business, carte de vizita onlain seilz menegier.
Pisica, zambind 
Adrianai spune:
Io nu mai fac copii sa nu devin cheltuitoare. Ca nu mai am cu ce sa-l cresc nu, eu cheltuind pe cosmetice, cafea si guma de mestecat...!!??!!!
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
danitin spune:
De cand am bebe am mult mai mult timp liber. Cele 2 job-uri plus colaborarile necesrae pentru a-mi mentine nivelul de trai ridicat imi lasa la dispozitie foarte multe ore pe care le petrec langa prunc. Doar ca el doarme ... In timp ce buni sta cu el in parc eu atarn zeci de ore pe net, ca sarcini de serviciu nu am, ma tin astia doar de decor. Mestec guma in timp ce beau cafea, asa ca sunt un mare consumator deoarece la fiecare inghititura de cafea inghit si o gumita de asta. Am o gramada de cosmetice scumpe cum ar fi lapte pentru demachiat, apa si sapun pt. spalat si o trusa de machiaj distrusa sistematic de fica-mea. Etc, etc....
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
aelita spune:
quote:
Originally posted by nuschu
Am si eu o intrebare pentru voi, fetelor: cate ati fost rugate/invitate sa participati la acest "studiu" ? Ati primit un chestionar cu n itemi la care sa raspundeti, care sa va intrebe ce venituri aveti, cat cheltuiti pentru voi/pentru copii, cat timp petreceti pe net, cate bone aveti, cate ore petreceti la job ?
Mda, ma gandeam eu. Si atunci de unde-i ies dlui Doru aceste "studii" marete ? Facute pe ce ? Care e componenta reala a cercetarii lui ?
Doru face statistici doar uitadu-se in ochii oamenilor.
E un expert ...
..in ale frustrarii.
Nu va agitati,nu se merita sa consumam energia pe orice articol.
Aveti nevoie de ea pt CHELTUIEEEELI !!!!! si pt mestecat guma .
Maaai,de unde a scos asta cu guma,ca ma distreaza tareee !
Daca el s-a apucat sa faca profilul femeilor de aici,stiti cu totii cam ce profil i s-a facut lui ,nu ?
Ca deh, femeia aia descrisa,mestecatoarea de guma ,l-o fi chinuit rau.
O si vad cu parul pe bigudiuri,ca pe aia din banc, MESTECAND guma.
Adevarata trauma !pana la urma ajungi sa il pleznesti pe unul pe strada doar ca mesteca guma ,
ca iti aduce amintiri neplacute.
Tethys spune:
Chiar ca-i naspa tare articolul!!!
Si eu sunt curioasa pe ce baza a facut el profilul mamicilor de pe DC.
Ca eu una, nu am cu ce sa-mi cumpar "chiloti"(scuza-ti expresia) daramite guma de mestecat, si alte alea...
E clar, nu ma numar printre persoanele "in medie" sau "peste medie", cum zice dumnealui... Iar pe DC. am intrat pentru copilutul meu, ca TOATE MAMICILE DE AICI!!!

In fine, nu se merita sa ne consumam pentru o astfel de persoana ca Doru, dar...
te intristezi cand vezi ce scrie si cum jigneste...
ce sa-i faci, mai sunt si din astia...

CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
korinna spune:
Studiul asta fundamentat o fi bagat in calcule si aspirantele??Sau ele doar mesteca guma si stau tolanite pe tastatura?
Pai vedeti..de aia sunt doar aspirante!Cand sa mai produca si copii???daca toata ziua stau pe net!!!
NTz!!NTzzz!Ntzz!!
cataghe spune:

Io demult n-am mai ras atata... Am intrat sigura ca o sa gasesc un subiect unde lumile isi exprima adeziunea ca site-ul nostru e in presa, aruncand cu petale di trandahir peste tot si cu flocirele in culorile tricolorului, si cand colo, peste ce dau!! Peste o armata de mamici pur si simplu scandalizate ca unul a scris un articol in care si-a dat el cu parerea ca pamantul e rotund si site-ul da bine pt asvertiseri. Moaaaaaama, blasfemieeeeeeee!!!
P.S. Cand imi sariti in cap mi-l aleg ca moderator pe Xeno
.
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)