Iarasi DC in presa romaneasca
Raspunsuri - Pagina 4
DARAEL spune:
Eu declar oficial ca sunt trist
..... auzi dom’le, sa nu ma bage pe mine in publicul “tinta” pentru simplul motiv ca nu sunt mamica – asta e discriminare si, daca ma gandesc bine, este ilegal si neconstitutional..... chiar si in Romania
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
Eu declar oficial ca sunt trist..... auzi dom’le, sa nu ma bage pe mine in publicul “tinta” pentru simplul motiv ca nu sunt mamica – asta e discriminare si, daca ma gandesc bine, este ilegal si neconstitutional..... chiar si in Romania
![]()
![]()
![]()
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Korekt!
..in locul tau il dadeam in judecata, domne'!!!
Daniella, mama lu' Alexis
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
Eu declar oficial ca sunt trist..... auzi dom’le, sa nu ma bage pe mine in publicul “tinta” pentru simplul motiv ca nu sunt mamica – asta e discriminare si, daca ma gandesc bine, este ilegal si neconstitutional..... chiar si in Romania
![]()
![]()
![]()
Adrian
Nu fi trist...faci parte totusi din categoria celor cu un "standard ridicat de viata si un nivel de educatie superior mediei in populatie"
Witchie spune:
dar mai suptzire cu guma Mister Darael....
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea
craciunitza spune:
Sa citim carti si sa vedem reportaje despre copii avem voie? Dar sa vorbim la telefon? Grija pentru odor se desfasoara strict in dormitor.
Si daca dl Doru crede ca este greu sa fii parinte langa calculator, cum o fi reusit dumnealui sa ajunga Sales manager fix in domeniu online? Isi cam da cu stangu-n dreptu'.
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Paul si Virginia
Danelutza spune:
[quote]Originally posted by iileana
...pur si simplu nu inteleg de ce v-ati suparat asa...
Las' sa intre DC-ul "in vizorul advertiserilor", care-i baiul?
Eu nu m-am suparat
, e bine ca-i in vizorul jurnalistilor, dar putea sa scrie si despre cit a ajutat DC persoane care aveau intr-adevar nevoie, despre cum noi mamele cheltuitoare, aici am invatzat poate cum sa punem pampersul la copil si ce sa facem cind nu regurgiteaza, cind are febra. ![]()

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
LUIZAM spune:
quote:
Originally posted by bmagdaro
Daca suntem recunoscuti inseamna ca suntem importanti
mămică stresată cu doi pitici
Exact.
Si apoi, de unde stiu ei ca majoritatea sunt femei? Ce, la o adica, nu pot sa zic ca sunt femeie si eu in fapt sa fiu ditamai barbatu'?
Hai sa fim seriosi... Unii cand n-au ce face, mai fac cate un sondaj...
E si ce... Las sa stam noi pe net, ca suntem in era informatiei, nu mai tre' sa frecam la scutece
, sau sa mai leganam bbul
in leaganul cu motoceiSi mai avem timp si de cafea si de o tigara si de un film bun si de o petrecere, ca doar suntem femei moderne.

Mi se pare mie sau se oftica cineva?
aelita spune:
Si defapt ce vrea Doru ..asta ?
E cam frustrat ,nu vi se pare ?
Nu va mai agitati sa va justificati.
Asemenea taMPenii le-am auzit la cei limitati care nu sunt in stare sa faca doua lucruri pe zi ,in plus de mancare si somn.
Si orice corvoada li se pare suprema.
Si cand vad ca alta persoana poate face si altceva,raspunde scurt: ARE TIMP! NU ARE CE FACE!
Raspundem si noi :NU AI TU CE FACE,DORULE,DECAT SA FACI STATISTICI SI SA TRAGI CONCLUZII !
Ati iscat invidia printre lenesi, dragele mele de la DC,femei care pot ed toate : copii,casa,mancare ,cosmetica..si CHELTUIALA ca doar nu cheltuiti banii altuia .
eLaura spune:
Dorule, mama, foaie verde stalp, curge apa-n beci! Ai grija mare, dom'le, trebuie sa te tii la cheltuitoarele forumiste...
Laura, mama lui Catamic