Iarasi DC in presa romaneasca
Raspunsuri - Pagina 6
Dantje spune:
nenea Doru....eu spui sincer ca n-am bona ,mama e la 2300 km ,dar n-ai vrea mata sa stai cu copilutu meu sa ma mai dau si eu nitel pe DC ,caci in ultima vreme cam lipsii.Dar mai bine lasa...caci ce ma fac cu copilu daca iese prea studios ca mata.Dar oricum, exercitiu e mama succesului.
Multa bafta!!!
Dantje & Martijn
Anculina spune:
Eu am stat acasa cu copilul 2 ani;timp in care nu am avut nici bona, nici bunica disponibila, cateodata, din cauza sacrifiicilor care trebuie facute ca sa iti indeplinesti niste target-uri, nici tatic disponibil.
Ce am realizat in acesti 2 ani ? Am transformat un pui de om, un bebelus de 3,100 kg si 51 cm intr-un copil de 88 cm si 14 kg care merge, vorbeste, rationeaza, se joaca, iubeste.Am ingrijit-o, am crescut-o, am invatat-o sa mearga, sa vorbesca, sa manance, sa ceara lucruri, sa se poarte, sa iubeasca, sa ofere iubire...Intre timp,am incercat sa fiu si o sotie, iubita, fiica cat mai buna, atat cat mi-a permis EA si rolul primordial de MAMA, iar tarziu in noapte sau in zori de zi am incercat sa raman totusi conectata si la realitatea externa, sa imi fac si prietene noi cu aceleasi griji si preocupari cu ale mele, prin intermediul acestui minunat site - desprecopii.
Timpul a trecut, eu am inceput serviciul si acolo, la birou, culeg zi de zi , atunci cand vorbesc cu fetita mea la telefon, roadele a ceea ce am sadit in doi ani.
Iar week-end de week-end, pentru ca deocamdata sunt atat de ocupata incat mai reusesc sa intru pe site doar in week-end-uri, culeg alte roade a ceea ce am sadit in doi ani in care aici am venit sa intreb ce sa fac cand mi-a cazut din pat prima oara, de unde sa ii iau talonete sau ce bagaj trebuie facut pentru ea pt prima vacanta la mare sau aici am sfatuit si eu la randul meu mamici incepatoare si grijulii.
Dupa parerea mea, acel articol este pe deplin caracteristic acelui gen de jurnalism sec, facut la cerere, in care se face o asa-zisa documentare din statistici si ...iaca...gata articolul, fara ca autorul sa patrunda catusi de putin in esenta lucrurlui despre care scrie si dincolo de secile cifre de statistici.
Intamplator noul meu job este ca si locatie f aproape de locul unde isi desfasoara activitatea bloombiz, fiind aproape colegi de birou, sa incat daca mai doriti sa faceti un articol pe aceasta tema, de data aceasta mai in tema, va stau la dispozitie.
Cat despre acele afirmatii : " cheltuie mai mult pe produse mai scumpe...etc..." cele care au raspuns inaintea mea au spus deja totul...
D-ul Doru fie nu este parinte fie in dorinta de a parea echidistant s-a departat atat de mult de calitatea de parinte incat aceasta nu mai razbate deloc dintre randurile dumnealui...
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
Susman Mihaela spune:
Ce chestie! Si eu nu stiam ca daca stau pe forum las copilul in grija bonei sau bunicii.... Dar unde sunt ca noi nu avem parte de asa ceva si uneori chiar simt nevoia de asa ceva. Sau mamele trebuie sa roboteasca toata ziua, neingrijite si pline de nervi cu plodul dupa ele prin bucatarie?
Hai , ca m-am chiar enervat. Parca ar fi vorbit cu soacra-mea care are 72 de ani si nu intelege ce mai e si internetul asta!!!!!!