Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 6
alexandra_25 spune:
povestea mea de dragoste e cam complicata...ne-am cunoscut acum 5 ani de zile....la facultate....el era in grupul nostru de prieteni, nou venit....intr-un weekend am mers intr-un club si mie mi-a placut de el...am rugat pe una dintre prietene sa ne faca cunostinta....el si prietenul lui aveau tricouri la fel...prietena mea a crezut ca era vb despre celalalt....s-a dus si i-a zis celulilalt...ala cand a auzit nici vorba ca el are prietena...eu am fost dezamagita...
La un blues vine Marius (sotul meu) si ma invita la dans....eu eram nervoasa ca daca are prietena ce vrea....sa se distreze cu mine????
Am dansat ce am dansat si pana la urma el mi-a facut avansuri....eu nu am rezistat si i-am spus ca nu imi place sa fiu folosita....el a fost uimit de ceea ce i-am zis si pana la urma ne-am lamurit de coincidenta....
De atunci....am ramas impreuna.....
In noaptea de anul nou....2004-2005....ne-am casatorit si suntem la fel de fericiti ca si in prima zi....
Nu pot sa ii multumesc lui d-zeu pentru ca a avut grija de mine si mi-a dat un sot minunat.....nu mai imi pot imagina viata fara el....si acum suntem si mai fericiti pentru ca vom avea acest bebe....rodul iubirii noastre....!
Sper ca nu v-am plictisit.....
Va pupic
18+
alexandra
ama.lia spune:
elaa, tu nu stii ca aici nu ne suparam? sunt si eu curioasa cum calculeaza fetele... doar atat.
Amalia
asiza spune:
Dolores, si eu te incurajez pentru Tudor Cristian...E un nume frumos...In ceea ce priveste durerile de burtica, le am si eu, insa nu le bag in seama...le consider ca facand parte din sarcina, e ceva normal si atata timp cat nu am scurgeri rosii sau maronii sau alte senzatii acute de durere, nu ma alarmez pentru orice. Surioara mea m-a avertizat ca voi descoperi fel si fel de senzatii noi pe parcursul sarcinii....Te pupacesc...
Alexandra, ti-am vazut burtonul...e mare intr-adevar...deja il poti picta si sa-ti pui si tu fotografia alaturi de a Mironei, la Funny Faces...
Adinazot, multa sanatate!!!!
Ralumat, felicitari pentru ...va fi un barbat puternic daca inca din burtica nu s-a lasat si a trecut peste toate piedicile si greutatile...
Ruxandra, ...auzi sutien la sot...Iti recomand ELEVIT, pentru mine e super!!!
Elaa, bine ai venit printre noi!!! 18 saptamani zici...esti la prima sarcina? Hai sa mai pove....
Pupici pe burtici...
Oana 15+
adinazot spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
adinazot daca e tare burtica inseamna ca ai contractii??
alexandra
ALEXANDRA,da daca se intareste burita aia inseamna contractii,ele pot fii dureroase sau nu.
Adina 21+
ingeras26a spune:
Dolores, si eu mai simt din cand in cand...deci stai linistita, cred ca este normal.
Bun venit fetelor noi!
Veronici, esti haioasa rau:)2D sau 3D sau 4D sunt acelasi lucru, dar pe masura ce cifra avanseaza, vezi miscarile lui bb si ce se intampla in timp mai apropiat de cel real, adik 4D este ea mai fidela din acest punct de vedere. Dar poate sa vada si la 2D si la 4D, totul depinde de cum capteaza imaginea cu bb, cum sta. Ce ai vrea sa fie? Ai sanse sa fie baietel si fetitza :) ce frumushel :)
Va pup si va multuesc din suflet tuturor pentru urari si va doresc sa fiti si voi sanatoase, fericite si iubite, impreuna cu sotzii si copilasii vostri!
Si pentru ca astazi implinim 9 ani de and suntem impreuna, sa va povestesc si eu:
Ne-am cunoscut la mare, el venise cu prietenii, eu cu sora si o prietena. Noi, fetele (eu, sora mea si o prietena), veneam de la plaja imbracate sumar (costume de baie si, eventual, prosoape). Ei, baietii, de-abia ajunsesera si stateau la receptia hotelului, in Eforie Nord, asteptand sa se elibereze camera. Nu ii cunosteam. A fost dragoste la prima vedere: eu am zis ca imi place tipul brunet, iar el a zis ca blonda o sa fie a lui :)). Si asa a fost, forever. Am mers la disco seara, apoi a doua zi ne-am sarutat si a treia...am inceput sa ne iubim...si nu s-a mai terminat si nu se va termina niciodata. Blonda este a lui si brunetul este al meu...El avea 16 ani, eu aproape 18. Au trecut 9 ani si este minunat! Au fost si momente de rascruce de care sunt mandra sa spun ca am trecut cu brio, dar au fost mai la inceput, acum este totul incredibil de minunat! Si cel mai frumos cadou pe care ni-l puteam face este bebita din burtica mea...am ramas insarcinati in Caraibe, am aflat de sarcina de Pasti si nasc de Craciun :) si i-am scris lui tati o felicitare in care i-am scris ca il iubim mult amandoua si ca stim ca va fi cel mai minunat tatic din lume! Nu suntem casatoriti si nici nu stiu cand vom face nunta, poate la anul...sau poate facem cununia civila inainte sa se nasca bb, dar nu prea conteaza, nu?! important este sa ne purtam frumos unul cu celalalt, sa ne respectam reciproc, sa avem incredere unul in celalalt si sa ne iubim!
Sper ca v-a placut...
Pupicei, Ingeras 15+ Maya
saryta spune:
Pina acum a mers netul f. greu hai sa va spun si eu povestea mea.Acum 9 ani pe 1 august ne-am cunoscut, cind am facut prezentarile el a spus "ANGHEL" si eu "bai iti bati joc de mine, hai spune cum te cheama". In buletin e Anghelache ciudat nu si uite asa am inceput o frumoasa relatie. Revelionul l-am petrecut impreuna la un restaurant unde el a cintat (e solist) si la 12 noaptea mi-a spus ca ma iubeste.Prin iunie ne-am hotarit sa vorbim cu ai nostri despre nunta binenteles, eu nu concepeam viata fara el si cred ca si invers. Numai bine ca dupa citeva zile am aflat ca sunt insarcinata si uite-asa s-au grabit lucrurile si pe 5 sept. ne-am legat vietile(si bb cu noi)pt. totdeauna. Nu este ceva ca-n filme dar oricum acesti 9 ani au fost plini de surprize si intimplari frumoase.
Mariana - 19+
Mamicuta de printese-Andra si Sara.
ANDRA si SARA
Dbunny spune:
Miromama, ia baga si tu la mine un PM cu parola de pe mailu comun...ca la nivelul asta yo inca nu-l am. Multzam fain
Dbunny
Mirona spune:
Dbunny EXECUTAT.
Adina - pe aceasta pagina te duci sus de tot. In stanga ai niste meniuri albastre: toate forumurile, subiecte active, .... Mesaje private, Cautare ...etc.
Te duci la Mesaje private si dai clik. Acolo vei vedea in dreapta Optiuni. Dai acolo clik si te va duce intr-o pagina unde vei putea opta sa primesti si sa poti trimite PM-uri la utilizatorii DC. Bafta, hai ca nu e complicat.
Fug sa mai fac completari in lista.
elaa bine ai venit in . Doamne cat ti-a trebuit pana sa-ti faci curaj sa intrii la noi. Ptiu ... tzuca-te mama de timida ... dar de acum gata ... sa te vedem zilnic pe aici, da?
Fetele si eu calculez asa: marti schimb saptamana, deci intru in saptamana 22 deci scriu la semnatura 22.
Miro22+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită