Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

miro multumesc...in afara de asta am niste crampe..nu stiu ca ce sa le percep...am luat 2 nos-pa pana acum...stii durerile alea de stomac cand mananci ceva si nu-ti prieste..ceva in genul asta...dar cu sarcina asta nu stiu ce sa cred, cat de normale or fi...m-am invoit la seful meu, ma duc acasa sa ma culc..poate imi vor trece starile astea..crampe de cateva secunde...iar ma lasa, iar ma ia.....offf fir-ar mama alor cu nu stii cum sa le mai interpretezi

dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ingerash felicitari pt aniversare ! Sa fiti fericiti cu bebelina voastra ! Ralumat sa-ti traiasca flacaul !!
Elaa bun venit in grup scrie-ne mai des !
Fatima toate cele bune pt mamica ta, speram ca Dumnezeu o sa fie alaturi de voi, si curand o sa va bucuratzi cu totzii de mogaldeatza ce-o ai in burtica ! Incearca sa te linistesti.
Fetelor, eu is cu dureri si intepaturi chiar si gretzuti toata ziua.Nu e ceva alarmant dar e !banuiesc ca e din cauza ca aseara am bagat in mine ca sparta salata de vinete si muuuulte rosii.si la 10.30 am bagat o inghetzata uriasha. Acu daca la bb ii place... ce sa fac ? sa nu-i dau ? Nu mai am stare pana deseara cand fac eco...
Dbunny19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

elaa, bine-ai venit in grupul nostru!
Avem aceeasi varsta de sarcina! si eu am UM tot pe 24.02!

Amalia 19+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

multumesc pentru primire:)
dolores eu zic sa faci putina nanita si ai sa vezi ca trece burtica (am observat ca si nou doua suntem raci:))
ama.lia ma bucur ca am gasit pe cineva cu ac UM ,numai ca eu stiam ca am 18 sapt si 4 zile, tu ai deja 19 sapt?:PP))

va pup si promit ca am sa scriu des incepand de astazi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Fetelor hai sa povestim astazi despre povestile noastre de dragoste, despre cum ne-am intilnit sotii, despre cererea in casatorie? Daca nu vreti asta e eu am incercat...dar poate vreti totusi sa va amintiti de clipele frumoase din trecut.Pa.

Mariana - 19+

Mamicuta de printese-Andra si Sara.

[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihalachemariana/album?...]ANDRA si SARA[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

elaa, am observat ca sunt fete care semneaza cu saptamana care a trecut sau in care sunt. eu am considerat ca, 18 saptamani fiind trecute, acum sunt in saptamana 19. de aceea am semnat asa.
Fetelor, voi cum ziceti, cum e?? Exista vreo regula?

Amalia si pana stabilim saptamana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dolores, exact asa simt si eu ...dar nu mi-am facut probleme ca dispare repede senzatia. incerc sa ma pun intr-o pozitie comoda si gata. si toate "miscarile" (daca alea or fi ) tot jos le simt. nicidecum in stomac sau in alte parti. ieri mi-a spus la echo ca acolo trebuie sa fie situat bebe sub buric la varsta asta , spre partea inferioara, jos de tot .

multumesc pt felicitari , dar am mare bataie de cap cu numele ...ca trebuie sa mearga in amandoua limbile si apoi sa le mai poate pronunta si bunicii ....chestie complicata. asptept sugestii si reclamatii

Mergi la inceput

saryta povestea mea a cea mai simpla din lume: niste prieteni ne-au prezentat, ne-am privit in ochi, ne-am placut, am vorbit cate-n cer si cate-n stele, mi-a cerut numarul de mobil in aceasi zi, si de-atunci suntem nedespartiti. Dupa nici 10 luni de zile eram casatoriti (si asta din cauza ca mi-au intarziat actele la ambasada, ca de nu, eram casatoriti in 7-8 luni ). In 1 Martie am implinit 3 ani de maritatzi si cred ca si bb-le l-am proiectat in ziua acea. astea este scurta mea poveste despre cum am cunoscut eu bucatzica mea de cer
Dbunny19+

Mergi la inceput

Ktrinel mama esti in aceasi cratitza cu mine.
Eu caut nume care sa sune bine si in rom si in spanioala... si-mi vine a meu si-mi da in cap cu numele de Logan ca asa se numeste tipul din X-men- cel cu gheare de otel. Na ce sa mai zic ?
Dbunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

amalia nu am vrut sa te supar, pur si simplu am intrebat ptr ca sotul calculeaza la fel ca si tine, daca s-au implinit 18 considera ca acum an 19 si mereu ne contrazicem::)

pupici si 19 sa fie:0

ela 19+

Mergi la inceput