Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 7
alexandra_25 spune:
adinazot..stai ca eu iar intru in panica.....tare cum?ca ea oricum e mai tare acum decat inainte?
Nu imi poti explica?.....mersi...
Fatimacand stii ceva de mama ta sa imi spui?
dolores te simti mai bine?
bun venit in ellei......
pupici la burtici.....
alexandra
dolores spune:
Ktrinel la mine e o alta chestie...e ca si cum as fi mancat fasole...asa ma simt.....crampe..ma lasa, iar ma ia...dar nu am gazeeee.......in fine....ca la fasole ...cred ca mi se trage de la lapte..am mancat aseara cu cereale viva si am simtit de atunci ca imi forfoteste ceva prin burta.....si de dimineatza tot asa o tin....sper ca maine sa ma simt si eu mai bine. am luat si nos-pa ....te-ai confruntat cu asa ceva/? te pup
dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"
dolores spune:
elaa in functie de ziua in care implinesti cate o saptamana. la mine de exemplu in fiecare duminica se mai adauga o saptamana...deci pe 2 iulie am facut 18 saptamani...cu 18 ma semnez pana duminica urmatoare...cam asa e cu semnatura...avand in vedere ca um-ul tau e 24.02 te afli tot in sapt 18...pupici, sper ca te-am lamurit
dolores 18+
poze
"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"
dolores spune:
alexandra_25 multumesc de intrebare..tot cam asa....sper sa-mi treaca pana la urma..cred ca am mancat ceva ce nu a placut stomacului..nu stiu..altfel de ce as avea durerile astea???
dolores 18+
poze
ramsan spune:
Dolores mama te iau durerile si te mai lasa...sau cum? Ca la mine se intampla sa se impinga Rares in burtik, se intinde cred, atunci imi apare burtik mai umflata acolo unde este capusorul lui (asa zic eu) si parca m-ar tine un junghi acolo, dar e nedureros... ma mine butika se schimba ca forma dupa cum e asezat BB Rares. la tine cred ca a fost ceva ce nu ti-a priit din mancare, iar no-spa nu prea ajuta la faze de astea... Ai grija de tine, iar daca nu trece pana maine suna la dr.
Adina ai grija de tine si sa fii cumincioara in pat, stiu ca te plictisesti... uite eu iti sugerez sa incepi sa citesti tot ce ai fi vrut sa citesti pana acum. Ii poti citi lui bebe povestile preferate ale copilariei tale, sunt atat de frumoase, poti asculta muzica...daca ai net acasa e si mai ok, poti sta de vorba cu noi numai sa nu faci abuz sa stai prea mult in sezut.
Ralumat felicitari pentru flacau.... ati vazut ce diferenta este in numarul si cel al ? Asta este anul sigur.... mama ce concurenta va trebui sa infrunte Rares pentru fete...
Elaa bine ai venit printre noi si sedere placuta printre noi.
Am pe net ca incepand cu sapt. 22 poti simti deja contractiile Braxton-Hicks deci ar fi normal sa ni se intareasca burtika deja.
Ramona 21+ Rares
Ramona
ramsan spune:
Am uitat sa va spun ca azi am avut am puseu de tensiune la servici fiind. Am avut senzatia sa ametesc si l-am sunat pe sef care mi-a spus ca plec acasa linistita, si a venit sotul sa ma ia. Noroc ca soacra-mea are tensiometru digital si mi-am luat tensiunea care de la 11/6 cat este de obicei aveam 14/7. Acasa am facut nani, si acum cat vorbesc cu voi o ascult pe Celine Dioncare ma linisteste instant.
La serv m-a enervat o capra de la contabilitate, pe care n-o sufera nimeni... dar nu-i nimic... ii spun eu sefului maine de ce si cum.
Saryta mami, poate te-am speriat cand am vorbit dar acum sunt foarte bine... Te tzuc
Ramona
Zina spune:
Ce bine ca discutati despre burtica tare, si eu ma confrunt cu asa ceva. Sunt in saptamana 22 si ceva, si eu imi simt burta tare aproape tot timpul, dar nu ma doare. Daca ma plimb, simt cum se intareste, nu stiu daca sunt chiar contractii sau se intaresc muschii abdominali de la greutatea burticii (burtica mea e mai jos). Cineva mi-a spus ca ei i s-a dat pt.burta tare magneziu. Oare nu ar trebui sa luam si noi? Am citit pe prospectul de la MagneB6 ca nu se administreaza in sarcina decat cu acordul medicului. M-am mirat...
Deci, ce facem fetelor pana la urma cu senzatia asta de greutate?
Pupici la toate
dolores spune:
da..crampe...ca atunci cand mananci fasole boabe...intelegi..dar nu cu as amulte gaze.....mai mult ca sigur ca e de la lapte....eu evit sa mananc iaurt ca ma baloneaza si simt cum imi fermenteaza..asa am simtit si aseara dupa ce am baut lapte.....am luat nos-pa ca m-am gandit ca si crampele alea imi incordeaza burtika..acum am pus sa-mi fac o supa
[quote]Originally posted by ramsan
Dolores mama te iau durerile si te mai lasa...sau cum? Ca la mine se intampla sa se impinga Rares in burtik, se intinde cred, atunci imi apare burtik mai umflata acolo unde este capusorul lui (asa zic eu) si parca m-ar tine un junghi acolo, dar e nedureros... ma mine butika se schimba ca forma dupa cum e asezat BB Rares. la tine cred ca a fost ceva ce nu ti-a priit din mancare, iar no-spa nu prea ajuta la faze de astea... Ai grija de tine, iar daca nu trece pana maine suna la dr.
dolores 18+
poze
Cleomoni spune:
Buna fetelor, nu am mai scris de o zi si uite cum ati scris inca 5 pagini.
Ruxandra sb eu am luat o perioada elevit le-am intrerupt ca asa credeam eu ca e bine gandindu-ma ca mancand multe fructe si legume nu mai am nevoie de altceva.Cand am fost la al meu dr. prietenul m-a parat ca nu iau vitaminele eu i-am spus doctorului ca mananc fructe si legume si el a spus sa iau pt ca in ele sunt si minerale si tot ce trebuie pt bb.Asa ca am inceput sa iau iar una la doua zile.
ramsan spune:
Eu iau Elevit din luna a doua, sunt la a 4-a cutie si ma simt bine ... am avut carcei la picioare doar de doua ori pana acum, dar am suplimentat atunci cu cate un Magne B6. Pana acum am luat 7 kilograme si ma simt foarte bine. Ciudat este ca acum pun cam 1 kg pe saptamana, mancand normal... o fi bine?
Ramona