Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Am plecat cateva zile de acasa, iar la intoarcere am avut de citit 15 pagini la odiseea noastra! Ati facut treaba buna cat am lipsit, dar necazul e ca nu mai tin minte ce si cui vroiam sa spun.
Fatima, am citit ca azi familia ta trece prin momente grele datorita operatiei mamei. Sunt alaturi de tine si sper sa se termine totul cu bine.
Felicitari fetelor care au aflat sexul copiilor! Ktrinel, si eu am aceeasi problema cu numele, indiferent de sex, vreau ceva potrivit pentru ambele limbi, plus sa fie un nume de sfant, plus sa fie usor de scris de catre canadieni... las' ca gasim noi ceva pana la urma. Cand am nascut prima fetita eram inca in Romania si urma sa depunem actele pentru Canada, iar cu chestia asta in gand am ales numele de Roxana pentru fetita, merge bine aici, plus ca o sarbatorim la Rusalii, plus ca e o varianta a numelui Ruxandra, asa cum o chema pe mama. Ma distreaza ca Roxana a ales deja nume pentru bebe, George daca e baiat si Ana daca e fetita. Vom vedea!
Si ingeras, felicitari si tie pentru cei 9 ani! Sa va dea Dumnezeu multi ani impreuna, sa fiti fericiti si sanatosi si sa va bucurati de fetita!
Mirona, te rog sa-mi trimiti si mie parola pentru mailul comun sa pun ceva poze. Nu sunt prea harnica atunci cand vine vorba de poze, dar sper sa ma mobilizez.

Citeam ca mai multe dintre voi va plangeti de o greutate pe care o simtiti in burtica. La mine nu e chiar asa, doar cand merg incep sa-mi simt burta, parca e un adaos al corpului meu de care trebuie sa am grija, deja am senzatia ca trebuie sa-mi sustin burta cand merg.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Ingeras26a sa fiti sanatosi, fericiti si sa va dea Dumnezeu numai bucurii. Vroiam sa va spun ca astazi si noi implinim 7 ani de cand ne cunostem, iar pe 24 iulie implinim 1 an de casatorie.

Pupici

Monica 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Bine v-am regasit dragutele mele harnicute!!!
Cu intirziere vreau s-o felicit si eu pe DESIREE care are baietel si sa dea D-zeu sa fie sanatos,frumos si voios,sa nu o supere pe mami
KTRINEL,felicitaripentru fetita ,sa fie sanatosa,frumoasa si cuminte
RALUMAT,felicitari pentru baietel,prin cite ati trecut voi doi ...,a dat D-zeu sa fie bine si deacum inainte va doaresc multa sanatate la amindoi.
MIRONA,sa stii ca si eu schim tot martea saptamina,asa ca azi facem 23 de saptamini si crestem,crestem pe zi ce trece.
Azi am fost si la medicul de familie si am aflat ca am luat 6 kg de cind sintem insarcinati,tensiunea mica ca de obicei...,ea zice ca normala ,dar mie mi se pare mica 10 cu 5.Mi-a dat sa iau SUPRADYN si supliment de FIER desi nu am carente,dar zice ca in trimestrul asta asa trebuie...,ma rog....aaaa,sa nu uit ...mi-a mai zis ca in lunile 7 1/2 si 8 1/2 urmeaza sa fac doua vaccinuri.Voi stiti ceva despre asta?Mi s-a parut ciudat ...si de aceea vreau sa va stiu si parerea voastra.

dandusa 22 + si
mica printesa

Mergi la inceput

FATIMA,m-ai emotionat tare cu mesajul tau si ma rog la D-zeu sa-i dea sanatate mamei tale ,s-o ajute sa treaca prin aceasta grea incercare pentru ca tu acum ai nevoie de ea mai mult ca oricind...
Ai grija de tine si incearca sa treci peste situatie ,fii acolo alaturi de ea si ai sa vezi ca totul va fi bine,pina vei naste tu...,mami a ta va avea timp sa se refaca complet ca sa te ajute cu bb si uite asa ati mai trecut peste o incercare grea din viata voastra.Asa vrea D-zeu ...,citeodata ne pune la incercare si noi nu trebuie decit s-o luam ca si incercare si sa mergem mai departe.Fii tare si sa nu plingi ca nu-i faci bine nici lui bb si nici mamei tale,ai incredere in D-zeu si totul va fi bine.Sintem alaturi de tine si daca cumva te putem ajuta...,cu orice,oricind...sintem aici,pentru tine.

dandusa 22 + si
mica printesa

Mergi la inceput

INGERAS,felicitari pentru aniversarea voastra,sa dea D-zeu sa va iubiti la fel pina la adinci batrineti ,sa faceti multi copii frumosi si sanatosi.
DONIA,si eu am aceiasi senzatie de burtica mai grea...,doar cind merg pe jos si ma bucur ca nu sint singura ca eu aveam impresia ca este ceva in neregula pentru ca nu mergeam repede.Probabil pentru ca de obicei stau ...pe scaun si cind mai fac miscare simt greutatea ce ma apasa...,ca doar creste si bb pe zi ce trece,nu?

dandusa 23 + si
mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

alexandra 25, in sarcina e normal sa ai contractii usoare , Braxton-hicks sau asa ceva se numesc, si se aseamana cu durerile din timplul ciclului... si nu te tin mult... si sunt in partea de jos; alt tip de contractii sunt cele pe care le confundam cu o durere de spate - jos; alt tip de contractii sunt alea cand simti burtika mai tare, ca si cum s-ar contracta (eu aste le-am avut numai cand ma enervam pe cate ceva)si la astea tb sa ai grija ca daca te tin mult sa mergi la medic....
in principiu, daca te tin mai mult de cateva minute, pt. oricare dintre ele poti sa iei un no-spa, si o sa vezi ca te lasa...
mie medicul mi-a zis sa iau no-spa la nevoie, am luat 2 saptamani cate 2/zi, in perioada cat am stat la pat dupa sangerare. eu atunci am avut contractii si nu am stiut, am crezut ca ma doare spatele tare :))
Dia 17+

Mergi la inceput

MIINI AMORTITE

Aceasta senzatie pe care o percepi la nivelul miinilor si niciodata la picioare,poatra numele medical de ACRODISESTEZIE si afecteazaun procent de 5% pina la 10% din gravide.Este rezultatul tractiunii pe nervii care asigura sensibilitatea miinilor datorita pozitiei cazute a umerilor din sarcina.
Afectiunea nu este o problema dar poate persista dupa nastere ,ca o consecinta a purtatului copilului in brate.

Asta citeam azi intr-o revista si m-am gindit ca ar fi de folos fetelor cu aceste probleme.Mie sincer nu mi se intimpla dar poate va va fi de folos,voua.

dandusa 23 + si
mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

eu vroiam sa va zic ca pe 10 iulie implinim 13 ani de cand suntem impreuna si pe 24 iulie 2 ani de casatorie

dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Bun venit Elaa si eu sunt aproximativ noua mai scriu si eu mesaje si citesc mereu dar nu pot sa spun ca fetele vorbesc mult cu mine, sper ca la tine sa fie altfel.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dandusa

DONIA,si eu am aceiasi senzatie de burtica mai grea...,doar cind merg pe jos si ma bucur ca nu sint singura ca eu aveam impresia ca este ceva in neregula pentru ca nu mergeam repede.Probabil pentru ca de obicei stau ...pe scaun si cind mai fac miscare simt greutatea ce ma apasa...,ca doar creste si bb pe zi ce trece,nu?

dandusa 23 + si
mica printesa

Hi, hi, si eu ma bucur ca nu sunt singura! Nu cred ca e de la sedentarism. Eu pur si simplu uneori ma simt usoara ca un fulg (dar prea mult n-o sa mai dureze senzatia asta ), alteori imi simt burta, parca simt nevoia sa o sustin cu mainile. Ieri m-a lasat o masina sa trec strada si din curtoazie am vrut si eu sa merg in pas alergator... dupa doi pasi am renuntat si am inceput sa ma tin de burta, aveam impresia ca eu alerg in timp ce burta sta pe loc.
Crestem , asta e!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput