Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
Donia spune:
quote:
Originally posted by Cleomoni
Bun venit Elaa si eu sunt aproximativ noua mai scriu si eu mesaje si citesc mereu dar nu pot sa spun ca fetele vorbesc mult cu mine, sper ca la tine sa fie altfel.
Pupici
Cleomoni, cred ca aceeasi senzatie o avem cu toatele cateodata, dar asta e lumea virtuala. Suntem multe fete pe listuta, se scrie mult, dar daca nu ti se adreseaza cineva in mod direct, cu siguranta toata lumea se bucura sa te citeasca.
Eu am citit azi 15 pagini si desi as fi vrut sa raspund multor fete, la sfarsit nu mai tineam minte ce am avut de spus si cui, iar la un moment dat parea deplasat sa reiau niste lucruri care s-au discutat acum trei-patru zile.
(Si totusi vreau sa spun ca am fost ingrijorata in rand cu cele care au avut emotii in legatura cu triplul test si m-am linistit si eu atunci cand rezultatele au fost din nou OK.)
Hai, mai multa incredere in tine, esti si tu o parte importanta a odiseei!
Elaa, bun venit si tie in grup si sarcina usoara iti doresc, asa cum imi doresc si mie!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
dolores spune:
cum sa nu vorbim cu tine?? scrie si sa vezi ca ti se va raspunde..eu cel putin am raspuns de fiecare data cand am stiu ce anume sa raspund sau se intampla sa nu primesti raspuns nu rau voit ci din lipsa de timp sau pur si simplu ca nu exista un raspuns momentan la intrebarea reaspectiva..pupici si o sa vezi ca nu e chiar asa.....si eu azi am pus de vreo 2 sau 3 ori o intrebare pana sa mi se raspunda...dar asta nu e un motiv sa punem botic. da?
uite un pup pentru tine si unul pt bebe
quote:
Originally posted by Cleomoni
Bun venit Elaa si eu sunt aproximativ noua mai scriu si eu mesaje si citesc mereu dar nu pot sa spun ca fetele vorbesc mult cu mine, sper ca la tine sa fie altfel.
Pupici
dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"
adinazot spune:
[quote]Originally posted by alexandra_25
adinazot..stai ca eu iar intru in panica.....tare cum?ca ea oricum e mai tare acum decat inainte?
Nu imi poti explica?.....mersi...
Fatimacand stii ceva de mama ta sa imi spui?
dolores te simti mai bine?
bun venit in ellei......
pupici la burtici....
ALEXANDRA!eu cind am contractii simt ca mi se aduna burtica ,se stringe si se intareste,si pe urma se relaxeaza,nu dureaza mult aceste contractii.Si poti sa iti dai seama destul de usor cind e uterul contractat si cind e relaxat.Uneori contractiile se pot confunda si cu miscarile copilului,cu pozitionarea lui.Trebuie sa intrebi medicul,iti va explica mai bine ca mine.
pupici
Adina 21+
adinazot spune:
quote:
Originally posted by ramsan
Dolores mama te iau durerile si te mai lasa...sau cum? Ca la mine se intampla sa se impinga Rares in burtik, se intinde cred, atunci imi apare burtik mai umflata acolo unde este capusorul lui (asa zic eu) si parca m-ar tine un junghi acolo, dar e nedureros... ma mine butika se schimba ca forma dupa cum e asezat BB Rares. la tine cred ca a fost ceva ce nu ti-a priit din mancare, iar no-spa nu prea ajuta la faze de astea... Ai grija de tine, iar daca nu trece pana maine suna la dr.
Adina ai grija de tine si sa fii cumincioara in pat, stiu ca te plictisesti... uite eu iti sugerez sa incepi sa citesti tot ce ai fi vrut sa citesti pana acum. Ii poti citi lui bebe povestile preferate ale copilariei tale, sunt atat de frumoase, poti asculta muzica...daca ai net acasa e si mai ok, poti sta de vorba cu noi numai sa nu faci abuz sa stai prea mult in sezut.
Ralumat felicitari pentru flacau.... ati vazut ce diferenta este in numarul si cel al ? Asta este anul sigur.... mama ce concurenta va trebui sa infrunte Rares pentru fete...
Elaa bine ai venit printre noi si sedere placuta printre noi.
Am pe net ca incepand cu sapt. 22 poti simti deja contractiile Braxton-Hicks deci ar fi normal sa ni se intareasca burtika deja.
Ramona 21+ Rares
Ramona
Draga RAMONA!
sa stii ca stau destul de mult pe net,dar nu in sezut ci intinsa,am un laptop micut si ma descurc de minune cu el in orice pozitie.Buna idee,as putea sa citesc povesti de mult uitate,as intra in universul copilarie din nou.Mersi de sfat,pusici
Adina 21+
dandusa spune:
DOLORES,draguta de tine.... daca aveti drum pe la mare in perioada 10 IULIE sarbatorim impreuna.
Pe 10 IULIE sarbatorim 5 ani de cind sintem impreuna si tot pe 10 IULIE sarbatorim 1 anisor de la castorie
Noi am avut noroc ca s-a nimerit sa facem nunta in aceiasi zi cu aniversarea noastra ,adica 10 iulie.A fost Duminica si daca ne-am fi planuit sa fie asa...nu s-ar fi putut probabil.Faptul ca n-am gasit acel restaurant disponibil Simbata ...a coincis cu data noastra .A fost minunat si sincer ma consider cea mai fericita femeie de pe acest pamint.De-aia cred ca D-zeu le aranjeaza asa pe toate cu rost...si niciodata la intimplare.
dandusa 23 + si
mica printesa
adinazot spune:
quote:
Originally posted by Zina
Ce bine ca discutati despre burtica tare, si eu ma confrunt cu asa ceva. Sunt in saptamana 22 si ceva, si eu imi simt burta tare aproape tot timpul, dar nu ma doare. Daca ma plimb, simt cum se intareste, nu stiu daca sunt chiar contractii sau se intaresc muschii abdominali de la greutatea burticii (burtica mea e mai jos). Cineva mi-a spus ca ei i s-a dat pt.burta tare magneziu. Oare nu ar trebui sa luam si noi? Am citit pe prospectul de la MagneB6 ca nu se administreaza in sarcina decat cu acordul medicului. M-am mirat...
Deci, ce facem fetelor pana la urma cu senzatia asta de greutate?
Pupici la toate
ZINA!si eu stiu ca magneziu e bun in sarcina,vreau sa incep sa iau si eu,chiar de miine.Aceste intarituri la mine sint clar contractii ale uterului,eu stiu cum le simt eu,si am inceput sa diferentiez o contractie de o miscare a bb-lusului.In rest nu stiu ce sa zic,ai putea sa ceri parerea medicului,ar fii cel mai in masura sa iti spuna ce e cu aceste senzatii.
Adina 21+
dolores spune:
ce dragutz dandusa.....si noi am vrut tot pe 10 sa facem nunta dar nu am gasit loc la restaurantul unde vroiam sa facem...asa ca am facut pe 24...din 2004...tot are o legatura..hihihihi...casa de piatra in continuare..sa fiti la fel de frumosi si sa va iubiti din ce in ce mai mult.
dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"
deny75 spune:
Dragi burtici,va anunt oficial ca am la purtator una bucata FETITA!Are 486g,si toate masuratorile au iesit excelent.Trebuia sa merg la Diagnosis la dr. Iosup.Aveam programarea facuta inca de acum 2 luni.Si azi,cand am ajuns la clinica,surpriza:"stiti,am incercat sa luam legatura cu d-voastra,dar nu ne-a raspuns nimeni,dr. nu lucreaza azi".Am zis ca mor,dupa ce am mers cu masina 1 ora juma' .Atunci,cumnata mea,fata desteapta,zice sa incercam la Sanador.Am sunat si,cu chiu cu vai,a zis sa ne prezentam la clinica.Acolo am ajuns la dr. Danaila:un super dragut.Nu va mai pove' ca ne-am ratacit prin capitala...Sunt foarte obosita dar si foarte fericita,ceea ce nu pot spune despre sotul meu care era convins ca vom avea un baietel.Va.DENY22+
deny75 spune:
A,si am uitat sa spun ca a fost 3D cu morfologie fetala=3 milioane Gata,merg la culcare.DENY22+
Mirona spune:
si fiindca inca nu s-a terminat meciul ... mai bantui si eu pe DC.
deny75 felicitari pentru printzesa, fug s-o trec in lista. Bravo mami ... mai inclinasi nitel balanta.
Am inca o intrebare la MIO: Am citit azi pe forum despre salariul prima pe care ai sansa de al primi dupa nastere sin partea firmei. Ce ne poti spune despre art. 51 litera c din CCM la nivel national? Daca lucrez la o firma particulara ... am inteles ca nu sunt obligati sa respecte aceasta lege ... mai are rost ca in cererea pe care o voi face sa fac trimitere la aceasta lege?
Nu stiu daca voi primi aceasta prima ... dar merita incercat - cica se primeste salariul BRUT.
v-am pupat si fug si eu la culcarica.
Miro22+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită